• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Merhaba kızlar bizde 18+5 iz Allah’ın izniyle 2. Prensesim olacak. Ayrıntılı ultrasona gideceğim daha doktorum bile sabit değil ilgili bilgili sevecen doktor arayışındayım tavsiyelerinizi alabilirim :KK200: ayrıntılıya hangi hastanede gidiyorsunuz İstanbul Avrupa yakası memnun kaldığını z varsa söylerseniz sevinirim ben şimdiye kadar aradıklarımda 400 den aşağı fiyat alamadım

Hanimlar selam. Hamileligimin 21. Haftasindayim. Bebisim hareketli cok sukur net sekilde hissediyorum disaridanda elle hissediliyor. Benim sorum haftalara gore tekme sayisi. Gunluk bebegin atmasi gereken tekme sayisi varmis bir yerde okumustum.. o sayinin altinda olursa doktorunuza bildirin falan diyordu. Sizin bir bilginiz var mi?
Canım bu haftalarda daha çok düzenli hissetmezmişiz.28.haftadan sonra hareket takibi önemli diye biliyorum

Kızlar doktorum.ayrintili ultrason için g.o.p da bilçek görüntüleme merkezine yönlendirdi fiyatı 350 TL bu arada kızım olacağı kesinleşti :)
Birde 5 gün gerilik var belki minyon bebek olacaktır o yüzdendir falan dedi inşallah öyledir kiziiiiiim
Merhaba önerdiği yerde perinatolog mu bakıyor acaba bende gireceğim ayrıntılıya ocakta ama karar veremedim hala fiyat araştırmasındayım 400 den aşağı Yok

Kızlar ben hastaneleri arıyorum detaylı için aman bana resmen komik rakamlar söylüyorlar. Eski doktorumun olduğu hastaneyi buldum, bana muayene ücretine ek 25 tl dedi herhalde yanlış anlamıştır dimi yani o kadar az olamaz

Merhaba önerdiği yerde perinatolog mu bakıyor acaba bende gireceğim ayrıntılıya ocakta ama karar veremedim hala fiyat araştırmasındayım 400 den aşağı Yok
Evet perinatalog bakıyor doktorum o yüzden önerdi yoksa kontrole gittigim hastanede fiyat 170 ranyolojiye bakıyor

Kızlar ben hastaneleri arıyorum detaylı için aman bana resmen komik rakamlar söylüyorlar. Eski doktorumun olduğu hastaneyi buldum, bana muayene ücretine ek 25 tl dedi herhalde yanlış anlamıştır dimi yani o kadar az olamaz
Cnm.benimde muayene ücreti 30 tlmyanlis anlamamissindir

benim bu cumartesi ayrıntılı ultrason randevum, ben de aşırı heyecanlıyım. 21. haftada olması daha mantıklı dedikleri için bekledim. Allah herkesin yavrusunu esirgesin.

O kadar az değildir canim yanlışlık vardir oglum da 450 falandı şimdi yine aynı doktora gidicem ikili testi orda yapıorum doktorumun olduğu hastane 25 çok az

Back