Aynen yaGötür canım götür aman çok tehlikeli ateş,insan kendi hasta olsun o olmasın diyo dimi ölürüm ya
Ateşli.cocugu niye saldilarki eve serum fon vermediler mi yada antibiyotik.falan nesi varmış pekiGörürdüm canim ama dusmuyo orda düşmüştü şuan 39.7 yine anlamadım sürüp içti fitil de attım ama hiç yani çok inatçı ya korkuyorum sayikliyo anne anne diye dışa da soktum iki kere
Geçen cmt de biz süründük resmen...oğlum 5buçuk yaşında ve yaklaşık 3yıldır ateşli hastalık geçirmedi antibiyotik kullanmadık bünyesi sağlamdır ve sağlıklı bir çocuktur...buna rağmen ne çabalarla ateşi düşürüyorum 37.5e kadar daha fazla düşmüyor 1 saat sonra hooop yine 39 küsürlerde...salgın bir boğaz enfeksiyonu varmış iğne yaptılar hem novalgin hem penisilin bir de augmentin verdi iğneden sonra bi daha yükselmedi ateşi çok şükür çabucak iyileşti...haftaiçi arkadaşın 2 yaşındaki kızı da aynı şekilde oldu ona da iğne yaptılar anca iyileşti ve eşi de koskoca adam ateşten ölüyordu ona da iğne yapmışlar öyle kurtulduGörürdüm canim ama dusmuyo orda düşmüştü şuan 39.7 yine anlamadım sürüp içti fitil de attım ama hiç yani çok inatçı ya korkuyorum sayikliyo anne anne diye dışa da soktum iki kere
Anam cok sasirdim masallah diyelim ne diyelim :)50 55 arası olabilir canim benim oğlum kısaydı 49 du yiğenim 55 di aynı kilolardi:)
Sağol canim aynen öyle valla dusmuyo ne yaptıysam
Allah korumuş çok geçmiş olsun bizimde gecmiyo valla ne yaptıysam boğazı çok hafif kızarık dedi başka birşeyi yok ama ateş dusmuyoGeçen cmt de biz süründük resmen...oğlum 5buçuk yaşında ve yaklaşık 3yıldır ateşli hastalık geçirmedi antibiyotik kullanmadık bünyesi sağlamdır ve sağlıklı bir çocuktur...buna rağmen ne çabalarla ateşi düşürüyorum 37.5e kadar daha fazla düşmüyor 1 saat sonra hooop yine 39 küsürlerde...salgın bir boğaz enfeksiyonu varmış iğne yaptılar hem novalgin hem penisilin bir de augmentin verdi iğneden sonra bi daha yükselmedi ateşi çok şükür çabucak iyileşti...haftaiçi arkadaşın 2 yaşındaki kızı da aynı şekilde oldu ona da iğne yaptılar anca iyileşti ve eşi de koskoca adam ateşten ölüyordu ona da iğne yapmışlar öyle kurtuldu
Ordayken ateşi 38 di düşer bu dedi ama dusmuyo her ateşlendiğinde aynısı oluyo sonra bi daha acilden girip serum taktiriyoruz bide iyi bi hastaneyiz diye geciniyolar iste şuan uyuttum fitil atıp inşallah düşer bakalım doktor çok hafif boğazı kızarık dedi başka da birşey yok zaten öksürük akıntı falan bi alerjisi var tikaniyo toza falan ama o da değil galiba tikanmadi çünkü sizleride zorluyo ama dış 40 derece hiç yapmadı kiAteşli.cocugu niye saldilarki eve serum fon vermediler mi yada antibiyotik.falan nesi varmış peki
Zaten baştan müdahale etseler olmuyo insanı sinir ediyolar üzerini ince biseyle.ort yorgan falan örtme sakin gecede ölç arada ateşini alnına fln nemli bezde koy inşallah sabah daha iyi olur olmazsa da normal polokilinige götürOrdayken ateşi 38 di düşer bu dedi ama dusmuyo her ateşlendiğinde aynısı oluyo sonra bi daha acilden girip serum taktiriyoruz bide iyi bi hastaneyiz diye geciniyolar iste şuan uyuttum fitil atıp inşallah düşer bakalım doktor çok hafif boğazı kızarık dedi başka da birşey yok zaten öksürük akıntı falan bi alerjisi var tikaniyo toza falan ama o da değil galiba tikanmadi çünkü sizleride zorluyo ama dış 40 derece hiç yapmadı ki
Bizim de aynı boğazında ufacık bi kızarıklık ve normalde biz bunları ballı ıhlamurla portakalla atlatırız çok pis bi salgınmış sana da bulaşabilir hatta dikkatli ol...kaç yaşındaydı canım penisilinsiz iyileşmiyor malesef...Allah şifa versin cuma gece 2de başladık biz cumartesi akşam 8e kadar falan perişan olduk ve çok korktum çünkü oğlumda daha bu yaşına kadar böyle şey görmedim Allah korusun...Boğazın ağrıyor mu diyorum yok ağrımıyor diyordu doktor boğazı için sprey verdi onu sıkmıştık garibim diyor ki annecim boğazımda ateşler yanıyor gibiydi bunu sıkınca geçti...demek ki anlamamış ama o küçücük kızarıklık ne hale getirdi biziOrdayken ateşi 38 di düşer bu dedi ama dusmuyo her ateşlendiğinde aynısı oluyo sonra bi daha acilden girip serum taktiriyoruz bide iyi bi hastaneyiz diye geciniyolar iste şuan uyuttum fitil atıp inşallah düşer bakalım doktor çok hafif boğazı kızarık dedi başka da birşey yok zaten öksürük akıntı falan bi alerjisi var tikaniyo toza falan ama o da değil galiba tikanmadi çünkü sizleride zorluyo ama dış 40 derece hiç yapmadı ki
Evet çok hafif dedi kızarıklık ama gece 40.4 olmuştu ateşi suya soktuk iste sabaha kadar bekledim düştü 17 aylik şuan çok küçük dahaBizim de aynı boğazında ufacık bi kızarıklık ve normalde biz bunları ballı ıhlamurla portakalla atlatırız çok pis bi salgınmış sana da bulaşabilir hatta dikkatli ol...kaç yaşındaydı canım penisilinsiz iyileşmiyor malesef...Allah şifa versin cuma gece 2de başladık biz cumartesi akşam 8e kadar falan perişan olduk ve çok korktum çünkü oğlumda daha bu yaşına kadar böyle şey görmedim Allah korusun...Boğazın ağrıyor mu diyorum yok ağrımıyor diyordu doktor boğazı için sprey verdi onu sıkmıştık garibim diyor ki annecim boğazımda ateşler yanıyor gibiydi bunu sıkınca geçti...demek ki anlamamış ama o küçücük kızarıklık ne hale getirdi bizi
Aynen devlette bile böyle yapmıyorlar gece çok cıktı ateşi 40.4 du ya suya soktum iste çıplak yattı zaten biraz düştü şimdi yok ateşi ama inşallah daha da çıkmaz çok zor ya titreyip duruyorduZaten baştan müdahale etseler olmuyo insanı sinir ediyolar üzerini ince biseyle.ort yorgan falan örtme sakin gecede ölç arada ateşini alnına fln nemli bezde koy inşallah sabah daha iyi olur olmazsa da normal polokilinige götür
Gunaydnnn :) iyyiz skur sen naslsnGünaydın kızlar : nasılsınız?
çok şükür bende iyiyim :)Gunaydnnn :) iyyiz skur sen naslsn
çok şükür rabbim beterinden korusunn?Arkadaşımın kızı iyiymiş kızlar endoskopi temiz çıkmış yemek borusu ve migdeside zarar gelmemiş cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?