2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

1 sene sonraya mı saçmalık ya 1 senede o diş nasıl dursun yerinde cocuk acı çeker yazık ya valla insan üzülüyor devlete gidince cok gece veriyorlar tarihi.bizimki hepsi bir olcak canim 6 dişe işlem 1.5 saat surer dediler stres oldum iyice

Sonra rahat edecek inşallah canım.stres yapma hiç nereye yaptiriyosun

Yani bence gereksiz 200 lira bi hastane çıkışına vermek 50 liraya da iyi bişey alınıyor.tek hastane cikisi ile bitmiyor ki cocuga 6 ayina 1 yaşına kadar her seyini organik almak gerek o zaman bi hastane çıkışı ile bitmiyor ki.nasil alışırsa cocuk öyle gider ben oglumda o hassasiyeti yaptım gereksiz pimpirik ona elleme suna dokunma mikrop diye diye cocukta bagisiklik yok hemen hasta oluyo.herseyi de dandik olsun demiyorum mesela lcw ürünleri güzel kaliteli ve her bütçeye de uyuyo para saçıp almaya da gerek yok herseyi.BENCE

Özel kartepe diş hastanesi var kocaeli de orda yaptircam ins.
Daha 3.5 yaşında ve ilk defa bayiltilcak ameliyatanede islem olcak küçük daha korkuyorum iste

Canim disten ne operasyonu geçirecek daha küçük degilmi süt dişleri duruyordur daha.

Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden beklemekten dua etmekten başka çarem Yok şu an

Ne olmuş canım neden böyle bi tehlike var? Sancıların mi var
Canım bebeği besleyen iki damarda direnç var yani bebeğe giden kan akımı yavaşmış bu nedenle iyi beslenemiyor geriden geliyor tansiyonum normal hergün nst bağlanıyorum hareketlerini takip ediyorum sorun yok su anlık ama her an alabiliriz diyorlar bebeğe akım yavaşlayıp durması söz konusu

Canım benim Allah şifa versin, inşallah korktuğun olmaz zamanında sağlıklı bi şekilde gelir yavrumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…