- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
Öyle bir şeyin ihtimali bile yok cnm, tam yarım saat bakıyor ayrıntılıya muayene en fazla 5 dk.Yok canım muayeneye ek olarak ayrıntılı 25 tl dedi yani muayene atıyorum 40 ayrıntılı da 25 dedi çok ucuz değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir şeyin ihtimali bile yok cnm, tam yarım saat bakıyor ayrıntılıya muayene en fazla 5 dk.Yok canım muayeneye ek olarak ayrıntılı 25 tl dedi yani muayene atıyorum 40 ayrıntılı da 25 dedi çok ucuz değil mi
11 ocak da sn gireceksinBende ayın 11 de gidicem en geç benim galiba
O kadar az değildir canim yanlışlık vardir oglum da 450 falandı şimdi yine aynı doktora gidicem ikili testi orda yapıorum doktorumun olduğu hastane 25 çok az
Öyle bir şeyin ihtimali bile yok cnm, tam yarım saat bakıyor ayrıntılıya muayene en fazla 5 dk.
LastMadOnEarth canım kadın doğum doktorları ayrıntılı bakabiliyor ben bir yeri aradım doktorumuz kendisi bakıyor ultrasonumuz 2.duzey dedi sadece muayene ücreti dedi ama rapor yazmıyoruz dedi raporu radyolog veya perinatolog yazabiliyor dedi
Belki durum boyledir
Bakar cnm ama ben bu vesile ile bu işin uzmanında yapılsın diyorum, benim gittiğim kadın doğum doktoru iyi ama geriye kanama yaşadığımı kimse bilemedi bu nedenle yüksek çıkan afp değerim beni mahvetti üzüldüm ettim ama perinatolog tüm ihtimaller üzerinde iyice inceledi, plesantanın aşağıda olmasını daha önce kimse söylemedi mesela. Doktorum da iyi ama ayrıntılı bence perinatolog da yapılmalı çünkü anne ve bebeğin damarlarını bile inceledi.LastMadOnEarth canım kadın doğum doktorları ayrıntılı bakabiliyor ben bir yeri aradım doktorumuz kendisi bakıyor ultrasonumuz 2.duzey dedi sadece muayene ücreti dedi ama rapor yazmıyoruz dedi raporu radyolog veya perinatolog yazabiliyor dedi
Belki durum boyledir
Aynen canım o yüzden arastiriyorum ben de bakalım ayyy vallahi burda herkes cahil medical park ı bile aradım bana muayene ücreti 70 artı detaylı 30 toplamda 100 verirsiniz dedi, sevgi hastanesi diye bi yer de 25 demişti işte. En iyisi de medical park, valla herkes cahil delircemBakar cnm ama ben bu vesile ile bu işin uzmanında yapılsın diyorum, benim gittiğim kadın doğum doktoru iyi ama geriye kanama yaşadığımı kimse bilemedi bu nedenle yüksek çıkan afp değerim beni mahvetti üzüldüm ettim ama perinatolog tüm ihtimaller üzerinde iyice inceledi, plesantanın aşağıda olmasını daha önce kimse söylemedi mesela. Doktorum da iyi ama ayrıntılı bence perinatolog da yapılmalı çünkü anne ve bebeğin damarlarını bile inceledi.
O zaman kadın doğum doktoru yapıyor onlarda ya da radyolog bilemedim ama ayrıntılı ultrasonu bilirler yaa bilmez olamazlar. Ben 350'ye yaptırdım Perinatolog'da buradaki anadolu hastanesi de o civarda yapıyormuş diye duydum.Aynen canım o yüzden arastiriyorum ben de bakalım ayyy vallahi burda herkes cahil medical park ı bile aradım bana muayene ücreti 70 artı detaylı 30 toplamda 100 verirsiniz dedi, sevgi hastanesi diye bi yer de 25 demişti işte. En iyisi de medical park, valla herkes cahil delircem
Bakar cnm ama ben bu vesile ile bu işin uzmanında yapılsın diyorum, benim gittiğim kadın doğum doktoru iyi ama geriye kanama yaşadığımı kimse bilemedi bu nedenle yüksek çıkan afp değerim beni mahvetti üzüldüm ettim ama perinatolog tüm ihtimaller üzerinde iyice inceledi, plesantanın aşağıda olmasını daha önce kimse söylemedi mesela. Doktorum da iyi ama ayrıntılı bence perinatolog da yapılmalı çünkü anne ve bebeğin damarlarını bile inceledi.
Çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin
Masallah canm darisi bizlere sennle gunumuz ayni benmde bugun 20+1 im benmkide bi hafta kadar ondeydi ama benm ayrintliya daha var neden bu kdar gec verdiler anlamadm
Gözün aydın canım benim, çok şükür güzel haberler alıyoruz artık bebeklerden :) sağ Salim de gelsinler inşallah cicilerini güle güle giysinler
Hangi hastaneye gidiyorsunuz? 30 tl muayene ücreti komik rakam ben 100 veriyorumCnm.benimde muayene ücreti 30 tlmyanlis anlamamissindir
Hangi hastane canım Gazi Osman paşa mı? Bende bi arayayım burada 500 vermektense oraya 250 veririm hemde perinatolog ben bulamıyorum ucuzaBen en uygunn170 e buldum.ama doktor hanim perinatalog olacak dedi 250 vericz pazartesi günü
Yanlışınız var bence .. Hangi medicalparkı aradınız?? 500 tl fiyat verdiler bana medicalpark BahçelievlerAynen canım o yüzden arastiriyorum ben de bakalım ayyy vallahi burda herkes cahil medical park ı bile aradım bana muayene ücreti 70 artı detaylı 30 toplamda 100 verirsiniz dedi, sevgi hastanesi diye bi yer de 25 demişti işte. En iyisi de medical park, valla herkes cahil delircem
Gözün aydın canım pek sevindim senin adına bana da ayrıntılı ultrasonda düşük yerleşimli plesanta dedi takip edilsin dedi ama ilişki yasağından bahsetmedi kendi doktorumla görüşeceğim.
Canım ben gaziantepteyim, inanmayıp 3 defa aradımYanlışınız var bence .. Hangi medicalparkı aradınız?? 500 tl fiyat verdiler bana medicalpark Bahçelievler
Cnm ben Sultangazi'de İstanbul'un tıp.merkezine gidiyorum doktor yönlendirdiği için 250 Tl fiyatı normalde 350 TL bilçek görüntüleme merkeziHangi hastane canım Gazi Osman paşa mı? Bende bi arayayım burada 500 vermektense oraya 250 veririm hemde perinatolog ben bulamıyorum ucuza
Canım bana düşük yerleşimli plesanta teşhisi yazdı ve doğum kanalı kapatmıyor plesanta ama çok yakın duruyor dedi. Sonra sen de geriye kanama olmuş plesantadan kılcal boyutta dedi yani dışarı değil içeri kanamış bu gebelik ilerledikçe risk yaratır ve yemesen de çok kilo aldırır dedi bu kısmı hiç anlamadım kilo ile ne alaka ise. İlişki zaten korkulu rüya olmaya başladı hiç olmasa da olur sağlık daha önemli yine de işde eş durumu insanı düşündürüyor. Ama anlayışlı olacak onlarda. 30 haftaya kadar plesantanın yukarı çıkması beklenirmiş zaten ama ilişki yasak demedi senin plesanta doğum kanalı tamamen ya da kısmen kapamış olabilir o da kanamaya neden olurmuş artık takipli olmamız lazım. Ya benim ablalarım da 35 haftada doğum yaptılar normal doğum şeklinde sanırım genetik bu düşük yerleşimli plesanta olayı inş bebiş sağlıklı bir şekilde bekler haftasını.Sağol canım senin de gözün aydın.
Bana bebeğin eşi altta şakın ilişki olmasın kanamaya sebep olur dedi.Sana doktorun öyle bir şey dememiş ama sen tinerde dikkatli ol.Muhakkak sor doktoruna
Bana eşin aşağıda erken doğuma sebep olur demedi.Sana öyle bir şey mi dedi doktorun
Amannn güzel haberlerin arasına huzursuz olacağımız haberler almasak ne olur sanki.Yine de çok şükür