• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar benim değerim düzenli 2ye katlanmadı 37 çıkmıştı sonra 60 çıktı, kimyasal ya da dış vs olabilir. YArın yine kan vereceğim bana dua eder misiniz ...
kötü düşünme canım.Allahın izniyle birseycik olmaz.bu 2 Test aralığım kaç gün hayatım

Kızlar benim değerim düzenli 2ye katlanmadı 37 çıkmıştı sonra 60 çıktı, kimyasal ya da dış vs olabilir. YArın yine kan vereceğim bana dua eder misiniz ...
Ederiz elbette cnm inş bi güzel katlanmiştir. Daha küçüktür cnm geç döllenme olabilir, kötüye yorma lütfen.

Kızlaaaarr güzel mayıs anneleri nasılsınız? Nasıl geçiyor taze hamilelik ❤

Kızlaaaarr güzel mayıs anneleri nasılsınız? Nasıl geçiyor taze hamilelik ❤

Biraz stresli...ayagimi bir cisim yardigi icin tetanoz aşısı olmam lazim ama henuz olmadim. Tanidik kadin dogumcular var onlara sorduk bir zarari olmaz dediler ama arastirdigim kadariyla hamileligin ilk 3 ayindan sonra yapiliyormus bu asi. Su anda bebek tutunmaya calisirken degil :( ne yapsam bilemiyorum...

Yorgun, halsiz erkenden uyuyup gecenin bir yarisinda uyanıp zombi gibi etrafa bakıyorum, ara ara kendini hatırlatan kasık ağrılarım var göğüslerim zaten bomba gibi karnım şış
Valla aynı ben hiç sasmiyor gece 3.30 uyanıyorum yarım saat dolanıyorum uyuyorum sonra yedi buçukta kalkıyorum. Ben erkende yatmıyor gece on iki de yatıyorum ama öğlen bir saat uyuyorum. Göğüsler çok şişti dokunamiyorum agridan, ayakta kalırsam ağrım oluyor kasıkta hemen oturuyorum cnm sen de çok ayakta kalma. Ay ben kabız oldum kızlar yaa iki gündür :KK43: bir de az yiyorum sık yiyorum çünkü migdem bir kaşık fazla kabuk etmiyor bu seferde acıkıyorum. Kızlar folidays kullanıyordum içinde b12,b6 da var onu değiştirmem gerekir mı malum doktorlar bayramdan sonra görecek. Bir de affedersiniz cinsellik için ilk üç ay mı beklenmeli, doktor bir şey demedi zaten bizimde aklımıza bile gelmedi ama herkes bekleyin diyor.

Biraz stresli...ayagimi bir cisim yardigi icin tetanoz aşısı olmam lazim ama henuz olmadim. Tanidik kadin dogumcular var onlara sorduk bir zarari olmaz dediler ama arastirdigim kadariyla hamileligin ilk 3 ayindan sonra yapiliyormus bu asi. Su anda bebek tutunmaya calisirken degil :KK43: ne yapsam bilemiyorum...
Aaaa çok geçmiş olsun kuzuumm... Evet bir arkadaşım hanile 20 küsürüncü haftada gel dediler o zaman yaptılar tetanoz aşısını sonra ortalama 1 ay kadar sonra bi daha çağırdılar yinr yaptılar son dozda doğumdan sonra. Ayağına gelen cisim paslımıydı kuzum :(

Yorgun, halsiz erkenden uyuyup gecenin bir yarisinda uyanıp zombi gibi etrafa bakıyorum, ara ara kendini hatırlatan kasık ağrılarım var göğüslerim zaten bomba gibi karnım şış
Oy kıyamam valla bende gece ne kadar geç yatarsam yatayım sabah en geç o buçukta açılıo gözlerim uyuyamuyorum bi daha. Uyız oldum bu duruma.bir de yüzüstü yatınca kasıklarım acıyor :( daha şimdidrn sıkıntı olurmu ya en sevdiğim pozisyon :(

Valla aynı ben hiç sasmiyor gece 3.30 uyanıyorum yarım saat dolanıyorum uyuyorum sonra yedi buçukta kalkıyorum. Ben erkende yatmıyor gece on iki de yatıyorum ama öğlen bir saat uyuyorum. Göğüsler çok şişti dokunamiyorum agridan, ayakta kalırsam ağrım oluyor kasıkta hemen oturuyorum cnm sen de çok ayakta kalma. Ay ben kabız oldum kızlar yaa iki gündür :KK43: bir de az yiyorum sık yiyorum çünkü migdem bir kaşık fazla kabuk etmiyor bu seferde acıkıyorum. Kızlar folidays kullanıyordum içinde b12,b6 da var onu değiştirmem gerekir mı malum doktorlar bayramdan sonra görecek. Bir de affedersiniz cinsellik için ilk üç ay mı beklenmeli, doktor bir şey demedi zaten bizimde aklımıza bile gelmedi ama herkes bekleyin diyor.

Aynen ayakta cok kalincan kasik agrisi fena sıkıştırıyor kabizlik bende de var incir kayisi ye canim sabah hicbirsey yemeden su ic bit bardak etkili oluyor cinsellik konusunda okudugum kadariyla ters giden birsey yoksa erken gebelik gibi vs sorun olmadigini söylüyor uzmanlar folik asit ise ben de esim eczaneden folio almis aynen dediklerin var kullaniyorum yemek konusunda ise keske senin gibi olsam fena halde istahim acik böyle giderse cok kilo alacağım hamilelik boyunca Allah korusun.

Geçmiş olsun kuzum. Hamileliğin başında kabızlık normal diye biliyorum. Cinselöik içinse doktora gittiğinde sor ilk aylar biraz riskli olabiliyor bebeğim. Bende hamilr olduğumu öğrendiğimden beri eşimi yanıma yaklaştırmıyorum. :KK48: ilk doktor muayenemde bende sorucam bakalım.

Oy kıyamam valla bende gece ne kadar geç yatarsam yatayım sabah en geç o buçukta açılıo gözlerim uyuyamuyorum bi daha. Uyız oldum bu duruma.bir de yüzüstü yatınca kasıklarım acıyor :KK43: daha şimdidrn sıkıntı olurmu ya en sevdiğim pozisyon :KK43:

Ben de yuzustu yatmayi cok severim en dinledigim sekil ama dedigin gibi oluyor bende de horozlarla ezanlarla uyaniyorum hayirlisi tam deliksiz uykum yok.

Ben de yuzustu yatmayi cok severim en dinledigim sekil ama dedigin gibi oluyor bende de horozlarla ezanlarla uyaniyorum hayirlisi tam deliksiz uykum yok.
Allah allah neden acaba bizdrki bu erken uyanma. Bebek doğduktan sonra uyku hayatımızda çok az olcak Allahh şimdidrn bünyeyi alıştırıyor galiba :KK48: doğum yapan arkadaşlarımda bana şimdi bol bol uyu doy uykuya çok hasret kalıcaksın diyolar :ruh:

Ya bi garip benm galiba kuzlar bnde kasık ağrısı falan geçti çok nadir ağrıyor bacaklrım ağrıyodu o da yok iki üç gündür göğüs hassasyeti çok az vardı hala çok az var bi de ben herkesin terdine ishal oldum :KK70:

Aynen ayakta cok kalincan kasik agrisi fena sıkıştırıyor kabizlik bende de var incir kayisi ye canim sabah hicbirsey yemeden su ic bit bardak etkili oluyor cinsellik konusunda okudugum kadariyla ters giden birsey yoksa erken gebelik gibi vs sorun olmadigini söylüyor uzmanlar folik asit ise ben de esim eczaneden folio almis aynen dediklerin var kullaniyorum yemek konusunda ise keske senin gibi olsam fena halde istahim acik böyle giderse cok kilo alacağım hamilelik boyunca Allah korusun.
Ay yavrum bulantin başlayınca hiç yiyemiceksin bile şimdi depola bari. Eşim de bende korkuyoruz aslında daha çok küçük zarar vermek istemiyoruz biz bir hafta daha bekleyelim doktor ne dicek bakalım. Bu belirtiler olmasa zaten anlamayız hamile olduğumuzu, bunlar da güzel.

Allah allah neden acaba bizdrki bu erken uyanma. Bebek doğduktan sonra uyku hayatımızda çok az olcak Allahh şimdidrn bünyeyi alıştırıyor galiba :KK48: doğum yapan arkadaşlarımda bana şimdi bol bol uyu doy uykuya çok hasret kalıcaksın diyolar :ruh:
Aklin yolu bir ben de oyle dusundum Allah simdiden alistiriyor heralde dedim.

Ay yavrum bulantin başlayınca hiç yiyemiceksin bile şimdi depola bari. Eşim de bende korkuyoruz aslında daha çok küçük zarar vermek istemiyoruz biz bir hafta daha bekleyelim doktor ne dicek bakalım. Bu belirtiler olmasa zaten anlamayız hamile olduğumuzu, bunlar da güzel.

Insallah olmasin bulantilar hicbirimizde rahat bir hamilelik gecirelim

Ayy kızlar bende kabızım .iştahımda acılma veya kapanma yok .kasık agrım bugün yok gögüslerimde hassas değil .dün çok midem bulandı ama yemek yememi etkilemedi.ayrıcabenimde gece ıykularım bölük pörçük

Aaaa çok geçmiş olsun kuzuumm... Evet bir arkadaşım hanile 20 küsürüncü haftada gel dediler o zaman yaptılar tetanoz aşısını sonra ortalama 1 ay kadar sonra bi daha çağırdılar yinr yaptılar son dozda doğumdan sonra. Ayağına gelen cisim paslımıydı kuzum :KK43:

Cok sag ol cnm. Neyin battigini gormedik, denizin icinde batti. Can havliyle sudan ciktim hemen o kani gorunce. Deniz kestanesi olabilir, veya midye kabugu bilemiyorum. Ama gormedik sonucta. Birazdan doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Tatilim de zehir oldu dikisli ayakla...

Back