2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Çakmak erdem . Sanırım dışarıdan da geliyor olabilir. Yarın arkadaşa sorayım ben onu. Haftaya cumartesi cektirecekmis. Kursta tanıştım yeni . Doktorun adını verecekti unuttu

Ay sağlıklı olsunda tatlım aslında anneyi çok bekletmemesi de iyi ama normal olur inş.

Benim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyor
Evet ama bizde o kadar büyük kafa yok ailede araştırmak zorunda kalmıştık şimdi ama doktor genetiktir dedi

Benim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyor
ahahah ben resmen koca kafalıyım benim sülalemde öyle eşim tarafı küçük kafa ama boyları uzun, dayıya çekti galiba bizim oğlan

Kızlar tek tek alıntı yapamadım oglumda 2 hafta öndeydi ve doğum yaklaştıkca da gününe geldi.sezeryanimi da normal regl tarihine göre yaptım.ileri oldu haftayi hic baz almadık yani.kiii dr um da hiç takmadı sekerden onde iri bebek falan okuyunca cok sasiriyorum
Bende gebelik şekeri de sinirda cikmisti diyetisyene gittim o kadar.

Kuşburnu ve ıhlamur çayının gebeliğe bi sakıncası var mi sizce???
Çay içemiyorum 5 fincan ihlamur içiyorum

cnm benim insülin direncim çıktı hamileleğin ilk başlarında ve özeldeki doktorum bebeğe hiç etkisi olmaz sen çabuk sinirlenirsin sadece az az sık sık ye dedi, geçen hafta devlet hastanesine de sordum sorun olmaz 24. haftada şeker yüklemesinde göreceğiz zaten dedi. Ay ben o aile hekimini boğarım değiştir onu sen hatta şikayet o nasıl bir yaklaşım.

Kuşburnu ve ıhlamur çayının gebeliğe bi sakıncası var mi sizce???
Çay içemiyorum 5 fincan ihlamur içiyorum
cnm günde 2 bardaktan fazla çay ve bitki çayı içilmesin diyor doktorlar hem kansızlık hem rahim kaslarının gevşemesine neden oluyor gibi birşeyler yazıyordu dikkat et bol meyve tüket. Yani 1 bardak çay içtiysen bir bardakta ıhlamur içebilirsin toplamda 2 bardak. kahvede aynı şekilde mümkünse çok içilmemeli.

Sağol canım dikkat ederim artık 2 bardak içim sabah akşam

Ayy iyi ki bu grup var yoksa kesin depresyona girmiştim, değiştirelim tatlım haklısın. Sağlıklı olacak hepimizin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…