Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapıorum canim bende onlar gibi gülerek ben daha karar vermedim ben söz vermedim koymuyorum diyorum ama inada bindirecekler gibi bakalım hayirlisiBencede böyle devam et sustukça karşı tarafın sesi daha yükselir. Saygı çerçevesinde ve sende gülerek kızmamış gibi de diceni
50 55 arası olabilir canim benim oğlum kısaydı 49 du yiğenim 55 di aynı kilolardi:)Bu arada kizlsr ben kizim icin 22 cm olmus sedim falan ama videoyu tekrar izledim 27 cm diyo doktor :) bu simdi bu kadarsa dogana kadar kac cm olur?
canım şüphen olmasın aydan hoca prof ve perinatolog ayrıca güler yüzlü, her soruna cevap bulabileceğin tatlı biri. benim üç tane düşüğüm olduğu için onu önermişlerdi. son bebişim de geç döllenme olmuş, ben stres oldukça aydan hoca hep güzel olacak, umutluyum, dedi rahatlattı içimi, yarın nasipse 19. haftamızı karşılayacağız. iyi bir tercih yapmışsın yaniPazartesiye Aydan hocadan aldım randevuyu. Hadi hayırlısı bakalım
Bol bol mandalina yiyosun Canim bide zencefilli ballı limonlu bir çay miss kendinide sıcak tut mutlakaKızlar benim burun akmaya başladı grip geliyor napcam napcam napcam
Portakal mandalina, ıhlamur zencefil hemen başla kuzum, tam yerleşmeden öldür mikroplarıKızlar benim burun akmaya başladı grip geliyor napcam napcam napcam
Bol bol mandalina yiyosun Canim bide zencefilli ballı limonlu bir çay miss kendinide sıcak tut mutlaka
Ayyyy kızlar hemen başlıyorum geliyo çok belli grip inşallah gelemez ayyyPortakal mandalina, ıhlamur zencefil hemen başla kuzum, tam yerleşmeden öldür mikropları
Canım çok geçmiş olsun inşallah durum daha da kötü olmadan atlatırsın Allahin izniyleKızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim, sen de dikkat et kendine, ayaklarını sırtını sıcak tut annesi :)Canım çok geçmiş olsun inşallah durum daha da kötü olmadan atlatırsın Allahin izniyle
Geçmiş olsun inşallah çıkmaz şekerin fizikmtedavide iyi gelir umarımKızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?
İnşallah canım çok teşekkür ederim, bu sinir sıkışması hamilelerde ödemden oluyormuş doğumdan sonra geçermiş ama benimki erken başladı sanırımGeçmiş olsun inşallah çıkmaz şekerin fizikmtedavide iyi gelir umarım
cnm ben normalde de şeker hastasıyım gebelik şekeriyle ilgili bilgim yok ama duyduğum kadarıyla suyun fazla olması iri bebek olmasını tetikliyormuş 32.haftadan sonrada alıyorlar bebeği. inşallah sağlıklı ve zamanın da gelirKızlar ben de sabah açlık şekeri için kan verdim, bi saat sonrada tokluk için verdim, inşallah gebelik şekerim çıkmaz. Ayrıca ellerimdeki uyuşma ve Ağrı için doktorum fizik tedaviye yönlendirdi, sinir sıkışması ilerlemeden müdahale edelim dedi, 17:30 da fizik tedavi randevum var, sanırım bi şeyler yapıştıracakmış sıkışan yere, sonra da bileklik kullanacakmışım. Ayrıntıları yazarım ama derdim şekerle, şekerim varsa bebeğimin suyu hep fazla mı olacak? Tecrübeli arkadaşlardan Gebelik şekeri yaşayan arkadaşlar var mı?
Sağol canım inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir, inşallah perinatolog abartmıştır. Sen ilaç kullanıyorsun o zaman öyle mi?cnm ben normalde de şeker hastasıyım gebelik şekeriyle ilgili bilgim yok ama duyduğum kadarıyla suyun fazla olması iri bebek olmasını tetikliyormuş 32.haftadan sonrada alıyorlar bebeği. inşallah sağlıklı ve zamanın da gelir
bn insilün kullanıyorum cnm hap kullanılmıyor hamilelikte.Sağol canım inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir, inşallah perinatolog abartmıştır. Sen ilaç kullanıyorsun o zaman öyle mi?
Anladım canım Allah şifa versin, sağ salim inşallahbn insilün kullanıyorum cnm hap kullanılmıyor hamilelikte.
inşallah cnm aminAnladım canım Allah şifa versin, sağ salim inşallah