• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben dün gece başladım hepsine birden gaza geldim son ses müzik biraz yürüyüş biraz pilates birazda oryantal oynadık kızımla :KK71:cok yüklendim sanırım sabaha kadar her yerim ağrıdı bugün sadece yürüyüş yapcm:KK49: sular kesildi gelmesini bekliyorum :KK57: yürüyüş yapmak için:dondurma:
Ohh ayaklarına sağlık annesi ama yorma kendini yüklenme öyle birden yavaş yavaş :KK76:

Bide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
15.haftada kız gibi denmisti ama 16.haftada net olarak bacak arasını gördük kizimizin..bu haftadan sonra degiscegini sanmiyorum canim kız dedilerse kizdir:anneadayı:

spor ben de yuruyus ve yoga yapiyorum.Daha önce yaptigim icin hoca kontrolunde degil kendi bildiklerimle abartmadan yapiyorum.. hava soguk bantta 15 dk falan yuruyorum en fazla ama tabi haftada 2 kez anca yapıyorum bunu:110:..ay ne güzel bebislerinize bisiler almissiniz..ben daha gecen haftaya kadar cinsiyetten %100emin olamadigim icin hicbir sey almadım ama artık cılgınlar gibi alısveris yapasım var kuzuma:halay:

Oooo sen bitirmişsin alışverişi resmen bem bi sepet besik aldım bi battaniye ördüm bi tanede yelek baska hiç bişeyi yok
kızzzz sedos92 ben hesabım askıya alındı bi süreliğine nasıl gidiyor hamişlikkkkk kızın mı oluyormus :))))

kızzzz sedos92 ben hesabım askıya alındı bi süreliğine nasıl gidiyor hamişlikkkkk kızın mı oluyormus :))))
Nerdesin sen ya özlettin kendini evet kızomuz olcakmış bgün de kontrole geldim inşallah değişme falan olmaz sen nağıyosun belli oldu mu cinsiyet

Selam Kızlar bugün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmaya gittim kalp atışı 180 olduğu için hızlı olması sebebiyle aşı yapmadılar. Bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler

Selam Kızlar bugün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırmaya gittim kalp atışı 180 olduğu için hızlı olması sebebiyle aşı yapmadılar. Bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler
Zaten bebeklerin kalp atışları hızlı olmaz mı? İlk defa duyuyorum, diğer mayıs anneleri grubunda hemşire arkadaş vardı, oraya mı sorsan canım

Zaten bebeklerin kalp atışları hızlı olmaz mı? İlk defa duyuyorum, diğer mayıs anneleri grubunda hemşire arkadaş vardı, oraya mı sorsan canım

Bende öyle söyledim hemşireye ama yavaştan yükselerek çıkması veya yüksekten yavaşlaması gerektiğini söyledi deterjan yürüyüş açlık olabilir dedi ama beni endişelendirdi. Ses cihazı ile dinledik atışı tabi bulması biraz zaman aldı yaklaşık 5 kere kalp atışını aradı 10 dk dinledi. Oraya da bir sorayım canım teşekkür ederim alakan için

Bende öyle söyledim hemşireye ama yavaştan yükselerek çıkması veya yüksekten yavaşlaması gerektiğini söyledi deterjan yürüyüş açlık olabilir dedi ama beni endişelendirdi. Ses cihazı ile dinledik atışı tabi bulması biraz zaman aldı yaklaşık 5 kere kalp atışını aradı 10 dk dinledi. Oraya da bir sorayım canım teşekkür ederim alakan için
Telaşlanma canım, o aletler baya eski oluyor belki de bozuk bile olabilir, sen heyecanlandıysan bebek de heyecanlanmıştır. Doktora gittiğimde benim hep tansiyonum yükseliyor evde hep normal. Kız bebek mi? Kız bebeklerin kalp atışları da fazla oluyor

Telaşlanma canım, o aletler baya eski oluyor belki de bozuk bile olabilir, sen heyecanlandıysan bebek de heyecanlanmıştır. Doktora gittiğimde benim hep tansiyonum yükseliyor evde hep normal. Kız bebek mi? Kız bebeklerin kalp atışları da fazla oluyor

Canım inşallah öyledir normalde benim kalbimde biraz hızlı atıyor çünkü hızlı hareket ediyorum. Erkek bebek 7+1 124 çıkmıştı kalp atışı erkek olduğunu tahmin etmiştim ve doğru çıktı :)

merhaba kızlar nasılsınız geriden takip ediyorum sizi pek yazamıyorum.
4 lü test için kan vermiştim ama lipit fazla olduğu için ölçememişler bugün aç karna tekrar verdim böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba.

Canım inşallah öyledir normalde benim kalbimde biraz hızlı atıyor çünkü hızlı hareket ediyorum. Erkek bebek 7+1 124 çıkmıştı kalp atışı erkek olduğunu tahmin etmiştim ve doğru çıktı :)
Benimkide erkek en son 140 falandı ayrıntılıda, sen telaş yapma yinede, annesine çekmiştir belki :)

merhaba kızlar nasılsınız geriden takip ediyorum sizi pek yazamıyorum.
4 lü test için kan vermiştim ama lipit fazla olduğu için ölçememişler bugün aç karna tekrar verdim böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba.
Ben dörtlü yaptırmadım canım, lipit neden fazla çıkmış ki :110: bu hamilelik hepimizi halden hale soktu valla

Back