- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.140
- 133
- 33
Haydarinna canim hosgeldi bebegin ins tez zamanda saglikla kucagina alirsin. Arkadasimda erken dogum yapmisti kuvezde yogun bakimda kaldi bir sure ama orasi onlari cok guzel buyutuyo hic canini sikma. ♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel buymuş öyle minigin kanın fazla geliyo heralde senin benim hiç kanaması daha :)Kizlar bende dun agrilarimdan dolayi erken gittim doktora. Doktorum cagirdi. Kuzum 43 cm 1750 gr olmus. Gayet iyi haftasina gore dedi. 32+0 dik dun. Dogum pozisyonunu almis. Nst de sancim cikmadi. Idrarda enfeksiyon cikti. Bir de su burun kanamalarimdan bahsettim normalde gebelikte catliyo burun damarlari ama bu kadar sik kanamasi durumunda bazi testler yapmamiz gerekiyo dedi. Egerki tansiyonda normalde kanda pihtilasma bilmem nesine bakiyolarmis. Haftaici yaptiricam onlari insallah.
Evet canım inşallah çok zorluyo bu aralar beni göbeğinde iyice asagilarda çok yoruluyorum doğsun da hiç uyumamakta dinlenmemekte raziyim yeter ki sağ salim doğsunlar.Ins. Canım onlarda bakılır mecbur dururlar bebislerimizz iyi olsunlarda
Canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda toparlasin minik kuzu sağlıkla kucağına al inşallah, Allah acil şifalar versin sen de stres yapma sutun lazım ona annesiHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim tez vakitte cikmasini nasip etsin canim allahim acil sifalar versin insallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Aman masallah kanamasin kuzum benim gece kaniyo burnumda kaliyo kuruyo sabah yuzumu yikarken goruyorumNe güzel buymuş öyle minigin kanın fazla geliyo heralde senin benim hiç kanaması daha :)
Şükür canım ev işi yemek çocugu okula gotur getir derken zaman geçip gidiyor sen nasilsinIki gundur cok sessizsiniz kizlarr.. Iyimi herkez?
Iyiyim ben çok şükür canım sen nasılsın? Annem geldi son kontrolleri yapmak için gidecek tekrar sonra gelecek. Zaman da geçmiyor napalimIki gundur cok sessizsiniz kizlarr.. Iyimi herkez?
Şükür canım ev işi yemek çocugu okula gotur getir derken zaman geçip gidiyor sen nasilsin
benim de bileklerim sinir sıkışması oldu felaket bi durum inşallaj doğumdan sonra geçer yaa Allah yardımcın olsun ben ütü falan yapıyorum ama o gece sabaha kadar ellerm uyuşuyo işteCanım demek ki tombul olmaları her zaman problem değil, inşallah sorun olmaz ne diyelim. Tombul bakması kolay olurmuş hemen toparlanırmış diyor annem inşallah öyle olur. Annem normalde abimin kızına bakıyor gelemem demişti, çok ağladım yapamıyorum napıcam diye, hafta sonu için geldi. Neyse ki acıdılar sanırım halime.. kayınvalidem durmadan çantanı hazırla diye arıyor hiç sormuyor nasıl yapacaksın diye benim bileklerim sinir sıkışması oldu her şeyi düşürüyorum, hele ütüyü kaldırmam imkansız gibi bir şey, diğer eşyaları nasıl yıkayıp ütülerim bilmem ama neyse ki hastane için olanlar hazırlandı. Yok mu kuzum sana da yardım edecek kimse, senin için de çok ağlarım şimdi, hiç kıyamıyorum hamilelelere allah yardımcımız olsun
Iyiyim ben çok şükür canım sen nasılsın? Annem geldi son kontrolleri yapmak için gidecek tekrar sonra gelecek. Zaman da geçmiyor napalim
Canım diğer topikte varya orası daha aktif geneldeAynen gunler cabucak geciyor bende iyim cok sukur :) Dikkatimi cekti normalde her gun bi konu olur konusulan ama iki gundur kimseden cit yok
dogumdan sonra geçermiş canım ama biraz zaman alırmış, şu saat oldu hala parmaklarımı açıp kapatamıyorum, mesajları bile sesli klavye ile yazıyorum. Kahvaltı yapamadım çünkü eller çalışmıyor açma kapama hareketi yapıyorum öyle yattığım yerden, düzelmezse bebeği nasıl tutarım diye çok korkuyorum, fizik tedavici de kendi doktorum da geçeceğini söylüyor, inşallah geçerBenimd
benim de bileklerim sinir sıkışması oldu felaket bi durum inşallaj doğumdan sonra geçer yaa Allah yardımcın olsun ben ütü falan yapıyorum ama o gece sabaha kadar ellerm uyuşuyo işte
Benim de öyle özellikle sağ elim facia.. cocuğu hertürlü tutarım :) doktor kilodan oluyo dedi doğumdan sonra zayıflamamızla geçer belki..dogumdan sonra geçermiş canım ama biraz zaman alırmış, şu saat oldu hala parmaklarımı açıp kapatamıyorum, mesajları bile sesli klavye ile yazıyorum. Kahvaltı yapamadım çünkü eller çalışmıyor açma kapama hareketi yapıyorum öyle yattığım yerden, düzelmezse bebeği nasıl tutarım diye çok korkuyorum, fizik tedavici de kendi doktorum da geçeceğini söylüyor, inşallah geçer
Anladim canimm :)Canım diğer topikte varya orası daha aktif genelde