2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay

Ay ben et kestim ya cok değil ama elledim ama o zaman daha bebek olduğunu da bilmiyodum 6 ağustos son adetim bebişide
daha bu persembe gördük

ben kizimdayken kaynanam bana kestirmisti baya hemde. sonra yengem birden gelip beni kaldirmisti cok sukur ondan birsey olmadi ama esime cok nar yapmistim kizimin basinin tam ortasi ve ensesinde leke var avuc ici kadar buyuk ama iyiki orada saclari kapiyor sac aralarina dikkat etsen belli oluyor bazen farkeden biri ne oldu bu kiza diyor yani. ben sadece ilk kurbanda kesilen eti dogramadim bu sefer yoksa dogruyorum yemeklere et

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. dinlen biraz naz yap biraz sana baksınlar. Hcg nin yeniden yükselmesine sevindim. Inşallah hayırlısı olur.

Aynen bende öyleyim göğüslerim acayip sisti ve açıyor 2 gündür südyensiz geziyorum

Benim doktorumda o görüşte 6. Haftada gittik bir sonraki randevu 10. Hafta ama merak ediyorum bebiş nasıl

Günaydın herkese .. 9. Haftada göğüs ağrılarım bitti resmen bu normal mi ? Ayrıca bu hafta bulantıya ek kasık ağrısı eklendi, gece uykuda çok fazla gerildiğimi farkediyorum öyle rahatlıyorum galiba bunları yaşayanınız var mı ? Acaba tehlikeli birşey mi yapıyorum bilemedim

Benim de göğüs ağrılarım dindi bir kaç gündür, bulantım olmadı zaten ama gece yatakta dönerken 1-2 defa uyandırdı kasık ağrısı.. Rahim büyüdüğü için bu haftalarda normalmiş canım.

günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Pıhtılaşma falan mı var gerekli testlerini mutlaka yaptır lütfen..

Bgn biz de ilk kontrole gidelim diyoruz ama kese görünür mü ya da pıtpıt duyulur mu? Unutmuşuz böyle şeyleri

Daha çok erken gibi görünüyor canım en az 6 haftalık olmayı bekle kese için 7. Haftada da kalp atışını duyarsin. Yoksa benim gibi erken gidip kendi kendini yersin 2 hafta :)

Çok zordur eminim, senin adına çok üzüldüm. Bunları unutturacak güzel haberler alırsın en kısa zamanda inşallah

Cnm cok cok gecmis olsun. Genetik ve pihtilasma testlerin yaptir mutlaka. En yakin zamanda saglikla hamile kalirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…