• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayy insallah olmaz oyle bisi ya :KK43:
Canım telaş yapma yengemin sıkıntıları vardı erken doğum.birazda ondan oldu abim askerdeydi falan değişik şeyler vardı yani sen içini ferah tut bol su içmeye devam et çoğalır suyun Allah'ın uznihle

Ahaha canm guldurdun beni :))
Tarla sulamak gercekten cuk oturdu bazen evham yapiyoruz ilk gebeligim bi bilgim yok doktoru fazla umursamamak gerekiyo ama bi gerilmedim degil
Daha başlarda sayılırız yine Dr dediklerini uygula ama çok takma kafana sudan bişey olmaz belki ama stresten herşey olabilir.bide başka Dr git kesin emin ol cnm

Bide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım

Bide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
Ben 17de öğrendim canım, inşallah değişmez valla birsürü şey aldık korkuyorum ben de o_O

Ben 17de öğrendim canım, inşallah değişmez valla birsürü şey aldık korkuyorum ben de o_O
Sennki birazdaha geç demiş cnm .bana çok emin dedi Dr yani oyuzden pek şüphem yokta işte duyunca insan bı şüphe duyuyor . pazartesi randevu aldim battaniyesi ni falanda emin olup öyle aliym dedim bide alistrdm artık kendimi bilmem nasıl olur

Ben de aldım şimdi teyzesi bebişler aynı giyecek :)
Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam :110: Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım :110: biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallah

Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam :110: Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım :110: biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallah
Aile Hekimliğindeki ebeler mama biberon emzik almayın diyorlar, sütü gelmeyen canlı var mı doğada gelir sizinde dediler zaten hastanede bebeği aç görürlerse veriyorlarmış birşeyler alma bence de. Maşallah sen alma artık bir şey almışsın baya.

merhaba kızlar bugün dr kontrol günümdü..2li test sonucu iyi 3ve 4lü yapmaya gerek yok dedi. 20.haftada gel detayli icin konusalım dedi.. 1 aya yakın görmücem kızımı:anneadayı:nese saglıklı olsun da minnos..sizin doktorlarin 3 ve 4'lüye bakışı nasıl??:işsiz:
benim de aynı şeyleri söyledi doktorum, yaptırmadım. neticede sıkıntı çıksa da yaşama hakkını alamam bebişimin, aklımı bulandırmayayım dedim.

Aile Hekimliğindeki ebeler mama biberon emzik almayın diyorlar, sütü gelmeyen canlı var mı doğada gelir sizinde dediler zaten hastanede bebeği aç görürlerse veriyorlarmış birşeyler alma bence de. Maşallah sen alma artık bir şey almışsın baya.
Senin de Bebeşin tombul ya kuzum, agrıların nasıl? Yatakta dönmek zulüm bana, oturduğum yerden kalkarken falan acayip çatı agrısı yaşıyorum. Pubik ya da pelvik bölge dedikleri yerde, senin durumun nasıl? Şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda çok korkuyorum, bebeği haftasından iri olanlarda daha çok görülürmüş sende durum nasıl?

Ohh maşallah çoğu eşyayı tamamlamışsın ne güzel....
Sağlıcakla eskitsin cicilerini..

Benim de dolaşarak bi şey almaya halim yok. Hemen yoruluyorum.bir iki alarak doğuma kadar tamamlarım sanırım
Netten daha çok alırım herhalde

Ohh maşallah çoğu eşyayı tamamlamışsın ne güzel....
Sağlıcakla eskitsin cicilerini..

Benim de dolaşarak bi şey almaya halim yok. Hemen yoruluyorum.bir iki alarak doğuma kadar tamamlarım sanırım
Netten daha çok alırım herhalde
Ayy neden yoruluyoruz hemen kuzum, bazı hamileleri görüyorum ne kadar enerjikler aktifler maşallah, ben bi market dolaşsam belimi tutmaya başlıyorum hemen :( ilerleyen vakitlerde gezemem diye teyzesi şimdiden tamamlamak istedim, sağlıkla eskitsinler miniklerimiz, kıpırdadıgında bile sevinçten deliriyorum kucağıma aldığımda neler hissedicem çok heyecanlıyım, eşyalarını seviyorum kendini sever gibi

Senin de Bebeşin tombul ya kuzum, agrıların nasıl? Yatakta dönmek zulüm bana, oturduğum yerden kalkarken falan acayip çatı agrısı yaşıyorum. Pubik ya da pelvik bölge dedikleri yerde, senin durumun nasıl? Şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda çok korkuyorum, bebeği haftasından iri olanlarda daha çok görülürmüş sende durum nasıl?
Bizim de önde bi hafta canım, çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak arasında ağrım var ve kalçada. Oturmak kalkmak bi dert yatmak bi dert yatakta dönmek bi dert. Sırt üstü yatamiyorum zaten resmen rahmi hissediyorum, çok şükür yine de

Bizim de önde bi hafta canım, çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak arasında ağrım var ve kalçada. Oturmak kalkmak bi dert yatmak bi dert yatakta dönmek bi dert. Sırt üstü yatamiyorum zaten resmen rahmi hissediyorum, çok şükür yine de
Beni anlattın kuzum ya, nasıl geçicek doktor uyurken bacak arana yastık koy diyor başka bi şey demiyor, olacak o kadar diyor ama geceleri kabus gibi anlatamam, oturup kalkmak dert, anormal mi bu kadarı diye düşündüm

Beni anlattın kuzum ya, nasıl geçicek doktor uyurken bacak arana yastık koy diyor başka bi şey demiyor, olacak o kadar diyor ama geceleri kabus gibi anlatamam, oturup kalkmak dert, anormal mi bu kadarı diye düşündüm
Annem normal, kemikler genişliyor dedi ama normaldir herhalde canım, valla çok çabuk da yoruluyorum. Kollarım da gece ağrıyor zaten 30 defa uyanıyorum, yariladik bakalım çok şükür bu halimize ben 30.haftadan sonrasını düşünemiyorum :KK48:

Ayy neden yoruluyoruz hemen kuzum, bazı hamileleri görüyorum ne kadar enerjikler aktifler maşallah, ben bi market dolaşsam belimi tutmaya başlıyorum hemen :KK43: ilerleyen vakitlerde gezemem diye teyzesi şimdiden tamamlamak istedim, sağlıkla eskitsinler miniklerimiz, kıpırdadıgında bile sevinçten deliriyorum kucağıma aldığımda neler hissedicem çok heyecanlıyım, eşyalarını seviyorum kendini sever gibi

Öyle valla yaaa zoraki gezince sonradan beğenmeyeceğin şeyleri alırım diye devam etmiyorum alışverişe.

Daha yolun yarısındayız ama erken yorulma başlamış bizde.Sağlık olsun ne diyelim

Ayyy bebişler kıpırdanıyorlar bir tarafı şişiriyorlar ben burdayım diyorlar ❤️ ❤️
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de sevmelere doyamayıp zaten

Back