2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar szinde üst bacaklarınız ağrıyo mu valla uyuyamıyrum resmen ağrısından özellikle gce ağrıyor sanki

Ben hamileliğimi pazartesi ( bata 1 gün kala) idrar testi yaptığımda öğrendim akşamına kan testi verdim beta 124 tü. Dün testi tekrarladık 324 çıktı iki gün sonra kan testi yapıp yapmamakta kararsız kaldım bir yanım diyor ki tamam hersey normal yapma bayramdan sonra doğru doktora git, bir yanım da ya bir terslik olursa diyor.

Canm gayet iyi gzüküyo ama aklında kalıcaksa yap tabiki kan testi bnde yarın tekrarlıcam bat tan bi gün snra 58 çıktı inşallah yükselmiştir

Canm gayet iyi gzüküyo ama aklında kalıcaksa yap tabiki kan testi bnde yarın tekrarlıcam bat tan bi gün snra 58 çıktı inşallah yükselmiştir
İnşallah yükselmiştir canım sağlıcakla al kucağına. Doktora gidip gitmemekte de kararsızım böyle içim kıpır kıpır heyecanlıyım ama forumlarda okudum doktora şu aşamada gitmek anlamsız diyorlar keseyi falan göremeyeceğiz nasıl olsa

Saol cnm inşallah ztn byram var önümüzde sanırım byrama denk gliyo kese görme bayramda bakarlar mı ki

kizlar ben eylul 6sinda doktora gidecegim tam 6 haftalik oluyorum sanirim kalp atisini duyamam 1 hafta felan daha beklemem gerekiyo gibi geliyo bana kizimda 6 hafta 5 gunlukken duymustum. kese gorurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…