Amiiincanım benim ama benim başımdan kalp durmasına bağlı kürtaj geçtiği için fazla panik atak oluyorum ve bu elimde olmuyır malesef
Yani en başından beri o doktor takip etmiyordu acil doktoru ve devlet hastanesi olduğundan fazla konuşmadan gebesin dikkat et kendine kadın dopumcuya görün diyerek uğurladı. Anormal mi değerimSakin olmaya çalış biliyorum zor ama
Sen değer artışını doktora sormadın mı
Yani en başından beri o doktor takip etmiyordu acil doktoru ve devlet hastanesi olduğundan fazla konuşmadan gebesin dikkat et kendine kadın dopumcuya görün diyerek uğurladı. Anormal mi değerim
Yok ilk kan talilimi özel bi hastanede sonrakini sağlık ocağında bunuda devlette yaptırdım. İnşallah bir sorun yoktur dediğin gibi canım. Teşekkür ederim.Daha önceden de aynı hastanede tahlil yaptırmışsan bir önceki değerinin de sonuçta yazması gerekir
Anormal bi şey olsa söylerdi
Kötü düşünme
Kadın Doğum uzmanına git p.ertesi
Hem tahlil tekrarlanır hem de muayene olursun ama kese görmek için daha erken
Yok ilk kan talilimi özel bi hastanede sonrakini sağlık ocağında bunuda devlette yaptırdım. İnşallah bir sorun yoktur dediğin gibi canım. Teşekkür ederim.
İyi geceler canım, tekrardan teşekkürler. :)Yoktur merak etme...
Hadi iyi geceler
Uyku vakti:)
Kız fazla değil ideal işte 48 saatte en az 1.66 katı gibi oluyormuş artış. Bence gayet güzel artması cnm. 2-2,5 katı artması normal dedi doktorum bir de düşün 100 ise 166 olmalı en az sonraki 48 saatte 166nin üzerinden hesap yapacaksın. Yani hep toplamdan hesap olacak.Şimdi geldim doktordan canım.
Salı günü betam 58.22 ydi bugün 533.4 çıktı. Fazla yükselmiş sanki bir sorun yoktur dimi kızlar?
Benim de oluyor o ağrılar ama uzandıkça daha iyi oluyorum. Dikkat et lütfen mikrop kapma. Geçen hafta hep denize gittim bebiş tutundu çok şükür bir şey olmamış psikoloji de önemli elbette.Denizde 2.gunum. usutmemeye calisiyorum. Cok sukur kanamam vs yok. Ara ara kasik agrim ve bel agrim oluyor. Dönünce doktora gitmek icin sabirsizlaniyorum.
Bnm iki günde 3.75 arttı 58 den 218 oldu bu srun oluyormuymuş pkiBenim de oluyor o ağrılar ama uzandıkça daha iyi oluyorum. Dikkat et lütfen mikrop kapma. Geçen hafta hep denize gittim bebiş tutundu çok şükür bir şey olmamış psikoloji de önemli elbette.
Yok tatlım en az artması gereken 1.66. belki ikizdir? Olabilir mı acaba ay bizde olsa ne güzel olur.Bnm iki günde 3.75 arttı 58 den 218 oldu bu srun oluyormuymuş pki
Sanmıyorum ikiz olduğunu çnkü ilk değer yumurtlmadan 13 gün snra yani regli bi gün geçince bakalım hftaya bi kez daha kan veririm blki çarşb falan bayram olduğu için doktora hmn gdemicem maalesefYok tatlım en az değer var belki ikizdir? Olabilir mı acaba ay bizde olsa ne güzel olur.
Benim de oluyor o ağrılar ama uzandıkça daha iyi oluyorum. Dikkat et lütfen mikrop kapma. Geçen hafta hep denize gittim bebiş tutundu çok şükür bir şey olmamış psikoloji de önemli elbette.
Ay evet cnm ne yapcaz biz ya bayram girince tüm poliklinikler kapalı mı olur? Benim doktorum özel ama o da bayramdan sonra gel dedi herşey normal artıyor sürekli bakmayalim bayramdan sonra hemen keseyi bebeği görelim inş dedi ama ben bir kez daha yaptirsam bayram öncesi keşke.Sanmıyorum ikiz olduğunu çnkü ilk değer yumurtlmadan 13 gün snra yani regli bi gün geçince bakalım hftaya bi kez daha kan veririm blki çarşb falan bayram olduğu için doktora hmn gdemicem maalesef
Haklısın canım tabiiki senin korkunda çok büyük ama benim ilk gebeliğimdede böyle arttı sonra missed abortus yaşadık kürtaj oldumDodine canım hcg nin artması değil artmaması sorun daha ne istiyorsun:)) hersey yolunda ya benim gibi leke görsen naparfın acaba ben bugun tekrar tahlil vercem lekeden bu yana deger artmış mı diye tekrar lekelenmedim korkuyorum vc ye gitmeye
Kuzum benim beynim yandı şimdi 4 gün önce 58.22 4 gün sonra 533.4 3 buçuk kartartmamış mı 2 günde? Şimdi 58.22x2=116.44. 116.44x2=232.88 olması lazım değil mi. Benim 533Kız fazla değil ideal işte 48 saatte en az 1.66 katı gibi oluyormuş artış. Bence gayet güzel artması cnm. 2-2,5 katı artması normal dedi doktorum bir de düşün 100 ise 166 olmalı en az sonraki 48 saatte 166nin üzerinden hesap yapacaksın. Yani hep toplamdan hesap olacak.
ahh kuzumm seni en iyi ben anlarım benimde ilk gebeliğim 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı .o yüzden korkuyoruz sanırım ikimizde. bir daha lekelenmedim çok sükür. bugun tahlil verdim 2 gün önce 58 iken bugun 243 cıktı ohh dedim düşmemiş :) sevindim sende sevin çünkü fazla artış çoğul gebelik belirtisi bile olabiliyormuş.Haklısın canım tabiiki senin korkunda çok büyük ama benim ilk gebeliğimdede böyle arttı sonra missed abortus yaşadık kürtaj oldumve bulanan midem artık bulanmayınca korkmaya başladım doğal olarak. sende bir daha lekelenmezsin inşallah kuzum benim yerleşme kanamasıdır inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
canım evet 4 katın üzerinde artış olmuş ama bu iyi birşey canım sevindim senin adına.Kuzum benim beynim yandı şimdi 4 gün önce 58.22 4 gün sonra 533.4 3 buçuk kartartmamış mı 2 günde? Şimdi 58.22x2=116.44. 116.44x2=232.88 olması lazım değil mi. Benim 533
Ya sağlıklı olsunda geriye kalan herşey başım üstüne..ahh kuzumm seni en iyi ben anlarım benimde ilk gebeliğim 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı .o yüzden korkuyoruz sanırım ikimizde. bir daha lekelenmedim çok sükür. bugun tahlil verdim 2 gün önce 58 iken bugun 243 cıktı ohh dedim düşmemiş :) sevindim sende sevin çünkü fazla artış çoğul gebelik belirtisi bile olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?