- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
Çakmak erdem . Sanırım dışarıdan da geliyor olabilir. Yarın arkadaşa sorayım ben onu. Haftaya cumartesi cektirecekmis. Kursta tanıştım yeni . Doktorun adını verecekti unuttuHangi Erdem hastanesi canim baktım şimdi netten perinatolog var gözüküyor bünyesinde ama neredekinda yazmıyordu. Prof çektiğine gore perinatolog dur sanırım. Biraz riskli olduğumuz için alanında uzman çeksin istiyorum canım ama bütçemi de asmasın.
Ay sağlıklı olsunda tatlım aslında anneyi çok bekletmemesi de iyi ama normal olur inş.EvBoregi tgb34 Merak etmeyin kızlar, bu önden gitmede sorun yok bazen normal gelişim dönemini de yakalayabiliyor bazen hep onden gitmeye devam ediyor...oğlum 1 hafta öndeydi SAT a göre önce 14 nisan dı doğum tarihi sonra 9 nisana çekti doktor, ama 7 nisanda 4 kilo doğdu oğlum...bu sefer kız bebiş o da 5-6 gün önden gidiyor keşke hep böyle olsa çünkü 1.sezaryen olunca 2. de öyle olacağında 38.haftada doktorlar almak istiyorlar 38 haftalıkken 39 haftalık gibi gelişmiş olsa süper olur
Evet ama bizde o kadar büyük kafa yok ailede araştırmak zorunda kalmıştık şimdi ama doktor genetiktir dediBenim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyor
ahahah ben resmen koca kafalıyım benim sülalemde öyle eşim tarafı küçük kafa ama boyları uzun, dayıya çekti galiba bizim oğlanBenim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyor
Kızlar tek tek alıntı yapamadım oglumda 2 hafta öndeydi ve doğum yaklaştıkca da gününe geldi.sezeryanimi da normal regl tarihine göre yaptım.ileri oldu haftayi hic baz almadık yani.kiii dr um da hiç takmadı sekerden onde iri bebek falan okuyunca cok sasiriyorumİri bebekler annedeki insüline bağlı fazla büyüme hormonu mu alıyorlarmış öyle bişiler var canım, internete bak istersen iri bebek yazınca bi sürü şey çıkıyor, önceleri biz de maşallah tosun gibi falan diye espri yapıyorduk, kadın doğumcum da toraman falan diyordu Yani hiç ciddiye almadı gelişiminin ilerde olmasını... ama aile hekimi felaket tellalı gibi yok bu kesin iri bebek, sen de kesin şeker var, böbrekleri sağlam olsa bari ( rahmetli bebeğimizin böbrekleri gelişmemişti, aldılar), bebek böyle iri giderse bel fıtığı garanti vs diye ağlattı beni. Cumartesi perinatologa gitçez işte inşallah içimizi ferahlatacak bi şeyler söyler, sonra ordan aldığımız sonucu kendi doktoruma götürücem bi daha sorcam bebeğin ilerde olması bu kadar sorun mu diye.. 24. Haftada şeker yüklemesi yapılacaktı olmazsa öne alsınlar tarihi
Canım 5 çok fazla. Bence günde en fazla 2 icmelisin. Ben de kuşburnu çok severim 2yi aşmamaya calisiyorumKuşburnu ve ıhlamur çayının gebeliğe bi sakıncası var mi sizce???
Çay içemiyorum 5 fincan ihlamur içiyorum
Sakıncası var midir ki ihlamur iciyorum evde dışarı ciktimda kusburnu iciyorum ama hmmmCanım 5 çok fazla. Bence günde en fazla 2 icmelisin. Ben de kuşburnu çok severim 2yi aşmamaya calisiyorum
Bitki çaylarının fazlası zarar canımSakıncası var midir ki ihlamur iciyorum evde dışarı ciktimda kusburnu iciyorum ama hmmm
cnm benim insülin direncim çıktı hamileleğin ilk başlarında ve özeldeki doktorum bebeğe hiç etkisi olmaz sen çabuk sinirlenirsin sadece az az sık sık ye dedi, geçen hafta devlet hastanesine de sordum sorun olmaz 24. haftada şeker yüklemesinde göreceğiz zaten dedi. Ay ben o aile hekimini boğarım değiştir onu sen hatta şikayet o nasıl bir yaklaşım.İri bebekler annedeki insüline bağlı fazla büyüme hormonu mu alıyorlarmış öyle bişiler var canım, internete bak istersen iri bebek yazınca bi sürü şey çıkıyor, önceleri biz de maşallah tosun gibi falan diye espri yapıyorduk, kadın doğumcum da toraman falan diyordu Yani hiç ciddiye almadı gelişiminin ilerde olmasını... ama aile hekimi felaket tellalı gibi yok bu kesin iri bebek, sen de kesin şeker var, böbrekleri sağlam olsa bari ( rahmetli bebeğimizin böbrekleri gelişmemişti, aldılar), bebek böyle iri giderse bel fıtığı garanti vs diye ağlattı beni. Cumartesi perinatologa gitçez işte inşallah içimizi ferahlatacak bi şeyler söyler, sonra ordan aldığımız sonucu kendi doktoruma götürücem bi daha sorcam bebeğin ilerde olması bu kadar sorun mu diye.. 24. Haftada şeker yüklemesi yapılacaktı olmazsa öne alsınlar tarihi
ay cnm ben senin oğluna bayıldım maşallahhhhh benim oğluşumda böyle yakışıklı olsun :)Canım yakacık kadın doğum da gidiyorum orası da kapatacakmış bilmiyorum nereye gideceğim özele gitmiyorum su anda
Sen nereye gidiyorsun canim
cnm günde 2 bardaktan fazla çay ve bitki çayı içilmesin diyor doktorlarKuşburnu ve ıhlamur çayının gebeliğe bi sakıncası var mi sizce???
Çay içemiyorum 5 fincan ihlamur içiyorum
Sağol canım dikkat ederim artık 2 bardak içim sabah akşamcnm günde 2 bardaktan fazla çay ve bitki çayı içilmesin diyor doktorlarhem kansızlık hem rahim kaslarının gevşemesine neden oluyor gibi birşeyler yazıyordu dikkat et bol meyve tüket. Yani 1 bardak çay içtiysen bir bardakta ıhlamur içebilirsin toplamda 2 bardak. kahvede aynı şekilde mümkünse çok içilmemeli.
ay cnm ben senin oğluna bayıldım maşallahhhhh benim oğluşumda böyle yakışıklı olsun :)
Ayy iyi ki bu grup var yoksa kesin depresyona girmiştim, değiştirelim tatlım haklısın. Sağlıklı olacak hepimizin bebişlericnm benim insülin direncim çıktı hamileleğin ilk başlarında ve özeldeki doktorum bebeğe hiç etkisi olmaz sen çabuk sinirlenirsin sadece az az sık sık ye dedi, geçen hafta devlet hastanesine de sordum sorun olmaz 24. haftada şeker yüklemesinde göreceğiz zaten dedi. Ay ben o aile hekimini boğarım değiştir onu sen hatta şikayet o nasıl bir yaklaşım.
Ay senin oğluşunda çok yakışıklı maşallah bebişliği gitmiş ama büyümüş dimi :)Ayy dur bende oğlumu koyayım profilime
Evet teyzesi tatlılığı gitti yakışıklı oldu sipaaam kardeşi doğduğunda 6 yaşında olacakAy senin oğluşunda çok yakışıklı maşallah bebişliği gitmiş ama büyümüş dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?