- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
Benimkide erkek en son 140 falandı ayrıntılıda, sen telaş yapma yinede, annesine çekmiştir belki :)
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem umarım sorun yoktur çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide erkek en son 140 falandı ayrıntılıda, sen telaş yapma yinede, annesine çekmiştir belki :)
yagmur ela canım sen buldun mu :)Oh oh maşallah ya ne güzel isim düşünmeye başladınız mı bakalı m
ben de şeker var ve sürekli lipit yüksek bunun için ilaç kullanıyorum. gebelikle de daha da arttı maalesef dr yapalım dedi yaptırdık ikili test çok güzel gelmişti .Ben dörtlü yaptırmadım canım, lipit neden fazla çıkmış ki bu hamilelik hepimizi halden hale soktu valla
Bizim ki kumsal olcak iniallah değişmedikararımız senin isimler de çok güzel şimdi kontrolden cıktım hoş geldin +7 kilo bebişte 390 gram olmuşyagmur ela canım sen buldun mu :)
ahahaha askım sen naptın 7 kilo mu almıssın :)))) ben 72 ile kaldım 64 e düştüm simdi 65,5 im hala eksilerdeyim kız :)))))Bizim ki kumsal olcak iniallah değişmedikararımız senin isimler de çok güzel şimdi kontrolden cıktım hoş geldin +7 kilo bebişte 390 gram olmuş
Benim ikili testim riskli cıkmıştı o yüzden prenatal test yaptırmıştım, onun sonucu çok iyi geldiği için üçlü ve dörtlüye gerek görmedi doktorum.Ayrıntılıya da girdim biraz amniyon sıvısını fazla gördüler başka problem yok şükür, haftasonu açlık ve tokluk şekeri ölçtürmem gerekiyor, şeker yüklemesi için erkenmiş, hamilelik şekerinden şüpheleniyorlar, amniyon sıvı takibi yapılacak iki haftada bir, diğer bebeğimi de sıvısı azaldığı için kaybetmiştim. Allah hepimizin bebegini korusun, sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin.ben de şeker var ve sürekli lipit yüksek bunun için ilaç kullanıyorum. gebelikle de daha da arttı maalesef dr yapalım dedi yaptırdık ikili test çok güzel gelmişti .
bi de renkli ultroson a girecem siz girdinizmi
ya sorma 1 ay ceza mı olurmus arkadas, diğerlerine 15 gün bana 1 ay cete basıyım sankı :))))))) bebişim iyi cok sukur canım kızı büyütmeye calısıyorum. yazılanları gecmıse donup okuyamadım oyle cokkki seninki nasıl iyi mi detaylıya girdin mi cinsiyet kesinlesmiştir artık :)Y Yagmurtanesi4 canım tekrar hoşgeldin, baya uzun sürdü senin ceza :) gelmiş geçmiş olsun, nasılsın minnoşun nasıl?
İşte hiç kusmayınca böyle oluyor maalesef doktora dedim kilo nasıl diye çok sıkıntışı gtmiyo braz tatlıyı azaltsan yter dedi bu ara abartmıştım tatlıyı ama zaten çevremdeki arkadaşlar hep 18-19 kiloyla grdi doğuma bnde o kadar alırım herhalde diyodum zatenahahaha askım sen naptın 7 kilo mu almıssın :)))) ben 72 ile kaldım 64 e düştüm simdi 65,5 im hala eksilerdeyim kız :)))))
Gerçekten bir ay çok uzun oldu :)) ben de oğlumu büyütüyorum teyzesi, ufak tefek sorunlar dışında sağlığımız iyi şükür bu günümüzeya sorma 1 ay ceza mı olurmus arkadas, diğerlerine 15 gün bana 1 ay cete basıyım sankı :))))))) bebişim iyi cok sukur canım kızı büyütmeye calısıyorum. yazılanları gecmıse donup okuyamadım oyle cokkki seninki nasıl iyi mi detaylıya girdin mi cinsiyet kesinlesmiştir artık :)
Panik yok bugün sağlık ocağında tartıldım 63 um yine küsuratla 63.5 oldum derim
36 yaşına kadar hiç diyet yapmadım boğazından kısamam o yüzden sonra veririm diyerek kendimi kandırmayayım.
Ama tabii veremeyeceğim diye de bebisimi besinsiz birakmiyorum midemi kaldirmayan hersey midem d doğal seyre devam
Evet uygunmuş canım hayırlı olsun eline geçince kumaşı hakkında bilgi verirsen sevirim internetten alacak olursam en azından o markadan alirim
Bence de sor canım bende su ve azda olsa sade soda içiyorum sivi olarak mevyali sodalar zararli diye biliyorum bence asitli derken kola gazoz tarzı şeylerden bahsetmiştir.
bebegi de kendini de iyi büyütmüşsün yavrum :)))) evet cok tatlı yeme canım ne olur ne olmaz son aylarda daha cok alınıyormus :)))İşte hiç kusmayınca böyle oluyor maalesef doktora dedim kilo nasıl diye çok sıkıntışı gtmiyo braz tatlıyı azaltsan yter dedi bu ara abartmıştım tatlıyı ama zaten çevremdeki arkadaşlar hep 18-19 kiloyla grdi doğuma bnde o kadar alırım herhalde diyodum zaten
ufak tefek oluyor kuzum herkeste Allah dermansız dert vermesin sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah yerim seniiinnnn oglunu bu sene oglan senesiymiş :)Gerçekten bir ay çok uzun oldu :)) ben de oğlumu büyütüyorum teyzesi, ufak tefek sorunlar dışında sağlığımız iyi şükür bu günümüze
Canim imili tarafa testinde doktor kiz vucut yapisi kemik yapisina benziyo dedi. Sonra kendi doktorumda 15 16. Haftalarda kiz dedi bugun yine kontrolum vardi kiz yani cikinti yok tekrar tekrar bakti. :) ama arkadasimada boyle denmisti 6. Ayda erkek dediler. Cok riskli bi durum ya bende erkek cikarsa alinan seyleri evde giydiririm kimse yokken diyodum :)Bide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
Kizlar selam. Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gittik gorduk kizimizi cok sukur herseyi normal dedi doktorumuz. 2 haftada 140 gram almis 360 gram olmus :) 22 cm de boyu var dedi. Haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi. Midesine bakti su icmis bu bize yemek borusunun gelistigini gosteriyo dedi. Idrar yapmis buda bobreklerinin varligini kanitliyo bunlar onemli seyler dedi. Kesenin suyu yeterli miktarda rahim agzi kapali dusuk riskimiz yok dedi cok sukur. Detayli usg icin 15 gun icinde yaptirmanj istiyorum bizim hastanemizde 3 tane perinatolog var disarda yaptirirsan perinatologdan istiyorum muhakkak dedi. Simdi arastirma icindeyiz bakalim :) ama cok mutluyum kizimi gordugum icin artik hareketlerinide net.olarak hissediyorum cok degisik.bi duygu :) cok oynayinca yeter kiZ diyorum oynamayinca niye oynamiyo diyorum psikopat bi anneyim sanirim :)
Ayyy masallah subhanallah :) rabbim tamamina erdirsin insallah :) darisi bizi olsun insallahKizlar selam. Bugun doktor kontrolumuz vardi. Gittik gorduk kizimizi cok sukur herseyi normal dedi doktorumuz. 2 haftada 140 gram almis 360 gram olmus :) 22 cm de boyu var dedi. Haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi. Midesine bakti su icmis bu bize yemek borusunun gelistigini gosteriyo dedi. Idrar yapmis buda bobreklerinin varligini kanitliyo bunlar onemli seyler dedi. Kesenin suyu yeterli miktarda rahim agzi kapali dusuk riskimiz yok dedi cok sukur. Detayli usg icin 15 gun icinde yaptirmanj istiyorum bizim hastanemizde 3 tane perinatolog var disarda yaptirirsan perinatologdan istiyorum muhakkak dedi. Simdi arastirma icindeyiz bakalim :) ama cok mutluyum kizimi gordugum icin artik hareketlerinide net.olarak hissediyorum cok degisik.bi duygu :) cok oynayinca yeter kiZ diyorum oynamayinca niye oynamiyo diyorum psikopat bi anneyim sanirim :)
Aynen artık öyle yaparız .ben gerçi çok birşey almadım hırka ordum bir kactaneCanim imili tarafa testinde doktor kiz vucut yapisi kemik yapisina benziyo dedi. Sonra kendi doktorumda 15 16. Haftalarda kiz dedi bugun yine kontrolum vardi kiz yani cikinti yok tekrar tekrar bakti. :) ama arkadasimada boyle denmisti 6. Ayda erkek dediler. Cok riskli bi durum ya bende erkek cikarsa alinan seyleri evde giydiririm kimse yokken diyodum :)
Ya ne güzel bize de yarın gelecek inş ben de yazarım gelince. Hadi iyi günlerde giysin bebişler