2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bilmiyrum ki canım daha bn doktor bile arastrmadım

Bnmde 58 den 2 gün snra 218 olmuştu

Ay kızlar şuan çok duygusalım her an ağlayabilirim. Bir insan midesinin bulanmasına bu kadar sevinebilirmi? Seviniyormuş işte insan evladının sağlığı için mide bulantısınada seviniyormuş. Bulantı çekerken çok kötü oluyorum ama şuan asla of demiyorum. 2 gün bulantı çekmedim korktum türlü korku senaryoları geldi aklıma. Şuan çok mutluyum :) ❤

hoşgeldin aramızaa :) hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
cok tesekkur ederim arkadasim.en son 2013 yilinda kk daki arkadaslarla gebeligimi gecirmistim.insallah bundada hep beraber yola devam ederiz

mrh arkadaslar.son adet tarihim 1 agustostu.25 agustosta 40 cikti .bugun yani 27 si 105 .hadi hayirlisi bakalim
Hoşgeldin cnm aramıza senin bebisten iki gün büyüğüz ablası Sat 29 temmuzdu bizimde 25 ağustosta 125 çıktı 26 ağustosta 211 ay inş hep güzel geçer.

ca
Hoşgeldin cnm aramıza senin bebisten iki gün büyüğüz ablası Sat 29 temmuzdu bizimde 25 ağustosta 125 çıktı 26 ağustosta 211 ay inş hep güzel geçer.
nim benim insallah degerletimiz guzelce artar.ilk gebeligim kurtajla sonlandi.4 yadinda bir oglum var.insallah bundada sorun yasamam.korkuyorum.erken ogrenmekte sikinti valla.insallah bayramdan sonra gidicem dr.sen gittinmi dr a

Nazar mi diyeyim talihsizlik mi bilemiyorum. Denizde ayagimi goremedigim bir cisim yardi oluk olul kan akti. Hastanede dikis atildi. Tetanoz asisi yapmayi onerdiler ama riskli olabilir diye istemedim. Çünkü daha cok yenı. Telefonla tanidigimiz bi kadn dogumcuya danistim zarari yok dedi aslında. Ama gene de yaptirmadim. Bgn pazar oldugu icin acil doktoru vardi sadece. Yarin kadın dogumcuyu gorecegim. Bu arada persembe gunu beta hcg 166.8 di bugun 526 cikti. Ama baska yerde olculdu haliyle. Dusuk geldi bana biraz. Siz ne dersiniz? Aklim cikiyor bebege bir sey olck diye. Her sey burnumdan geldi....

ca

nim benim insallah degerletimiz guzelce artar.ilk gebeligim kurtajla sonlandi.4 yadinda bir oglum var.insallah bundada sorun yasamam.korkuyorum.erken ogrenmekte sikinti valla.insallah bayramdan sonra gidicem dr.sen gittinmi dr a
Gittim cnm idrarda çıkınca kendi doktoruma gittim, iki kere kan testi yaptı işte güzel artış bayramdan sonra görebiliriz dedi zaten o yüzden şimdilik beklemedeyiz. İnş kucağımıza alacağız cnm.

Gayet iyi az değil çok bile cnm en az 427 gibi olmalı üstü daha iyi. Aşı ben de olmazdim inan ama sen artık dikkat et kendine lütfen. 48 saatte 1.66 dan hesaplayabilirsiniz bu alt sınır üstü iyi kabul ediliyormuş

Gunde 2 kat artis olmali diye bliodum oyle hesaplayinca az gibi geldi ama ii mi diyosunuz? Yarin kadin dogumcu kese filan goremez degil mi? Tetanoz ol diyecek mi bakalim. Olmazsam allah korusun daha buyuk bi risk alms olmayayim. Valla cok kararsz ve mutsuzum ya...

Yok cnm 48 saatte 2 kat artış bekleniyor ama en az artış dediğim gibi. 1500 üstünde kese görünür dedi doktor bana.

Kızlar bakın bu bilgiyi okudum telaş etmeyin.
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG’nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre “ikiye katlanma süresi” (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

Kızlar benim değerim düzenli 2ye katlanmadı 37 çıkmıştı sonra 60 çıktı, kimyasal ya da dış vs olabilir. YArın yine kan vereceğim bana dua eder misiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…