• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ay kızlar grip beni yendi, burnumu koparcam az kaldı valla :KK70: çok şükür ateş yok ama. Yarın sabah da artık gideyim diyorum doktora. 1 ayı geçti minişkoyu görmeyeli
çok geçmiş olsun , geçen hafta bitti benim grip te, beni de bitir di tabiii, 1 ç.k karbonat ve 1 ç.k tuz bir bardak suda karıştırıp burnuma çektim biraz o iyi geldi,

oooo bayağı olmuş görmeyeli, git git, bak benimki kandırıyor her hafta:KK53:
15 gün önce erkek ti, geçen hafta da kız dediler :KK48:
sağlıklı olsun hiiç önemli değil, :KK54:

Kızlar doktorum.ayrintili ultrason için g.o.p da bilçek görüntüleme merkezine yönlendirdi fiyatı 350 TL bu arada kızım olacağı kesinleşti :)
Birde 5 gün gerilik var belki minyon bebek olacaktır o yüzdendir falan dedi inşallah öyledir kiziiiiiim

çok geçmiş olsun , geçen hafta bitti benim grip te, beni de bitir di tabiii, 1 ç.k karbonat ve 1 ç.k tuz bir bardak suda karıştırıp burnuma çektim biraz o iyi geldi,

Aa gercekten mi kacta erkek kacta kız dediler cnm o zaman erkege benzetti pipi filan görse değişmez

Kızlar doktorum.ayrintili ultrason için g.o.p da bilçek görüntüleme merkezine yönlendirdi fiyatı 350 TL bu arada kızım olacağı kesinleşti :)
Birde 5 gün gerilik var belki minyon bebek olacaktır o yüzdendir falan dedi inşallah öyledir kiziiiiiim
Gec döllenmedir cnm benimde oğlum öyleydi 3400 doğdu yakalıyolar sonra basla pembişleri almaya kacında ayrıntılı yaptırcaksın

Bence de kızlar zaten biraz daha küçük oluyor...kan akışında sorun yoksa önemli değil...hepsi aynı gelişimde buluşuyorlar zamanla

Bence de kızlar zaten biraz daha küçük oluyor...kan akışında sorun yoksa önemli değil...hepsi aynı gelişimde buluşuyorlar zamanla
Başka bir sıkıntı yok çok şükür 230 Gr bende minyonum zaten boyum 1.53 ama olsun ayrıntılı ultrasonu perinatalog yapmış olacak bir yandan iyi oldu

Kızlar oğlumu görmeye gityim bugün ❤️
Detaylı ultrasonda her şey yolunda Çok şükür.
20+1 günlük olmuşuz.Grç döllenmeden sebep 5 6 gün geriden geliyor.Ama sorun yok.
330 gram olmuş yavrum
Bebeğin eşi aşağıda ilişki yasak dedi
İlişki kanamaya sebep olur dedi
Doktor bilmiyor ki biz zaten ilk aydan itibaren zaten ilişki milişki yok :)
Bizde durumlar bu kızlar
Biraz da alışveriş yaptık oğluşuma
Çok güzel ciciler aldım :)

Ayyy canım benimki de kandirmisti ama artık inşallah değişmez yoksa ben karışmam valla erkekse de aldığım cicili bicili elbiseleri giyecek :KK70:

IMG_3680.JPG
Bebişime bugün aldığım ciciler teyzoşları
Bakıp bakıp seviyorum cicilerini ❤️

Herkese merhaba bugün ayrıntılı ultrasonun vardı. Çok şükür herşey güzel gözüküyor. Hatta ayaklarını tutmaya çalışıyordu doktor mutlubebekler bunu yapar dedi :halay:Ankarada perinatolog arayan varsa Aydan Biri kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili ve guleryuzluydu.
Gözün aydın canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.benim de çarşamba ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım.bi de özledim miniği bi an önce Çarşamba gelsin istiyorum :dua:

• Beğen
Reactions: tmz
Kızlar oğlumu görmeye gityim bugün ❤️
Detaylı ultrasonda her şey yolunda Çok şükür.
20+1 günlük olmuşuz.Grç döllenmeden sebep 5 6 gün geriden geliyor.Ama sorun yok.
330 gram olmuş yavrum
Bebeğin eşi aşağıda ilişki yasak dedi
İlişki kanamaya sebep olur dedi
Doktor bilmiyor ki biz zaten ilk aydan itibaren zaten ilişki milişki yok :)
Bizde durumlar bu kızlar
Biraz da alışveriş yaptık oğluşuma
Çok güzel ciciler aldım :)
Masallah canm darisi bizlere :KK200:sennle gunumuz ayni benmde bugun 20+1 im benmkide bi hafta kadar ondeydi ama benm ayrintliya daha var neden bu kdar gec verdiler anlamadm

Kızlar ben en son 2li teste gittiğimde doktor tarihi değiştirmişti sormuştum size şimdi ilk doğumu yapan doktoruma gittim o da 4 gün geride gördü öyle düzeltti adet tarihim belli değil 16 ağustos demişti buda 12 ağustos dedi tetonozu hangisine gire yaptıracam veya fark eder mi ki anlamdım 4 gün oynuyo mesela 18 bitecekti ama şuan 17 bitti 18 oldu

O kadar fark asi icin cok onemli bi fark degil bildigim kadaryla geride olana gore yaptr derim ben ama yinede danisablirsin
Kızlar ben en son 2li teste gittiğimde doktor tarihi değiştirmişti sormuştum size şimdi ilk doğumu yapan doktoruma gittim o da 4 gün geride gördü öyle düzeltti adet tarihim belli değil 16 ağustos demişti buda 12 ağustos dedi tetonozu hangisine gire yaptıracam veya fark eder mi ki anlamdım 4 gün oynuyo mesela 18 bitecekti ama şuan 17 bitti 18 oldu

kızlar Elis ismi nasıl sizce ya aklima hic isim gelmiyor..anlami guzel kokulu bir cicek diyor..benim begendigim ismi esim begenmiyor onunkini ben..daha evlenmeden cocuguna koyacagi isimleri belirleyenlere imreniyorum vala:KK48:

kızlar Elis ismi nasıl sizce ya aklima hic isim gelmiyor..anlami guzel kokulu bir cicek diyor..benim begendigim ismi esim begenmiyor onunkini ben..daha evlenmeden cocuguna koyacagi isimleri belirleyenlere imreniyorum vala:KK48:
Elis güZel isimmiş canım, nehir ya da Nisan’ı da beğeniyorum ben. Biz de bizimkinin adını koyamıyoruz, millet bebeğin haberini adıyla veriyor mesela Ali bebek geliyor diye, beş ayı devirdik neredeyse bizimki hala minik bebiş Aşağı minik bebek yukarı :eek:

Back