- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 32
Yok canm bir aydir var bende oyurunca kalkamyrm kalkinca dik oturamyrm hamileliktn mi baska bisy mi oldu bilmyrmAynen benimde popo kemigim nasıl ağrıyo yaa bende bı ben varım saniyodum.dun biraz yürüyüş yaptım daha beter oldu gece uyuyamadım
Bende iki gündr var .hamileliktendr heralde daha önce hiç böyle olmamistim.Yok canm bir aydir var bende oyurunca kalkamyrm kalkinca dik oturamyrm hamileliktn mi baska bisy mi oldu bilmyrm
Ohh ayaklarına sağlık annesi ama yorma kendini yüklenme öyle birden yavaş yavaşBen dün gece başladım hepsine birden gaza geldim son ses müzik biraz yürüyüş biraz pilates birazda oryantal oynadık kızımlacok yüklendim sanırım sabaha kadar her yerim ağrıdı bugün sadece yürüyüş yapcm sular kesildi gelmesini bekliyorum yürüyüş yapmak için
15.haftada kız gibi denmisti ama 16.haftada net olarak bacak arasını gördük kizimizin..bu haftadan sonra degiscegini sanmiyorum canim kız dedilerse kizdirBide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
kızzzz sedos92 ben hesabım askıya alındı bi süreliğine nasıl gidiyor hamişlikkkkk kızın mı oluyormus :))))Oooo sen bitirmişsin alışverişi resmen bem bi sepet besik aldım bi battaniye ördüm bi tanede yelek baska hiç bişeyi yok
Nerdesin sen ya özlettin kendini evet kızomuz olcakmış bgün de kontrole geldim inşallah değişme falan olmaz sen nağıyosun belli oldu mu cinsiyetkızzzz sedos92 ben hesabım askıya alındı bi süreliğine nasıl gidiyor hamişlikkkkk kızın mı oluyormus :))))
bana engel koydular whatsap grubu actık dıye ya :) evet benimde kızım oluyo teyzesı saglıkla gelsınler ınsallaahhhhhNerdesin sen ya özlettin kendini evet kızomuz olcakmış bgün de kontrole geldim inşallah değişme falan olmaz sen nağıyosun belli oldu mu cinsiyet
Oh oh maşallah ya ne güzel isim düşünmeye başladınız mı bakalı mbana engel koydular whatsap grubu actık dıye ya :) evet benimde kızım oluyo teyzesı saglıkla gelsınler ınsallaahhhhh
Biz de ogluşa isim bulamıyoruz canım, ben beğensem baba beğenmiyor baba beğense ben beğenmiyorum, içimize sinmiyor bi türlüben hala kızıma isim bulamadım..nese 5 ay var bari
Zaten bebeklerin kalp atışları hızlı olmaz mı? İlk defa duyuyorum, diğer mayıs anneleri grubunda hemşire arkadaş vardı, oraya mı sorsan canımSelam Kızlar bugün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmaya gittim kalp atışı 180 olduğu için hızlı olması sebebiyle aşı yapmadılar. Bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler
Zaten bebeklerin kalp atışları hızlı olmaz mı? İlk defa duyuyorum, diğer mayıs anneleri grubunda hemşire arkadaş vardı, oraya mı sorsan canım
Telaşlanma canım, o aletler baya eski oluyor belki de bozuk bile olabilir, sen heyecanlandıysan bebek de heyecanlanmıştır. Doktora gittiğimde benim hep tansiyonum yükseliyor evde hep normal. Kız bebek mi? Kız bebeklerin kalp atışları da fazla oluyorBende öyle söyledim hemşireye ama yavaştan yükselerek çıkması veya yüksekten yavaşlaması gerektiğini söyledi deterjan yürüyüş açlık olabilir dedi ama beni endişelendirdi. Ses cihazı ile dinledik atışı tabi bulması biraz zaman aldı yaklaşık 5 kere kalp atışını aradı 10 dk dinledi. Oraya da bir sorayım canım teşekkür ederim alakan için
Telaşlanma canım, o aletler baya eski oluyor belki de bozuk bile olabilir, sen heyecanlandıysan bebek de heyecanlanmıştır. Doktora gittiğimde benim hep tansiyonum yükseliyor evde hep normal. Kız bebek mi? Kız bebeklerin kalp atışları da fazla oluyor
Benimkide erkek en son 140 falandı ayrıntılıda, sen telaş yapma yinede, annesine çekmiştir belki :)Canım inşallah öyledir normalde benim kalbimde biraz hızlı atıyor çünkü hızlı hareket ediyorum. Erkek bebek 7+1 124 çıkmıştı kalp atışı erkek olduğunu tahmin etmiştim ve doğru çıktı :)
Ben dörtlü yaptırmadım canım, lipit neden fazla çıkmış kimerhaba kızlar nasılsınız geriden takip ediyorum sizi pek yazamıyorum.
4 lü test için kan vermiştim ama lipit fazla olduğu için ölçememişler bugün aç karna tekrar verdim böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?