• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Meraba kizlar bir iki gundur giremiyodm :) dun oglusumu gormeye gittik ve onden gitmesi biraz yavaslams galiba benm suyuda ideal dedi doktor ayrintliya girmeden bi ozelde babasyla gorelim dedik:anneadayı::KK200: su anlik bi sknti yok cok skur hayrlisyla ayrintiliyida atlatrsam nasil rahatlicam anlatamam bebegm 25 cm ve 400 gram sizce normali mi
Oh oh maşallah canimm, ben de bu hafta gidicem inşallah özledim bebişkoyu. Ayrıntılıya ne zaman gireceksin? Bi de aşı olacak mısın?

Evet ama o morali bozulunca hiç konuşmaz birsy yokmuş gibi davraniyo kitap okuyo sürekli okur gerçi istediğim isim bile yok hiç zevk bırakmadılar ki kimse kırılmasın diye sadece gül mu taksam acaba ama bu seferde biz istedik oldu diyecekler ve hiç istemiyorum gorumceminde adı güllü kadin bi hayırlı olsun bile demedi konuşmuyoruz şuan öyle cat pat konuşmaya başladık valla çok büyük ikilemeyim ne yapicam ki ömrüm biter onlar bu konuyu unutmaz ben koysam da sürekli söylerler oglumdsds diyolar hala çünkü.
Kardeş kesinlikle koyma ya sen bu gidişte vicdan yapar koyarsın

Ipek defne mina
Deniz melis birşey bul köy
Kesinlikle g ile başlayan birşey bile koyma

Oh oh maşallah canimm, ben de bu hafta gidicem inşallah özledim bebişkoyu. Ayrıntılıya ne zaman gireceksin? Bi de aşı olacak mısın?
Ayrintiliya 16 gun var canm asiyida persembe gunu oldum ilk gun bende agrimadi diye sevndm dunden beri kolum nasil agriyo dokunamyrm bile :)

Ayrintiliya 16 gun var canm asiyida persembe gunu oldum ilk gun bende agrimadi diye sevndm dunden beri kolum nasil agriyo dokunamyrm bile :)
Ya ben de olcam asi da şimdi grip oldum bari haftaya olayım o zaman valla bi de ona katlanamam zaten çatı agrisindan bacaklarim kopacak gibi ağrıyo gripten başım çatlıyo :(

Kardeş kesinlikle koyma ya sen bu gidişte vicdan yapar koyarsın

Ipek defne mina
Deniz melis birşey bul köy
Kesinlikle g ile başlayan birşey bile koyma
Çoktan vicdan yaptım bile ama koymak istemiyorum bugünde kaynana diyo konu açıldı eşim hiç birşey demedi koycam ki benim için o karışama falan dedi hiç birşey demedim bile aslında diyorum ya kendi adimdan dolayı gül hep istemişimdir o hayalimde yarim kaldi:((

Çoktan vicdan yaptım bile ama koymak istemiyorum bugünde kaynana diyo konu açıldı eşim hiç birşey demedi koycam ki benim için o karışama falan dedi hiç birşey demedim bile aslında diyorum ya kendi adimdan dolayı gül hep istemişimdir o hayalimde yarim kaldi:KK43:(
Ayyy canım pardon da kaynanan kim ya bırak konuşsun hatta kocan kim diyelim ki koydular senin iznin olmadan mahkemeye verirsin bir kadın vermişti ve 2. Ismi sildirmisti hatırlıyorum eşi ona sormadan 2.isim eklemiş
Yani lütfen kendini topla esinle de bu konuyu konuşma isim bul öyle hitap et bebeğine o da zamanla alışır sever

Gülü gülistanı güllu yu unut ;)

Şaka bir yana benimki kız olsaydı bende özüm gülce koymayı düşünmüştüm ;)
Buna bak bir istersen kulağa hoş geliyor bence

Ayyy canım pardon da kaynanan kim ya bırak konuşsun hatta kocan kim diyelim ki koydular senin iznin olmadan mahkemeye verirsin bir kadın vermişti ve 2. Ismi sildirmisti hatırlıyorum eşi ona sormadan 2.isim eklemiş
Yani lütfen kendini topla esinle de bu konuyu konuşma isim bul öyle hitap et bebeğine o da zamanla alışır sever

Gülü gülistanı güllu yu unut :KK66:

Şaka bir yana benimki kız olsaydı bende özüm gülce koymayı düşünmüştüm :KK66:
Buna bak bir istersen kulağa hoş geliyor bence
Evet canım da ben kimseyi kıramıyorum ya vicdan yapıorum onca bana yaptıklarına rağmen ama koymicam bakalım inşallah güzel bi isim bulurum:(

Kızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?
Oğlumda gebelik şekeri çıkmıştı bende ama hiç suyumla ilgili bişey demedi dr sekerle suyun alakası olduğunu ilk duydum ama bol su iç canım dr tavsiyesine uy geri kalan ayini tedirginlikle gecirme

Kızlar ya arkadaşımın kızı lavabo açıcı yemişhastanede suan hepiniz birer ayetel.kursi okurmusunuz rica etsem

Canım.bu aralar dirençli ateş hastalığı var mutlaka götür çocuk acil olan bu hastaneye çok geçmiş olsun
Görürdüm canim ama dusmuyo orda düşmüştü şuan 39.7 yine anlamadım sürüp içti fitil de attım ama hiç yani çok inatçı ya korkuyorum sayikliyo anne anne diye dışa da soktum iki kere

Back