• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Özel diş hastanesinde.cocuk diş doktoru aradım heryerde yok orda bulduk. Doğum parası diş parasına kısmetmis
Zor oluyor mu peki benim oğlum 3.5 yaşında korkuyorum
Canım biz capaya gitmiştik geçen sene uyutularak yapılacak dediler 1 sene sonraya gün verdiler günü geldi gittik bir tane dış yapıp yolladilar çok sinir olduk diğer disinide Okmeydanı da yaptırdık birdaha oraya da gitmem şimdi özelde tek tek yaptiricaz 3 tane kaldı

Kızlar Civil'in internet sitesinde saat 21.00dan 22.00a kadar johnsons baby 3lü ıslak mendil+2li şampuan 14 tlmiş. Kargo bedavaymış haberiniz olsun

Bu arada kizlar ya benim akşamdan beri karnım sertlesiyor, duş aldım sicak suda bile yumusamiyor sonra kendiliğinden yumuşuyor. Ama hiç ağrım sancim yok, acaba bu sanci mi kasilma mı? Yarın öğleden sonra doktor randevum var zaten ama şu an korktum ya

Bu arada kizlar ya benim akşamdan beri karnım sertlesiyor, duş aldım sicak suda bile yumusamiyor sonra kendiliğinden yumuşuyor. Ama hiç ağrım sancim yok, acaba bu sanci mi kasilma mı? Yarın öğleden sonra doktor randevum var zaten ama şu an korktum ya
Canım nasıl bir sertleşme bilmiyorum seninkisi ama benimkisi görünüyor sanırım karnım taş gibi oluyo 1 dk durmuyor geçiyor hemen bende yarın gidicem doktora unutursam sende sorarsan söylersin banada :)

Canım nasıl bir sertleşme bilmiyorum seninkisi ama benimkisi görünüyor sanırım karnım taş gibi oluyo 1 dk durmuyor geçiyor hemen bende yarın gidicem doktora unutursam sende sorarsan söylersin banada :)
Dokununca anlıyorum canım tamamen heryeri karnimin taş gibi oluyor, sonra geçiyor 2-3 dakikaya, yarın sorcam inşallah unutmazsam canim. Sana da haber veririm

kızlar cok güldürdünüz ya demek ki herkes benzer seyleri yasıyomus..Ben de dr randevuma incecik gömlek en hafif spor ayakkabisi ile gidiyorum hava buz gibi olsa da:olamaz:üstelik evde sabah ac tartıliyorum kesinlikle dr tartisi ile fark ediyor. Ben kendi tartımı kriter alcam artık:KK53:
bi de yenidogan setleriyle ilgili bisi sormustum gümburtüye gitti..şu 150-200liralik "organik"lerden almasak olmaz mi ben 60a pamuk guzel bi set aldim eminomunden..ama simdi de vicdan yaptim acaba Mamino falan mi alsa miydim diye..ozellikle 2.dogumu yapacak tecrubeli annelerden cevap bekliyorum please :süslü::-)

bekarım 46 kiloydum ah ah nerede o günler şimdi olmuşum 74 :110:

Sorma canim oğlumda 70 kg ile doğuma gittim en yüksek gördüğüm kilom idi. Su anda 69 kg yim bakalım hayırlısı diyorum.

yaaa ben yiyorum, özellikle de tatlı canım çekiyor ne yapayım:dondurma:
şu ana kadar 8 kilo aldım, hiç spor yürüyüş yaptığımda yok :olamaz:
oturarak çalışıyorum, bu haftadan sonra başlıcam yürüyüşe
iştahım artmaya başladı , korkuyorummmm:KK17:

Seni arıyordu gözlerim hayatımmm70 yazmasan ben soracaktim uzun suredir sesin solugun cikmiyor sanki nasılsın. Bevis nasil

Yok tatlım, sen benim yerime de götür tahin pekmezleri :anne: ben hakkımı sana veriyorum :dondurma:

Tahin pekmezler ballar kaymaklar börekler kekler hepsi hayal olcak sanırım. Bugün gebelik sekerinden dolayi diyet listemi aldım ve hiç mutlu değilim. Halbuki 6 kilo aldim hepi topu :oops: daha yiyecek tatlilarim karbonhidratlarim vardi offff :KK23:

0 3 ay alman yeterli olur canım içinde kaybolcak kadar olmuyo zaten 1 ayda uzuyolar ki seninki zaten uzun boylu olcak demiş ya doktor.yenidogani 1 ay bile giyemez belki de 0 3 ayi bile cok alma 3 6 ay al ki yaza denk gelcekler o zaman da daha yazlıklar da çıkmadı
Ya aynen canim o yuzden biraz agirdan aldim alisverisi yaza denk geliyo yazlik kiyafetler daha cikmadi hep kalin pamuklu falan daha cok penye almam lazim bizim memleket kavruluyo yazin da :D

kızlar cok güldürdünüz ya demek ki herkes benzer seyleri yasıyomus..Ben de dr randevuma incecik gömlek en hafif spor ayakkabisi ile gidiyorum hava buz gibi olsa da:olamaz:üstelik evde sabah ac tartıliyorum kesinlikle dr tartisi ile fark ediyor. Ben kendi tartımı kriter alcam artık:KK53:
bi de yenidogan setleriyle ilgili bisi sormustum gümburtüye gitti..şu 150-200liralik "organik"lerden almasak olmaz mi ben 60a pamuk guzel bi set aldim eminomunden..ama simdi de vicdan yaptim acaba Mamino falan mi alsa miydim diye..ozellikle 2.dogumu yapacak tecrubeli annelerden cevap bekliyorum please :süslü::-)
Canım bence çok pahalı birşeye gerek yok ya zaten 1 ay kullanamicak belki, pamuk olsun yeter güzelce yıkayıp utuleyip koy cantaya

Tahin pekmezler ballar kaymaklar börekler kekler hepsi hayal olcak sanırım. Bugün gebelik sekerinden dolayi diyet listemi aldım ve hiç mutlu değilim. Halbuki 6 kilo aldim hepi topu :oops: daha yiyecek tatlilarim karbonhidratlarim vardi offff :KK23:
Canım iki ay sonraya biz de yiyeceğiz hepsini, azcık sabredelim :anne: doğumdan sonra biraz salarız kendimizi sonra da toparlanırız napalım :dondurma:

Canım pamuk olduktan sonra sorun yok, onları zaten Pahalıya satmak için öyle organik falan yazıyorlar. Ben iki tane aldım biri 60 biri 70 liralık ama pamuk olmasına dikkat ettim. Zaten çok çabuk büyüyorlarmış ve bir ay ancak giyiyormuş. İki tane aldığıma pişmanım, sen de al bi tane normalinden

Sorma canim oğlumda 70 kg ile doğuma gittim en yüksek gördüğüm kilom idi. Su anda 69 kg yim bakalım hayırlısı diyorum.

Seni arıyordu gözlerim hayatımmm70 yazmasan ben soracaktim uzun suredir sesin solugun cikmiyor sanki nasılsın. Bevis nasil
sağol canım Allah razı olsun, arada bir giriyorum , denk gelemedik :KK54:
ben de gün sayıyorum 32. hafta dolsun izne çıkmak için,
bebişim bu haftalarda daha güzel kıpırdıyor teyzesi,
senin bebiş nasıl, okudum şeker yüklemisinde biraz yüksek çıkmış değerlerin
sen dikkat edersin biliyorum, inşallah sonuna kadar güzel geçer:KK36:

Benim bebiş de kıpır kıpır hele de sevdiği şeyleri tukettigimde.
Hiç beklemediğim için yükleme sonucu bende şok etkisi yarattı. Hadi az porsiyon ve tatlıdan uzak dursam bile saatli yemek zor.
Amin canim inşallah hepimizin sonuna kadar güzel ve sorunsuz gecer

Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafabir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmekhamurisi bisuru şey yasaklandı ah ahnolcak böyle bakalım ve kafa yukarda ayaklar aşağıda

Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafabir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmekhamurisi bisuru şey yasaklandı ah ahnolcak böyle bakalım ve kafa yukarda ayaklar aşağıda
canım geçmiş olsun dikkat edicez mecburen,
benim kardeşimin de suyu fazlaydı hamileyken ikinci bebeğine
son aylarda zor hareket ediyordu ama çok sağlıklı doğmuştu bizim tosun
50 cm boy 3850 kg dı, çokta sağlıklydı, içini ferah tut :KK200:

canım geçmiş olsun dikkat edicez mecburen,
benim kardeşimin de suyu fazlaydı hamileyken ikinci bebeğine
son aylarda zor hareket ediyordu ama çok sağlıklı doğmuştu bizim tosun
50 cm boy 3850 kg dı, çokta sağlıklydı, içini ferah tut :KK200:
İnşallah sağlıklı olsun da canım benim içinde iyi olucak diyet yapmak

Ben de şimdi çıktım kızçeler her şeyi normal, 1300 gram. Kafa aşağıda, şeker yüklemesi yapmayacakmis doktorum gayet normal her şey gerek yok dedi. Kilo alimin süper aferin dedi ilk defa :D ayrıca ANNONA ANNONA sordum canım karın kasilmasini gayet normal dedi olur arada kısa süreli kasılmalar dedi

Ben de şimdi çıktım kızçeler her şeyi normal, 1300 gram. Kafa aşağıda, şeker yüklemesi yapmayacakmis doktorum gayet normal her şey gerek yok dedi. Kilo alimin süper aferin dedi ilk defa :KK70: ayrıca ANNONA ANNONA sordum canım karın kasilmasini gayet normal dedi olur arada kısa süreli kasılmalar dedi
Canım benimkiyle aynı kızın 1290 dedi banada fakat suyu çok dediği için ben hicbisey soramadım unuttum herseyi

Back