• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Cok sag ol cnm. Neyin battigini gormedik, denizin icinde batti. Can havliyle sudan ciktim hemen o kani gorunce. Deniz kestanesi olabilir, veya midye kabugu bilemiyorum. Ama gormedik sonucta. Birazdan doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Tatilim de zehir oldu dikisli ayakla...
Dikiş mikiş ay kıyamam yaa.. Korkma ama allahın izniyle bir sıkıntı yaşamayacaksın.

Cok sag ol cnm. Neyin battigini gormedik, denizin icinde batti. Can havliyle sudan ciktim hemen o kani gorunce. Deniz kestanesi olabilir, veya midye kabugu bilemiyorum. Ama gormedik sonucta. Birazdan doktora gidecegim bakalim ne diyecek. Tatilim de zehir oldu dikisli ayakla...
Ay yavrum yaaa kıyamam annen girme dedi bir de denize değil mi, anneler hissediyor galiba.

Dikiş mikiş ay kıyamam yaa.. Korkma ama allahın izniyle bir sıkıntı yaşamayacaksın.

Agri kesici lokal anestezi vs hicbir sey istemedim bir de cnm ya. Normalde canim tatlidir ama bebege bir sey olur diye korkudan hicbir sey gormedi gozum.simdi kadin dogumcuda sira bekliyorm bakalim ne diyecek asi icin.

Agri kesici lokal anestezi vs hicbir sey istemedim bir de cnm ya. Normalde canim tatlidir ama bebege bir sey olur diye korkudan hicbir sey gormedi gozum.simdi kadin dogumcuda sira bekliyorm bakalim ne diyecek asi icin.
Oyyh kıyamam sanaa. Annelik böyle birşey demekki. Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum :(

Gecmiş olsun canım talihsizlik olmuş allah beterinden korusun

Gecmiş olsun canım talihsizlik olmuş allah beterinden korusun

Sag ol cnm. Bugun doktor kesin bi dille tetanoz asisi yaptirmami soyledi. Kendi sagligini riske atmanin sana da bebege zarari daha buyuk olur dedi. Yaptirdim bn de. Beta hcg 829 cikti yaptirmadan verdigimde. Dun 530lardaydi. Allahim korudun ins icimi ferah tutmaya calisiyorum

Sag ol cnm. Bugun doktor kesin bi dille tetanoz asisi yaptirmami soyledi. Kendi sagligini riske atmanin sana da bebege zarari daha buyuk olur dedi. Yaptirdim bn de. Beta hcg 829 cikti yaptirmadan verdigimde. Dun 530lardaydi. Allahim korudun ins icimi ferah tutmaya calisiyorum
Doktor çok haklı . Hamileyken tetanoz olman bebege daha çok zarar verirdi canım için rahat olsun hiçç bişeycik olmaz allahın izniyle

Kızlar 4 gün önce hcg 38,8 çıkmıştı
Bugün 400,4 çıktı
İlk başta korktum yüksek zannettim
Doktorum aradı
Değer için süper dedi
2 gün sonra tekrarlat dedi
Şimdilik rahatladım
Çok şükür

Ya bi garip benm galiba kuzlar bnde kasık ağrısı falan geçti çok nadir ağrıyor bacaklrım ağrıyodu o da yok iki üç gündür göğüs hassasyeti çok az vardı hala çok az var bi de ben herkesin terdine ishal oldum :KK70:
Kız ben de ishal oldum yaa iki günden fazladır kabızlık vardı bugünde ishal oldum

Merhaba kızlar bnde mayıs annesıyımm bebısım 4 haftalık ılk bebısım ALLAH bagslarsa sızede hayırlı olsun.

Merhaba kızlar bnde mayıs annesıyımm bebısım 4 haftalık ılk bebısım ALLAH bagslarsa sızede hayırlı olsun.
Hoşşgeldinn allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Ben daha doktora gitmedim kese için ben henüz 3+4deyim sanmam ki kese görünsün

Bende kasım ve gel ağrısı var karnım sis zaten kilolu hamile kaldım kolçak bilmem sonrasi

sahracım mesela doktor bana sey dedı gunde ıkı cevız 5 badem 5 fındık bunlara dıkkat etmeye calsyrm :)
bırde sut ıcınce karnım cok agrıyor ya
Ben şöyle yapıyorum sabah 7zeytin ,peynir,salatalıkk domates,marul1yumurta haslanmıs 2saat sonra 3ceviz5badem2kayısı kurusı5fındık,5tane kuru siyah üzüm öğlen bir kase yogurt salata ve yemek ne varsa ara öğunce meyveli süt veya yogurt tabiki gercek meyve aksamada yemek salata yatmadan önce süüt

Back