Bende de var canım 5 aylık hamile gibiyim korse takıyorum o da acıttı dikişlerimi bıraktım bugün takmayiBnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstmtamm canm yazarsan iyi olur
Bende de var canım 5 aylık hamile gibiyim korse takıyorum o da acıttı dikişlerimi bıraktım bugün takmayiBnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstmtamm canm yazarsan iyi olur
Canım ilacın adı "magnesie calcinee saba TOZ" sezaryenden sonra vermişti doktor ama hiç kullanmadim çok şükür kabiz olmadım. Ama annem kabiz olunca kullandı. Kullanma talimatını oku, fazlası müshil etkisi yapıyormuş. Insallah ise yararBnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstmtamm canm yazarsan iyi olur
Canım gaz damlası biz "nurse harveys" kullanıyoruz 3-4 damla. Işe yarıyor gibi. Bir de maranki 'nin bi tarifi var kaynamis suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatiyosun sonra 2 silme çay kaşığı şeker karıştırıp tülbentten geçiriyorsun bi kaç çay kaşığı veriyorsun ıliyınca bebise. O da işe yaradı. Annem daha fazla verdi ama bi kaç çay kasigindan biberonlaKızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu
Kimyon yaptım tadı acımsı vermedim daha ama denerim bida insanin içi gid iyorCanım gaz damlası biz "nurse harveys" kullanıyoruz 3-4 damla. Işe yarıyor gibi. Bir de maranki 'nin bi tarifi var kaynamis suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatiyosun sonra 2 silme çay kaşığı şeker karıştırıp tülbentten geçiriyorsun bi kaç çay kaşığı veriyorsun ıliyınca bebise. O da işe yaradı. Annem daha fazla verdi ama bi kaç çay kasigindan biberonla
Şeker atınca cok cok içti bizimki canım şekersiz olsa icmezdi galiba. Inşallah iyi gelir ya çok zor gerçektenKimyon yaptım tadı acımsı vermedim daha ama denerim bida insanin içi gid iyor
Canim zeytinyaginin icine kuru incir doğra sabahları aç karnına yeMeraba arkdaslar nasilsniz ? Biz yarin bir aylik oluyoruz oglumla normal dogum yapmstm ama hala gobegm var morlaim cok bozluyo iner mi ? Birde kabizlik problemi yasyrm emzirrken yapabilceklerm sinirli onerisi olan vsr mi
Günde 1 çay kaşığı iyi geliyor mu n kadar veriliyor gunde kimyonCanım gaz damlası biz "nurse harveys" kullanıyoruz 3-4 damla. Işe yarıyor gibi. Bir de maranki 'nin bi tarifi var kaynamis suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatiyosun sonra 2 silme çay kaşığı şeker karıştırıp tülbentten geçiriyorsun bi kaç çay kaşığı veriyorsun ıliyınca bebise. O da işe yaradı. Annem daha fazla verdi ama bi kaç çay kasigindan biberonla
Buradayız canım herkes diğer topikte :)Kizlar niye kimse foruma girmemis nerdesinizzz
Kiz ben topikleri karistirmisim yaa ahhshsBuradayız canım herkes diğer topikte :)
Canim adetinden sonra yani gunun gecince iki gunde bir hcg degerine baktir yukselmesi gerekiyo adetten once normalde az cikar degerler korkma benimde sancilarim olmustu belki yerlesmeden dolayidirKızlar merhaba ilk hamılelıgımı ogrendıgım gunler 3 gun fılan cok belım agrıdı sankı adet olcakmısım gibi sancılarım oldu hep şimdi pek bir ağrım yok belim filan ağrımıyor kötüye mi gidiyor değerim 38 çıkmıştı adetten 6 gün önce öğrenmiştim yarında normalde adet günüm adetimle birlikte sökülmez dimi :/ çok korkuyorum ya
Lohusa direk ne yapsa yeridirKiz ben topikleri karistirmisim yaa ahhshs
Ben de diyorum niye benden baska kimse yok lohusa kafasi iste anacim. Internette bi video var ya belki gormussundur kucaginda bebe bos besigi sallayan kadin ona dondum resmen ahahah cok guldum suan kendime
Yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşadım ben damla akıntım geldi doktora sordugumda normaldir bebek kendini yerleştirmiştir dedi yarın kan testi vericem bakalımCanim adetinden sonra yani gunun gecince iki gunde bir hcg degerine baktir yukselmesi gerekiyo adetten once normalde az cikar degerler korkma benimde sancilarim olmustu belki yerlesmeden dolayidir
Hersey gonlunce olsun canimYerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşadım ben damla akıntım geldi doktora sordugumda normaldir bebek kendini yerleştirmiştir dedi yarın kan testi vericem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?