Selam iyi gecler ben adettim 10 gün geçmişti idrarla öğrendim hatta bozuk diye iki defa yapmıştımÖğrenen bütün arkadaşlarımı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş canım. Sen 1500 beta hcg de vajinal usg ilemi baktırdın canım yoksa karından usg ilemi gördü. Bir de benim iş biraz kötü bayram giriyor tam betam uygun hale geldiğinde araya. Mecbur bayramdan sonraki cumartesi gününü bekleyeceğim eşim çalıştığı içinSelam iyi gecler ben adettim 10 gün geçmişti idrarla öğrendim hatta bozuk diye iki defa yapmıştımama ertesi gün yani 11 inci kanda çıktı inandım şükür ondan sonra kontorole gittim karından baktı ve minik fasulyemi gördük ama kese küçük dedi gelişime bakcaz dedi allah izin verirse bu perşembe kontorole gidecem ozamn 4 hafta 4 gündü şuan 5 hafta 2 gün rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş sende kontorole git ihmal etme kese 1500 üzerinde olunca gözüküyor çünkü
Amin canım allah razı olsun. Genelde çoğu kişide gecikmeden çıkmıyor. Ama benim bünyem neden böyle anlamadım erkenden çıkıyor. Hemde şu 4 tl lik dandirik testte çıkıyor. Sanırım regl biter bitmez yumurtluyorum canım ben.Arkadaşlar Merhaba adetinize 13 gün kala testte cikiyormu. Ben adet geciktikten sonra testte çıkıyor diye biliyorum acaba farklı bir testmi var.bu arada bebisleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Kaç günde bir adet görüyorsu.n canım şayet 28 günde birse eğer daha 4 günün varBenim son adet tarihim 30 temmuz 1 gün geçti hadi bakalım hayırlısı inşallah
Adet döngüsü 26 günKaç günde bir adet görüyorsu.n canım şayet 28 günde birse eğer daha 4 günün var
E o zaman daha 2 gün var kuzum bugün ayın 23 ü 25 inde regli olman gerekiyor.Adet döngüsü 26 gün
Sağol canım hepimizinkini rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inş bana doktor karından baktı altan bakmadı ozmnn sen bekleycksin 1600 olunca değerin keseyi görecksinz ben analmadım adet geçince çıkar hamilelik ama sende çok erken çıkmışHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş canım. Sen 1500 beta hcg de vajinal usg ilemi baktırdın canım yoksa karından usg ilemi gördü. Bir de benim iş biraz kötü bayram giriyor tam betam uygun hale geldiğinde araya. Mecbur bayramdan sonraki cumartesi gününü bekleyeceğim eşim çalıştığı için
Ben 3 hafta beklicem canım doktora gitmek için zaten 1 haftası bayram oyalanırım :) ozamanda 6 haftalık falan olucaz allahın izniyle. Giderim direk keseyi görür içim rahatlar. Gittinmi doktora kontrolün nasıl geçti canım?Sağol canım hepimizinkini rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inş bana doktor karından baktı altan bakmadı ozmnn sen bekleycksin 1600 olunca değerin keseyi görecksinz ben analmadım adet geçince çıkar hamilelik ama sende çok erken çıkmışinş iyi haberler alırız ben yarın kontorole gidecem inş gelişme vardır da boş gebelik yaşmam
Evett tatlım ya inşaAllah hayırlısıyla aminn :)lulu_bitte burda da birlikte olalımm bnde bgün öğrendim reglim bi gün geçti kan testi takibi yapcam inşallah hepimizin değerleri kat kat artar
Bgn çok uyku hali vr mı ya bnm iki gndür çok uykum gliyo ama yatayım desem uyuyamıyrum ve bgn sağ kasık ağrıyo yne ve belim şaka gbi hala inanamıyrumEvett tatlım ya inşaAllah hayırlısıyla aminn :)
Hayırlı olsun canımmm allah kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı ?Ben bugün hamile olduğumu öğrendim bata daha 3 gün var değerimin artması için dua edicem inşallah :)
Bata 3 gün kala 37 çıktı kuzum benimHayırlı olsun canımmm allah kucağına almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı ?
Bende öyle bide yorulmuşum ki sorma ayaklarımı uzatıp uyumak istiyorumBgn çok uyku hali vr mı ya bnm iki gndür çok uykum gliyo ama yatayım desem uyuyamıyrum ve bgn sağ kasık ağrıyo yne ve belim şaka gbi hala inanamıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?