• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bu arada kizlsr ben kizim icin 22 cm olmus sedim falan ama videoyu tekrar izledim 27 cm diyo doktor :) bu simdi bu kadarsa dogana kadar kac cm olur?

Bencede böyle devam et sustukça karşı tarafın sesi daha yükselir. Saygı çerçevesinde ve sende gülerek kızmamış gibi de diceni
Aynen öyle yapıorum canim bende onlar gibi gülerek ben daha karar vermedim ben söz vermedim koymuyorum diyorum ama inada bindirecekler gibi bakalım hayirlisi

Pazartesiye Aydan hocadan aldım randevuyu. Hadi hayırlısı bakalım
canım şüphen olmasın aydan hoca prof ve perinatolog ayrıca güler yüzlü, her soruna cevap bulabileceğin tatlı biri. benim üç tane düşüğüm olduğu için onu önermişlerdi. son bebişim de geç döllenme olmuş, ben stres oldukça aydan hoca hep güzel olacak, umutluyum, dedi rahatlattı içimi, yarın nasipse 19. haftamızı karşılayacağız. :anneadayı: iyi bir tercih yapmışsın yani:emir_bebek:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: tmz
Kızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?

Kızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?
Canım çok geçmiş olsun inşallah durum daha da kötü olmadan atlatırsın Allahin izniyle

Geçmiş olsun inşallah çıkmaz şekerin fizikmtedavide iyi gelir umarım

cnm ben normalde de şeker hastasıyım gebelik şekeriyle ilgili bilgim yok ama duyduğum kadarıyla suyun fazla olması iri bebek olmasını tetikliyormuş 32.haftadan sonrada alıyorlar bebeği. inşallah sağlıklı ve zamanın da gelir

cnm ben normalde de şeker hastasıyım gebelik şekeriyle ilgili bilgim yok ama duyduğum kadarıyla suyun fazla olması iri bebek olmasını tetikliyormuş 32.haftadan sonrada alıyorlar bebeği. inşallah sağlıklı ve zamanın da gelir
Sağol canım inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir, inşallah perinatolog abartmıştır. Sen ilaç kullanıyorsun o zaman öyle mi?

kızlar insalah reklama girmez ama Canan Karatay'ın Anne Adayları ve Hamileler icin Karatay Diyeti diye bi kitabini aldim tavsiye ederim..cok guzel tavsiyeler var..

Meraba kizlar bir iki gundur giremiyodm :) dun oglusumu gormeye gittik ve onden gitmesi biraz yavaslams galiba benm suyuda ideal dedi doktor ayrintliya girmeden bi ozelde babasyla gorelim dedik:anneadayı::KK200: su anlik bi sknti yok cok skur hayrlisyla ayrintiliyida atlatrsam nasil rahatlicam anlatamam bebegm 25 cm ve 400 gram sizce normali mi

Back