- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senin gibiyim yasım 33, birinci sağlıkla doğsun, emerse memeyi bırakınca ikinci için korunmam diyorum, baya bi süre çalışmam zaman kalırsa belki üçüncüyü bile düşünürüm allah nasip ederse :) Aydan hocayı biliyorum, ona giden yakınlarımız var ve çok memnunlar. Benim doktorum Memorial da, Perinatolog Özgür Deren’i tavsiye etti o yüzden ona gidicez yarın. Koru hastanesinden memnun musun? İnternet yorumlarını okumuştu eşim o yüzden orayı tercih etmemiştikBende ilk gebeliğim bitmeden ikinci bebekd erdine düştüm, yaşım 35 evlendikten sonra saf gibi 1 yıl bekledim korundum. Nedense gezeyim tozayım deidm ama şimdi yaşım çok ileri gibi geliyor kaygılanıyorum. Bebişim 1 yaşına sağlıkla gelsin, ikinci için korunmayı bırakmayı planlıyorum. Yaşta ilerlemeden allah nasip etse keşke. Çalışıyorum devlette, hem ücretsiz izin alır ikisini birden büyütürüm diyorum. Ayrıntılı ultrason için 2 hafta sonraya randevu aldık. Bigli olsun diye söylüyorum aydan biri var ankarada ondan aldım ben, kendi doktorumda koru hastanesinde olduğundan 550 tl dediler ayrıntılı için. Hepimizin bebişlerini korusun Alllah. amin.
evet canım ilk gebeliğim sezaryen düsunuyorum doktorum normal duşunebilirsin dedi ama ben korkuyorum vala sana helal olsun.normal dogum yapanlara saygı duyuyorumEvet canım çalışırken zor oluyor cinsiyet bilinmiyor :) yaş yüksekliğinden riskim çıktığı için onun tartışmasını yaşıyoruz doktorlarla cinsiyete sıra gelmiyor
inşallah yarın zeynep kamil söyleyecek
Senin ilk gebeliğin mi normal dogum mu istiyorsun sezeryan mi ona gore arastir canim bazi hastaneler son anda hep sezeryana aliyorlar. Ben ilk hamileligimde hem ozel e gitmistim hemde devlete normal dogum istedigim icin devlette yaptim
evet canım ilk gebeliğim sezaryen düsunuyorum doktorum normal duşunebilirsin dedi ama ben korkuyorum vala sana helal olsun.normal dogum yapanlara saygı duyuyorum
Maşallah canim büyükmüş senim benim oğlum 22 aylik olacak kızım doğduğunda nasıl olacak şimdiden herkes diyo t ay sonra görcem ben seni diyee:)Bu da benim oğluşum teyzeleriii...abiye bi kız kardeş geliyor...zaman ne çabuk geçmiş tekmeleri dün gibi...Nisan 2012 doğumlu kardeşi dogduğunda tam 6 yaşında olacak bizimki de
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canim cinsiyeti de söyleseymiş bari bende ilk doğumda hurma dediler yedim yedim hatta son gün hurma aldım geldim annemlere anlatıyordum ki suyum geldi acil gittik 5 saatten fazla bekledik dogumhanede nts 100 lerde ama benim şancı hissetmiyordum annemde öyleymiş 4 doğumdaysa suni şancı verip dogurtmuslar bana dayanamazsın dediler verdirmedi annemler bide sorun vardı olmadı bebeğin kalbi hızlanınca acil sezeryanla alındım hemde epiduraldi çok tuhaftı şimdi yine mi yarim mi olsam tam mi anestezi kararsızım o zlatan bana bırakmadılar ayılamam ihtimalim varmış yarim yapmışlardı inşallah sen yine kolay geçer doğumunCanım kendini acıyacak diye şartlama canım eğer vücut anatomin uygunsa yani catin uygunsa çok canin acimaz bence birde benim gibi kolay doğum için dua ve hurma yersen tamamdır bu is benim hastaneye yatış gece 11 buçuk gibiydi doğum 01:55 de gerçekleşti
Bugün bende kontrole gittim zeynep kamile ama bebişim cinsiyetini göstermedi. Fakat doktorum çok güzel ilgilendi. Allah razı olsun içimi çok rahatlattı. Bana ultrasonu çevirip bak burası kafası bu beyin yapısı ağzı elleri kalbi böbrekleri dedi bağdaş kurmuştu bu kordon da olabilir dedi kesin bisi söylemeyeyim ayrintiliya görünür dedi dedi ayrıntılı ultrasona sevk verdi Hayatimmm70 ayrintiliya bu ay hep doluymuş o yuzden bu aya veremiyorlar gun zaten benim 16+3 olduğu için zaten gelecek aya gün almak lazımdı ama gelecek ay dr ların çalışma listesi 15-20 sı arası belli oluyor dedi. Liste belli olmadan gun veremiyoruz dediler O zaman gelin dediler ama hemen günler doluyor diye de bilgi verdiler. Yanı şansıma midir bilmem ama ben çok memnun kaldım dışarı çıktığında mutluluktan ağladım hatta doktor hanım çok anlayışıydı.
Kilo alamayan arkadaşlar bende 1 kilo eksideydim onun soyledim. Bebegin çok sağlıklı gözüküyor. Şu anda senin kilo alip almaman bebeğe etki etmiyor dedi.
Kan ilacı olarak gentile iron diye bir marka söyledi mide dostuymuş kendiside hamile iken bu ilacı kullanmış devlet karşılamıyor yalniz kan ilacından midesi bulananlar drlarina sorabilirler
ben de Aydan Hocaya gidiyorum, memnunum. insanı rahatlatıyor gereksiz panik yaptırmıyor hiçBende ilk gebeliğim bitmeden ikinci bebekd erdine düştüm, yaşım 35 evlendikten sonra saf gibi 1 yıl bekledim korundum. Nedense gezeyim tozayım deidm ama şimdi yaşım çok ileri gibi geliyor kaygılanıyorum. Bebişim 1 yaşına sağlıkla gelsin, ikinci için korunmayı bırakmayı planlıyorum. Yaşta ilerlemeden allah nasip etse keşke. Çalışıyorum devlette, hem ücretsiz izin alır ikisini birden büyütürüm diyorum. Ayrıntılı ultrason için 2 hafta sonraya randevu aldık. Bigli olsun diye söylüyorum aydan biri var ankarada ondan aldım ben, kendi doktorumda koru hastanesinde olduğundan 550 tl dediler ayrıntılı için. Hepimizin bebişlerini korusun Alllah. amin.
tüm belirtilerimiz ortak bende nazlı mıyım acaba diye düşünüyordumKızlar kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorum
Şikâyet gibi algılanmasın sakin ama hamilelik uzaktan ne keyifli duruyor hiç öyle değilmiş
Merdiven çıkarken çok yoruluyorum yürürken karnım sis olduğu için dengem bozuluyor wc ye o kadar sık gidiyorum ki nerdeyse oraya taşınacağım su içmekten gına geldi
Gece rahat uyuyamiyorum yani cidden zormus başlı başına ilgini hayatini ona göre değiştirmeli insan
Sizde bana katılıyor musun yoksa ben abartıyor muyum
Dip not bebeğim tup bebek ve her an acaba sağlıklı mi ya da kanama olacak mi filan diye de kontroldeyim bu da beni yoruyor
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canim cinsiyeti de söyleseymiş bari bende ilk doğumda hurma dediler yedim yedim hatta son gün hurma aldım geldim annemlere anlatıyordum ki suyum geldi acil gittik 5 saatten fazla bekledik dogumhanede nts 100 lerde ama benim şancı hissetmiyordum annemde öyleymiş 4 doğumdaysa suni şancı verip dogurtmuslar bana dayanamazsın dediler verdirmedi annemler bide sorun vardı olmadı bebeğin kalbi hızlanınca acil sezeryanla alındım hemde epiduraldi çok tuhaftı şimdi yine mi yarim mi olsam tam mi anestezi kararsızım o zlatan bana bırakmadılar ayılamam ihtimalim varmış yarim yapmışlardı inşallah sen yine kolay geçer doğumun
semabsrn çok sevindim gözün aydın canım. İnşallah randevu bulursun. Yani bir nevi şansımız rast giderse randevu bulabilecez desene.
Herkeste vardırKızlar kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorum
Şikâyet gibi algılanmasın sakin ama hamilelik uzaktan ne keyifli duruyor hiç öyle değilmiş
Merdiven çıkarken çok yoruluyorum yürürken karnım sis olduğu için dengem bozuluyor wc ye o kadar sık gidiyorum ki nerdeyse oraya taşınacağım su içmekten gına geldi
Gece rahat uyuyamiyorum yani cidden zormus başlı başına ilgini hayatini ona göre değiştirmeli insan
Dip not bebeğim tup bebek ve her an acaba sağlıklı mi ya da kanama olacak mi filan diye de kontroldeyim bu da beni yoruyor
Allahım izniyle yaparsın canim inşallah Allah yardımcın olsunTeşekkürler canim bebişim göstermedi ki dr hanım biraz oynadı olmadi Sonuç ta devlet hast ve dışarıda sıra vardi bende teşekkür ettim bu kadar ayrıntılı baktığı için
Doğum konusunda bu kadar cesaretli gibi göründüğüne bakma deli dehşet korkuyorum bu sefer zor olacak saatlerce sanci çekicem yok başka bir terslik olcak diye ama Allahim hayırlısını nasip etsin diyip ona sığınıyorum.
Çok teşekkürler canım aynen öyle artik ben sabah erkenden 15 de perinatoloji binasının önünde sırada olurum
Benide al yanına sırada beraber bekleyelimTeşekkürler canim bebişim göstermedi ki dr hanım biraz oynadı olmadi Sonuç ta devlet hast ve dışarıda sıra vardi bende teşekkür ettim bu kadar ayrıntılı baktığı için
Doğum konusunda bu kadar cesaretli gibi göründüğüne bakma deli dehşet korkuyorum bu sefer zor olacak saatlerce sanci çekicem yok başka bir terslik olcak diye ama Allahim hayırlısını nasip etsin diyip ona sığınıyorum.
Çok teşekkürler canım aynen öyle artik ben sabah erkenden 15 de perinatoloji binasının önünde sırada olurum
Yok canım abartmıyorsun, aynı fikirdeyim. Ellerim uyuşuyor, kulaklarım zonkluyor, en ufak bi iş yapsam soluk soluğa kalıyorum, çatı agrısı şimdiden başladı oturup kalkmak çok zor ve daha niceleriKızlar kendimi şişmiş bir balon gibi hissediyorum
Benide al yanına sırada beraber bekleyelim