• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Gunde iki litreyi gectigi oluyodur canim uyaninca bi bardak su iciyorum zaten gun icinde 2 litre su bitiriyorum ama azalmis dedi umarim bise olmaz bi de seker yukleme testi istedi mi doktorunuz kizlar
Maşallah ben 1 litre icebilsem kendimi kârlı sayıyorum. İnşallah ileride bir şey çıkmaz. Şeker yüklemesi için benim daha çok erken bildiğim kadarıyla

merhaba kızlar bugün dr kontrol günümdü..2li test sonucu iyi 3ve 4lü yapmaya gerek yok dedi. 20.haftada gel detayli icin konusalım dedi.. 1 aya yakın görmücem kızımı:anneadayı:nese saglıklı olsun da minnos..sizin doktorlarin 3 ve 4'lüye bakışı nasıl??:işsiz:

merhaba kızlar bugün dr kontrol günümdü..2li test sonucu iyi 3ve 4lü yapmaya gerek yok dedi. 20.haftada gel detayli icin konusalım dedi.. 1 aya yakın görmücem kızımı:anneadayı:nese saglıklı olsun da minnos..sizin doktorlarin 3 ve 4'lüye bakışı nasıl??:işsiz:
Benim doktorumda 2li guzel cikinca 3 lu ve 4 luye gerek gormedi canim.

canım ben 85 le hamile olduğumu öğrendim, diyetisyen ve kusmalardan dolayı 81’e düşmüştüm. 18. hafyada 84 oldum yine. iştahım açıldı diyeti de ihmal edince aldım kilo. yine diyetisyene uğramam lazım, işe yarıyor hem aç kalmıyorsun hem bebeğin gelişmesi için yemen gerekenleri de söylüyorlar. destek al rahatsızsan.
58 le hamile kaldim su an 63-64 arasiyim boyumda 1.70 cok bi skntm yok ama hizli almak tedirgin etti bide yuzume cok sliyrm herkes anliyo saklayamiyosun cnku

Bende 63.5 la hamile kaldim 60 a kadar indim ayın 8 inde 63 kiloydum bugün eczanede ilaç alırken bi tartılayım dedim 66 ciktim:skandal: bi daha denedim yine 66 ya yakın çıktı. Sanırım tartı fazla tartıyordu yoksa 3 günde 3 kilo :KK47:160 günde kaç kilo :KK53:

Ben hamilelik öncesi folik asit kullanmadığım ve ilk 3 ay aldıklarımı da kustuğum için AFP ölçülmesini Nöral Tüp Defekti riskine bakılmasını istedim 4lü yapıldı iyi çıktı çok şükür

Gunde iki litreyi geciyodur belki gece bile uyanip iciyorum daha fazla ic dedi umarim duzelir aklim takildi sabahtan beridir dua ediyorum kizima bise olmasin diye :KK43:
Korkma Allah'ın izni ile birşey olmaz cnm elinden geldiğince iç suyunu, ayran maden suyu gibi şeylerde ekle bol bol sıvı tüket, çorba falan iç mesela. Ama korkma düzelir o inş.

Bende 63.5 la hamile kaldim 60 a kadar indim ayın 8 inde 63 kiloydum bugün eczanede ilaç alırken bi tartılayım dedim 66 ciktim:skandal: bi daha denedim yine 66 ya yakın çıktı. Sanırım tartı fazla tartıyordu yoksa 3 günde 3 kilo :KK47:160 günde kaç kilo :KK53:
Hep aynı tartıda tartılmak lazım benim evdeki tartı ile doktorumdaki tartı aynı Allah'tan o yüzden başka yerde tartılmıyorum çünkü ya eksik ya fazla tartıyor. Tabi aç tok da önemli bir de alıyoruz artık yaa.

Benim doktorum 2 li iyi çıkmasına rağmen 4'lü yaptı ve biraz canımız sıkıldı inş ayrıntılı ultrasonda içimiz rahatlayacak. Bilmiyorum 4'lü de sadece Nüral Tüp Defektine bakılıyor 2'lide değil dedi 3'lü güvenilir değilmiş zaten. Bence yaptırma derim önemli olan ayrıntılı ultrason onu da bir perinatolog ile yaptırın uzmanı yapsın cnm.

Nekadar doğrudur bilmiyorum @Tambikedi ama ilk hamileliğinde soda suyu arttırır demişlerdi zaten bende günde 2 sise soda içiyordum şimdi sıvı olarak sadece soğuk su tüketiyorum sıcak su diğer icecekĺer midemi bulandiriyor

Son düzenleme:
Hep aynı tartıda tartılmak lazım benim evdeki tartı ile doktorumdaki tartı aynı Allah'tan o yüzden başka yerde tartılmıyorum çünkü ya eksik ya fazla tartıyor. Tabi aç tok da önemli bir de alıyoruz artık yaa.

Canım dediğin gibi aynı tartı ile tartılmak lazım ama 3 kilo biraz fazla değil mi yaaa
Hem kilo alalım bir bedende 2 kalp var minik bi can besliyoruz
Birde ben aldığım kiloları vermem :D aldıklarım benimdir o yüzden korkuyorum acikcasi

Canım dediğin gibi aynı tartı ile tartılmak lazım ama 3 kilo biraz fazla değil mi yaaa
Hem kilo alalım bir bedende 2 kalp var minik bi can besliyoruz
Birde ben aldığım kiloları vermem :KK70: aldıklarım benimdir o yüzden korkuyorum acikcasi
Benim verdiğim oldu ama hep bu kiloya döndüm en çok 72 olmuştum 69 ile hamile kaldım şu anda 73'üm ne kadar az alırsak o kadar iyi bebiş her şekilde alacağını alıyor maşallah. O yüzden ona yarayacak şeyler yiyorum öyle hamur işi falan değil inş işe yarıyordur yaa yoksa ben de veremem kilo falan.

Bende 64 le hamile kaldım boyum 1.60 hamileliğin ilk üç ayında 60 düştüm geçen tartildim 65 olmuşum çok aldım birden vitaminlere bağlıyorum çünkü ekmk falan çok tüketmiyorum..offf daha 20 hafta var nasıl olcz acaba:KK43:

Nekadar doğrudur bilmiyorum @Tambikedi ama ilk hamileliğinde soda suyu arttırır demişlerdi zaten bende günde 2 sise soda içiyordum şimdi sıvı olarak sadece soğuk su tüketiyorum sıcak su diğer icecekĺer midemi bulandiriyor
Doktorum asitli seyleri yasakladigindan hamilelegimden bu yana hic soda icmedim bi sorup iceyim o zaman tesekkur edermm

Korkma Allah'ın izni ile birşey olmaz cnm elinden geldiğince iç suyunu, ayran maden suyu gibi şeylerde ekle bol bol sıvı tüket, çorba falan iç mesela. Ama korkma düzelir o inş.
Insallah canm tesekkur ediyorm hareketleri o kadar kuvvetlendi ki esim bile hissetti artik dunyanin en guzel mutluluguymus meger :)

Insallah canm tesekkur ediyorm hareketleri o kadar kuvvetlendi ki esim bile hissetti artik dunyanin en guzel mutluluguymus
Maşallah ben 1 litre icebilsem kendimi kârlı sayıyorum. İnşallah ileride bir şey çıkmaz. Şeker yüklemesi için benim daha çok erken bildiğim kadarıyla
Bilmiyorm bence de erken ama 10 gun sonra gel dedi anlayamadim

Canım havuç kürü diye birşey okumuştum forumda, bebeğin suyu az olanlar içiyordu bi hafta boyunca bi araştır istersen, benimkinin de suyu fazlalık sınırında hafta sonu açlık tokluk kan testi yapıcaz, bir ay sonra da kesin şeker yüklemesi yapıcaz dedi doktorum, yavrularımızı allah korusun
Amin canim insallah bi sorun olmaz gobekli olacak bebek dedi acaba diyorum suyu icti de ondan mi karni sisti belki isese dolar tekrar gibi sacma sapan dusunceler var aklimda:KK43:

Bisey olmaz cnm korkma Dr hep öyle diyor benim kizimdada az demişlerdi son bir ay kala hatta az değil suyun bitmiş git su baglasinlar göbekten dedi.sanki tarla suluyo.ciktim eve geldim maşallah turp gibi oldu bebişim.
Ahaha canm guldurdun beni :))
Tarla sulamak gercekten cuk oturdu bazen evham yapiyoruz ilk gebeligim bi bilgim yok doktoru fazla umursamamak gerekiyo ama bi gerilmedim degil

Back