2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
slm kizlar benim bugun yururken bikini bolgemdeki kemikte aci agri oluyo ama sadece ayakta yururken tam bebegin olustugu yerde boyle bisey yasayan varmi

17 aylık canım ben hazır hissediyorum çünkü ailem kaynanam hepsi burada destek oluyorlar benim için bulunmaz bir zaman.

17 aylık canım ben hazır hissediyorum çünkü ailem kaynanam hepsi burada destek oluyorlar benim için bulunmaz bir zaman.
Bir de doğana kadar 2 yaşında olacak, ve hiç yalnız kalmamış olacak, oğlum bir senedir o kadar sıkılıyor ki evde ben de yaşıtlarıyla oynaması için geziyorum sürekli parklarda komşularda ama evde devamlı kardeşiyle olması daha güzel olur diye düşünüyorum, destek olan ailen de varsa daha güzel olur herşey. Ben yalnız bakacağım muhtemelen, ama oğlum da büyüyecek inşallah üstesinden geliriz güçlü anneler olarak :)

İki çocuk daha kolay olacak bence inan etrafta öyle diyorlar birbirlerini oyalayip oynuyorlar diye bı de ben çalışıyorum ya evde olsam hep yine işim Zor olurdu yalnız olsam yine kara kara düşünürken çocuğu yapiverirdim aman bol çocuk bakabilene iyidir ne güzel sende yalnız kalmasın diye çok uğraşıyorsun annemin komşusu iki kızı var küçük ordan çıkmıyor bizimki yakında kovulacagiz ordan diyorum ama napayım dışarı çıkarıyorum ki oraya koşuyor

kardelen384 merhaba eski listede vardım ama bu listede yokum bilgiler;
Şehir bursa yaş:29 sat: 24.08.2017 beklenen doğum tarihi 31.05.2018 ikinci bebeğim

Son düzenleme:
Bu arada geçen ay nisan ayında olmadı mayıs annesi olurum inşallah diye kendimi ekletmiştim ama aynı gün idrar ve kan testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim ama listeden çıkartmamıştım kendimi. 3 gün gecikmeyle kimyasal gebelik yaşamış oldum. Bu ay rabbim yine nasip etti yine umutsuzdum çünkü 27. Gün kan testinde 4.08 di değerim hem idrarda hem kanda çıkmadı, idrar testim kalmadı lh testini de denedim ordada çıkmadı dedim bu ay da olmadı kimyasaldan dolayı gecikti adet derken içime sinmedi yine yaptırayım dedim dün yani 31. Gün kan testi 34,8 çıktı değerim:) ilk kan testine göre değerim normal artmış gibi duruyor:)
Bu arada pıhtılaşma problemim olduğu için kan sulandırıcı iğne prednol hap coraspin decavit kullanıyorum. Hesaplamama göre iki hafta sonra falan kese oluşmuş olur ozaman doktora gidicem.. inşallah eksilmeden çoğalırız rabbim herbirize sıhhatli sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gördüğüm kadarıyla herkes iyi değil mi kızlar. Bugün birazcık gezdik pazar gününü değerlendirdik. Tabi en çok oğluma yaradı. O park senin bu park benim foto koyanlar olmuş hepinize masallah :) herkes çok güzel ben de koydum oğlumun 2. Yas gününden iyi geceler

Eklentiler

• IMG_20170820_234427_831.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 49

Dıs gebelik demedi ama olabilme ihtimali var.Ama şuan rahim kalinlasmasindan baska belirti yok kontrollerde ve dun degerim 511di.
Ben battan 1 gun once kan testi yaptirmistim 6.64 cikmisti 1 gun sonra 2 gun sureyle kanamam oldu.Kimyasal diye dusunduk ama pazartesi kontrole gittigimde kan degerimde gebelik cikti.
Iste takipler suruyor.
Ama mudahaleye gerek kalabilir diye normal kan degerlerim cok dusuk olunca kan verildi.

Bugun nobet degistiren doktorla pek anlassamadik,kurtaj yapalim dedi kabul etmedim.Olursa haftaicide olabilir ama beta hcg kendiliginden duserse mudahaleye gerek kalmayacak ya da dis gebelik olarak ilerlerse zaten farkli mudahale yapilacak.
Suan beta hcg yavas yukseliyor 2 gunde 2 katı degil.Bayaa degisik ve karisik durumum,beklemedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…