Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu durumdayız...erkek ismi çokmuş onu fark ettim eski isimler de yakışıyor Yusuf gibi Mustafa gibi Mehmet gibi...ama kıza gelince en güzeli Elif Zeynep o da ben ve kızkardeşim ee hani nerde benim kızıma isim...eskiler fazla demode kadın isimlerinden yeniler de biraz anlamsız gibi...sonuna Naz isterdim o zaman da çocuk huysuz nazlı oluyormuş...Bilge Aydan Ayşen Ferhan hoşuma gidiyor eşim Defne diyor okulda 2 öğretmen arkadaşın kızının adı da defne...imdaaaatkızlar Elis ismi nasıl sizce ya aklima hic isim gelmiyor..anlami guzel kokulu bir cicek diyor..benim begendigim ismi esim begenmiyor onunkini ben..daha evlenmeden cocuguna koyacagi isimleri belirleyenlere imreniyorum vala
Gözün aydın canım benim, çok şükür güzel haberler alıyoruz artık bebeklerden :) sağ Salim de gelsinler inşallah cicilerini güle güle giysinlerKızlar oğlumu görmeye gityim bugün
Detaylı ultrasonda her şey yolunda Çok şükür.
20+1 günlük olmuşuz.Grç döllenmeden sebep 5 6 gün geriden geliyor.Ama sorun yok.
330 gram olmuş yavrum
Bebeğin eşi aşağıda ilişki yasak dedi
İlişki kanamaya sebep olur dedi
Doktor bilmiyor ki biz zaten ilk aydan itibaren zaten ilişki milişki yok :)
Bizde durumlar bu kızlar
Biraz da alışveriş yaptık oğluşuma
Çok güzel ciciler aldım :)
Canım kuzenimin kızı var naz isminde, nazlı falan değil çok olgun bi kızdır, okula gitmeden okumayı söktü, zehir gibidir maşallah. Bence koyabilirsin naz..Aynen bu durumdayız...erkek ismi çokmuş onu fark ettim eski isimler de yakışıyor Yusuf gibi Mustafa gibi Mehmet gibi...ama kıza gelince en güzeli Elif Zeynep o da ben ve kızkardeşim ee hani nerde benim kızıma isim...eskiler fazla demode kadın isimlerinden yeniler de biraz anlamsız gibi...sonuna Naz isterdim o zaman da çocuk huysuz nazlı oluyormuş...Bilge Aydan Ayşen Ferhan hoşuma gidiyor eşim Defne diyor okulda 2 öğretmen arkadaşın kızının adı da defne...imdaaaat
Canım kuzenimin kızı var naz isminde, nazlı falan değil çok olgun bi kızdır, okula gitmeden okumayı söktü, zehir gibidir maşallah. Bence koyabilirsin naz..[/QUOTE
Her kafadan bir ses çıkıyor delircem...ne desem biri beğenmiyor kötü bi yorum yapıyor eşim kardeşim okulda arkadaşlar...bi de zaten 12 yıllık öğretmenkm birçok isimle ilgili negatif anı ve duygularım var yani eleye eleye bişey kalmiyor...bizde de öyle bebecik bebiş
Sağol canim valla aynı hala çıkıyor ateşi gecmiyo
Gittim cnm dündü çok şükür iyiyiz yazicam uygun olunca.tgb34 nerelerdesin...ayrıntılıya gittin mi noldu ses vermiyorsun
Daha uygun vardır mutlaka ama Ahmet bey de aydan hocayı tavsiye etti, çok ta kafa karıştırmaya gerek Yok bence. Zaten korudan geldiğiniz için daha uygun diyorlarmış bilmiyorum. Ben de bu Cumartesi gidicem.Pazartesiye Aydan hocadan aldım randevuyu. Hadi hayırlısı bakalım
Benim doktorum bebek hareketlendikten sonra yaptir dedi 20. Haftadan sonra dedi. Sende garanti olsun diye 21.haftada yaptir tabi dr na da sorKızlar ben en son 2li teste gittiğimde doktor tarihi değiştirmişti sormuştum size şimdi ilk doğumu yapan doktoruma gittim o da 4 gün geride gördü öyle düzeltti adet tarihim belli değil 16 ağustos demişti buda 12 ağustos dedi tetonozu hangisine gire yaptıracam veya fark eder mi ki anlamdım 4 gün oynuyo mesela 18 bitecekti ama şuan 17 bitti 18 oldu
Benim 20 ağustos son regl 5 ocakta gel dedi sağlık ocağındanŞuan 17+5 12 ağustosa göre 5 ocağa falan mı geliyo 20 haftalik iyice kafam karıştı ona gore not alicam unutuyorum oglum 'dan valla
hahah aynen ya bizim de bebegimizin ismi bebis Nisan ismini ben de cok seviyorum ama dogum Mayıs a geliyor ya ne biliyim ne alaka diyor herkesvelhasil isim yok piyasada..çerkez bosnak isimlerine bile baktimElis güZel isimmiş canım, nehir ya da Nisan’ı da beğeniyorum ben. Biz de bizimkinin adını koyamıyoruz, millet bebeğin haberini adıyla veriyor mesela Ali bebek geliyor diye, beş ayı devirdik neredeyse bizimki hala minik bebiş Aşağı minik bebek yukarı
evet canim ya Nazlar nazlı oluyor diye dusunuyorum ben de..defne ipek duru desen her 3 ögrencimden biri kesin bunlardan biri..zeynep desen her yer zeynep doldu tastı..Aynen bu durumdayız...erkek ismi çokmuş onu fark ettim eski isimler de yakışıyor Yusuf gibi Mustafa gibi Mehmet gibi...ama kıza gelince en güzeli Elif Zeynep o da ben ve kızkardeşim ee hani nerde benim kızıma isim...eskiler fazla demode kadın isimlerinden yeniler de biraz anlamsız gibi...sonuna Naz isterdim o zaman da çocuk huysuz nazlı oluyormuş...Bilge Aydan Ayşen Ferhan hoşuma gidiyor eşim Defne diyor okulda 2 öğretmen arkadaşın kızının adı da defne...imdaaaat
Sağol benim 18 temmuz ama temmuzdan değil ağustostan bebegim o yüzden de tam kesin diyemiyor doktorlar ben arım öyle giderim bakalimBenim 20 ağustos son regl 5 ocakta gel dedi sağlık ocağından
Inşallah yaşamazsınız canim çok kötü birşey benim kuzenimin eşi de 11 kez düşük yaptı çok şükür Allaha şimdi 10 yaşında bi kızı var çok çok acı birşey ben bi kez yaşadım hala aklımdan çıkmıyo Allah bi daha kimseye yasatmasin dogmusla anne rahmindeki bebeğin hiç bi farkı yokKızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım
Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi
Sağol canim öyle yaparım ararım öyle giderim hesapların iyice zaten oglumdsds yaptirmustim 4. Doz olcak bu kan uyusmazligimizda var oglum da benim gibi negatifti iğne olmamıştım bakalım kızım ne olacak.Benim doktorum bebek hareketlendikten sonra yaptir dedi 20. Haftadan sonra dedi. Sende garanti olsun diye 21.haftada yaptir tabi dr na da sor
Canım benimkide tüp bebek. Gebeliğinin 8-9 ve 10. haftasında 3 kanama geçirdim kanamalarımda avuc ici büyüklüğünde pıhtı düşürdüm ve kanamalar dizlerime kadar geldi nerdeyse her seferinde kesin bebek gitti dedim. Ama çok şükür hic bir sıkıntım yok 10. haftadaki kanamadan sonra en ufak bir lekelenmem dahi yok. Benim tüp bebek doktorum hemen claxene iğneyi ve coraspirini kesmişti. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır.Kızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım
yengemin adı fatma
Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi