• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Annem normal, kemikler genişliyor dedi ama normaldir herhalde canım, valla çok çabuk da yoruluyorum. Kollarım da gece ağrıyor zaten 30 defa uyanıyorum, yariladik bakalım çok şükür bu halimize ben 30.haftadan sonrasını düşünemiyorum :KK48:
Ellerim uyuşuyor ve şişiyor, uyanınca bir saat kullanamıyorum, sonrasında da acısı tam geçmiyor zaten, gelsin minik yemezsem her yerini :KK200: Çok şükür yine de allah beterinden sakınsın

Benim verdiğim oldu ama hep bu kiloya döndüm en çok 72 olmuştum 69 ile hamile kaldım şu anda 73'üm ne kadar az alırsak o kadar iyi bebiş her şekilde alacağını alıyor maşallah. O yüzden ona yarayacak şeyler yiyorum öyle hamur işi falan değil inş işe yarıyordur yaa yoksa ben de veremem kilo falan.

Panik yok bugün sağlık ocağında tartıldım 63 um yine küsuratla 63.5 oldum derim
36 yaşına kadar hiç diyet yapmadım boğazından kısamam o yüzden sonra veririm diyerek kendimi kandırmayayım.
Ama tabii veremeyeceğim diye de bebisimi besinsiz birakmiyorum midemi kaldirmayan hersey midem d doğal seyre devam ;)

https://urun.gittigidiyor.com/giyim...ebek-hastane-cikisi-erkek-kiz-icin-276288481#

Kızlar ben aldım.Güzel bence.Fiyatı da çok uygun.Bi bakın isterseniz.

Kızlar reklama giriyorsa paylaştığım ceza yerim herhalde:)

Evet uygunmuş canım hayırlı olsun eline geçince kumaşı hakkında bilgi verirsen sevirim internetten alacak olursam en azından o markadan alirim

Doktorum asitli seyleri yasakladigindan hamilelegimden bu yana hic soda icmedim bi sorup iceyim o zaman tesekkur edermm

Bence de sor canım bende su ve azda olsa sade soda içiyorum sivi olarak mevyali sodalar zararli diye biliyorum bence asitli derken kola gazoz tarzı şeylerden bahsetmiştir.

Çok uygunmuş gerçekten, babymallden 79.90 a iki takım almıştım ben, fazla olur dimi bunu da alsam :110: Öğretmenler gününde lcw deki indirimden 15-20 kadar tulum aldım, kimisi yemi doğan kimisi 1-3 ay, birazı da 3-6 ay, penye battaniyeler aldım üç tane, hastane çıkışlarının içinde de var. Chicco da indirim vardı, alt üst takımlar aldım 6 tane, çıtçıtlı atlerlerden aldım 8 tane. İki battaniye ben ördüm, üç tane anneannesi ördü, sadece kışlık peluş battaniye alıcam, kıyafet işi bitti sanırım benim. Dayanamayıp iki takım da nevresim aldım :110: biberonları falan alacaktım, hep emerse hiç ihtiyaç olmuyormuş, yalancı meme vermek istemiyorum zaten onları çok lazım olursa doğumdan sonra alıcam, önümüzdeki ay arabasını alırız dedi babası, diğer ay da odayı hallederiz inşallah
Oooo sen bitirmişsin alışverişi resmen bem bi sepet besik aldım bi battaniye ördüm bi tanede yelek baska hiç bişeyi yok

Panik yok bugün sağlık ocağında tartıldım 63 um yine küsuratla 63.5 oldum derim
36 yaşına kadar hiç diyet yapmadım boğazından kısamam o yüzden sonra veririm diyerek kendimi kandırmayayım.
Ama tabii veremeyeceğim diye de bebisimi besinsiz birakmiyorum midemi kaldirmayan hersey midem d doğal seyre devam :KK66:

Evet uygunmuş canım hayırlı olsun eline geçince kumaşı hakkında bilgi verirsen sevirim internetten alacak olursam en azından o markadan alirim

Bence de sor canım bende su ve azda olsa sade soda içiyorum sivi olarak mevyali sodalar zararli diye biliyorum bence asitli derken kola gazoz tarzı şeylerden bahsetmiştir.
Kargoya verilmiş cnm muhtemlen yarın ya da sonraki alırız yazarım buradan nasıl olduğunu :) iki saat sonra kargoya verilmesi de süper valla.

Ellerim uyuşuyor ve şişiyor, uyanınca bir saat kullanamıyorum, sonrasında da acısı tam geçmiyor zaten, gelsin minik yemezsem her yerini :KK200: Çok şükür yine de allah beterinden sakınsın
Akşam tv karşısında uzanırken ellerim ve ayaklarım şişiyor uyuşuyor gibi bir şey oluyor hiç zevk alamıyorum kalkıyorum ya da hareket ettiriyorum ödem mi ki bu yaa..

Senin de Bebeşin tombul ya kuzum, agrıların nasıl? Yatakta dönmek zulüm bana, oturduğum yerden kalkarken falan acayip çatı agrısı yaşıyorum. Pubik ya da pelvik bölge dedikleri yerde, senin durumun nasıl? Şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda çok korkuyorum, bebeği haftasından iri olanlarda daha çok görülürmüş sende durum nasıl?
Canım ben ince uzun kırlent koydum sağ tarafıma dönmemek için bazen de soluma göbeğin altına destek yapıyorum, birden kalkamıyorum yataktan, öksürünce bile karnımda hafif ağrım oluyor. Ben rahmimde ağrı hissediyorum sanki o pelvik bölgemi rahmim genişliyor diyorum ama dikkat et bak kesintisiz değil haftada bir kaç gün oluyor sonra azalıyor. Tabi herkes gibi çok yürüyünce popo üstüm çok ağrıyor ve nefesim hiç yokkk. Benim göbeğimde baya büyük yaa.

Canım ben ince uzun kırlent koydum sağ tarafıma dönmemek için bazen de soluma göbeğin altına destek yapıyorum, birden kalkamıyorum yataktan, öksürünce bile karnımda hafif ağrım oluyor. Ben rahmimde ağrı hissediyorum sanki o pelvik bölgemi rahmim genişliyor diyorum ama dikkat et bak kesintisiz değil haftada bir kaç gün oluyor sonra azalıyor. Tabi herkes gibi çok yürüyünce popo üstüm çok ağrıyor ve nefesim hiç yokkk. Benim göbeğimde baya büyük yaa.
Rahim genişliyor diyorlar evet canım, bende yastık koydum yanıma bazen bacağımı onun üstüne atıyorum ama dönmesi kalkması baya zor oluyor. Benim göbeğim de büyük kaç haftadır, lavabodan salona gelene kadar nefes nefeseyim. Benimki kesintisiz canım hiç hafiflemiyor o yüzden artacak diye korkuyorum

Bide birşey sormak istiyorum cinsiyeti kız olanlar kaçıncı haftalarda ogrendiniz acaba bana 15 +3 te kız dedi birşeyler almaya başladım bende beraber başka bı tanıdığıma da kız dendi ona şimdi erkek demişler tereddüt te kaldım
16+1 de dedi canım kız diye 2 gün önce.
Baya ugrasti dr tam kalkcaktim bacaklarını açtı fıstığım kordon falanda yoktu

Rahim genişliyor diyorlar evet canım, bende yastık koydum yanıma bazen bacağımı onun üstüne atıyorum ama dönmesi kalkması baya zor oluyor. Benim göbeğim de büyük kaç haftadır, lavabodan salona gelene kadar nefes nefeseyim. Benimki kesintisiz canım hiç hafiflemiyor o yüzden artacak diye korkuyorum
Allah neden öyle ki acaba doktor ne dedi yani hayatınızi olumsuz etkileyecek kadar yoğun bir ağrı ise doktora sorun yazmışlar. Plasenta önde falan olurmuş sordun mu cnm.

Allah neden öyle ki acaba doktor ne dedi yani hayatınızi olumsuz etkileyecek kadar yoğun bir ağrı ise doktora sorun yazmışlar. Plasenta önde falan olurmuş sordun mu cnm.
Yok kuzu plesenta normal yerinde, doktora sorarsan normal diyor, yoga yap pilates yap falan diyor ama sağdan sola dönemezken nasıl onları yapıcam bilmem :)

Yok kuzu plesenta normal yerinde, doktora sorarsan normal diyor, yoga yap pilates yap falan diyor ama sağdan sola dönemezken nasıl onları yapıcam bilmem :)
Ben pilatese başladım çok iyi geliyor...yattıkça yatıyordum kollarım bacaklarım öyle güçsüzleşti ki sürekli uyuşuk hantal bişey oldum bütün gün okulda ayaktayım diye eve gelip yemek yiyip yatıyordum...ama pilatese başlayınca sanki dinçleştim ilk gün evet kolum falan kalkmıyordu ama her geçen gün vücudum esniyor hareketleri daha kolay yapıyorum kendimi daha dinç ve mutlu hissediyorum

Daha önce pilates yapmayan yapmasın diyorlar biz yürüyelim iki de göbek atalım hareket olsun:halay:

Cati agrisini tam olarak bilmyrm ama benm en cok pop kemigim agriyo ustune oturamyrm yatarkende gobegimi nereye koyacagmi sasiriyrm :) smdiden ne kdr cok gobegm varmis gbi geliyo sanki benmki baya :anneadayı: buyuk 3 haftadir doktora gitmyrm o yuzden insallah hersey yolundadr diye dua edyrm tek tesellim bebegmi hissetmek :) cok ayakta durumca belim kopcak gbi oluyo ve akintm fazlalasiyo

Ben pilatese başladım çok iyi geliyor...yattıkça yatıyordum kollarım bacaklarım öyle güçsüzleşti ki sürekli uyuşuk hantal bişey oldum bütün gün okulda ayaktayım diye eve gelip yemek yiyip yatıyordum...ama pilatese başlayınca sanki dinçleştim ilk gün evet kolum falan kalkmıyordu ama her geçen gün vücudum esniyor hareketleri daha kolay yapıyorum kendimi daha dinç ve mutlu hissediyorum
Ben de başlayayım bari, eve yakın salonlara bakayım. Okula da gitmiyorum öyle hımbıl gömebilin, yarım saat yürüyorum açık havada o kadar

Cati agrisini tam olarak bilmyrm ama benm en cok pop kemigim agriyo ustune oturamyrm yatarkende gobegimi nereye koyacagmi sasiriyrm :) smdiden ne kdr cok gobegm varmis gbi geliyo sanki benmki baya :anneadayı: buyuk 3 haftadir doktora gitmyrm o yuzden insallah hersey yolundadr diye dua edyrm tek tesellim bebegmi hissetmek :) cok ayakta durumca belim kopcak gbi oluyo ve akintm fazlalasiyo
Aynen benimde popo kemigim nasıl ağrıyo yaa bende bı ben varım saniyodum.dun biraz yürüyüş yaptım daha beter oldu gece uyuyamadım

Ben dün gece başladım hepsine birden gaza geldim son ses müzik biraz yürüyüş biraz pilates birazda oryantal oynadık kızımla :KK71:cok yüklendim sanırım sabaha kadar her yerim ağrıdı bugün sadece yürüyüş yapcm:KK49: sular kesildi gelmesini bekliyorum :KK57: yürüyüş yapmak için:dondurma:

Back