Seninkide mi kiz canm benimkide :))Olmaz ins. Canım içini ferah tut
Bende 3 lt iciyorum zorluyorum kendimi alışıyorsun wc den çıkamıyorsun ama olsun kaslarım kas ağrılarım için fıstığım için içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkide mi kiz canm benimkide :))Olmaz ins. Canım içini ferah tut
Bende 3 lt iciyorum zorluyorum kendimi alışıyorsun wc den çıkamıyorsun ama olsun kaslarım kas ağrılarım için fıstığım için içiyorum
Ayy insallah olmaz oyle bisi yaCanım gebelik boyunca bir sıkıntısı yoktu yigenim biraz erken doğdu sadece ama suyla alakalimidir bilemiyorum
Canım telaş yapma yengemin sıkıntıları vardı erken doğum.birazda ondan oldu abim askerdeydi falan değişik şeyler vardı yani sen içini ferah tut bol su içmeye devam et çoğalır suyun Allah'ın uznihleAyy insallah olmaz oyle bisi ya
Daha başlarda sayılırız yine Dr dediklerini uygula ama çok takma kafana sudan bişey olmaz belki ama stresten herşey olabilir.bide başka Dr git kesin emin ol cnmAhaha canm guldurdun beni :))
Tarla sulamak gercekten cuk oturdu bazen evham yapiyoruz ilk gebeligim bi bilgim yok doktoru fazla umursamamak gerekiyo ama bi gerilmedim degil
Ben 17de öğrendim canım, inşallah değişmez valla birsürü şey aldık korkuyorum ben deBide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
Sennki birazdaha geç demiş cnm .bana çok emin dedi Dr yani oyuzden pek şüphem yokta işte duyunca insan bı şüphe duyuyor . pazartesi randevu aldim battaniyesi ni falanda emin olup öyle aliym dedim bide alistrdm artık kendimi bilmem nasıl olurBen 17de öğrendim canım, inşallah değişmez valla birsürü şey aldık korkuyorum ben de
Ben de aldım şimdi teyzesi bebişler aynı giyecek :)https://urun.gittigidiyor.com/giyim...ebek-hastane-cikisi-erkek-kiz-icin-276288481#
Kızlar ben aldım.Güzel bence.Fiyatı da çok uygun.Bi bakın isterseniz.
Kızlar reklama giriyorsa paylaştığım ceza yerim herhalde:)
Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallahBen de aldım şimdi teyzesi bebişler aynı giyecek :)
Aile Hekimliğindeki ebeler mama biberon emzik almayın diyorlar, sütü gelmeyen canlı var mı doğada gelir sizinde dediler zaten hastanede bebeği aç görürlerse veriyorlarmış birşeyler alma bence de. Maşallah sen alma artık bir şey almışsın baya.Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallah
evet sıkıntın yokmuş, dert etme öyleyse, tadını çıkar göbüşle bebişin58 le hamile kaldim su an 63-64 arasiyim boyumda 1.70 cok bi skntm yok ama hizli almak tedirgin etti bide yuzume cok sliyrm herkes anliyo saklayamiyosun cnku
benim de aynı şeyleri söyledi doktorum, yaptırmadım. neticede sıkıntı çıksa da yaşama hakkını alamam bebişimin, aklımı bulandırmayayım dedim.merhaba kızlar bugün dr kontrol günümdü..2li test sonucu iyi 3ve 4lü yapmaya gerek yok dedi. 20.haftada gel detayli icin konusalım dedi.. 1 aya yakın görmücem kızımınese saglıklı olsun da minnos..sizin doktorlarin 3 ve 4'lüye bakışı nasıl??
Ben de aldım şimdi teyzesi bebişler aynı giyecek :)
Senin de Bebeşin tombul ya kuzum, agrıların nasıl? Yatakta dönmek zulüm bana, oturduğum yerden kalkarken falan acayip çatı agrısı yaşıyorum. Pubik ya da pelvik bölge dedikleri yerde, senin durumun nasıl? Şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda çok korkuyorum, bebeği haftasından iri olanlarda daha çok görülürmüş sende durum nasıl?Aile Hekimliğindeki ebeler mama biberon emzik almayın diyorlar, sütü gelmeyen canlı var mı doğada gelir sizinde dediler zaten hastanede bebeği aç görürlerse veriyorlarmış birşeyler alma bence de. Maşallah sen alma artık bir şey almışsın baya.
Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallah
Ayy neden yoruluyoruz hemen kuzum, bazı hamileleri görüyorum ne kadar enerjikler aktifler maşallah, ben bi market dolaşsam belimi tutmaya başlıyorum hemen ilerleyen vakitlerde gezemem diye teyzesi şimdiden tamamlamak istedim, sağlıkla eskitsinler miniklerimiz, kıpırdadıgında bile sevinçten deliriyorum kucağıma aldığımda neler hissedicem çok heyecanlıyım, eşyalarını seviyorum kendini sever gibiOhh maşallah çoğu eşyayı tamamlamışsın ne güzel....
Sağlıcakla eskitsin cicilerini..
Benim de dolaşarak bi şey almaya halim yok. Hemen yoruluyorum.bir iki alarak doğuma kadar tamamlarım sanırım
Netten daha çok alırım herhalde
Bizim de önde bi hafta canım, çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak arasında ağrım var ve kalçada. Oturmak kalkmak bi dert yatmak bi dert yatakta dönmek bi dert. Sırt üstü yatamiyorum zaten resmen rahmi hissediyorum, çok şükür yine deSenin de Bebeşin tombul ya kuzum, agrıların nasıl? Yatakta dönmek zulüm bana, oturduğum yerden kalkarken falan acayip çatı agrısı yaşıyorum. Pubik ya da pelvik bölge dedikleri yerde, senin durumun nasıl? Şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda çok korkuyorum, bebeği haftasından iri olanlarda daha çok görülürmüş sende durum nasıl?
Beni anlattın kuzum ya, nasıl geçicek doktor uyurken bacak arana yastık koy diyor başka bi şey demiyor, olacak o kadar diyor ama geceleri kabus gibi anlatamam, oturup kalkmak dert, anormal mi bu kadarı diye düşündümBizim de önde bi hafta canım, çatı ağrısı mı bilmiyorum bacak arasında ağrım var ve kalçada. Oturmak kalkmak bi dert yatmak bi dert yatakta dönmek bi dert. Sırt üstü yatamiyorum zaten resmen rahmi hissediyorum, çok şükür yine de
Annem normal, kemikler genişliyor dedi ama normaldir herhalde canım, valla çok çabuk da yoruluyorum. Kollarım da gece ağrıyor zaten 30 defa uyanıyorum, yariladik bakalım çok şükür bu halimize ben 30.haftadan sonrasını düşünemiyorumBeni anlattın kuzum ya, nasıl geçicek doktor uyurken bacak arana yastık koy diyor başka bi şey demiyor, olacak o kadar diyor ama geceleri kabus gibi anlatamam, oturup kalkmak dert, anormal mi bu kadarı diye düşündüm
Ayy neden yoruluyoruz hemen kuzum, bazı hamileleri görüyorum ne kadar enerjikler aktifler maşallah, ben bi market dolaşsam belimi tutmaya başlıyorum hemen ilerleyen vakitlerde gezemem diye teyzesi şimdiden tamamlamak istedim, sağlıkla eskitsinler miniklerimiz, kıpırdadıgında bile sevinçten deliriyorum kucağıma aldığımda neler hissedicem çok heyecanlıyım, eşyalarını seviyorum kendini sever gibi