Gözün aydın sen ayrintiliyi atlattım sıra bizlerde bakalım inşallah bizde güzelse yer duyarız şeker içinde diyet yaparsın sorun olmaz inşallahGünaydın kızlar, mutlu haftasonlarıayrıntılı ultrasondan çıktık, genel itibariyle oğlumuz sağlıklı. Ama iki hafta iri, Prof bunun sorun olmadığını bebeğin kendi içinde uyumlu olduğunu söyledi, iri bebek olsun ne olacak en fazla sezaryen olursun derdi. Ama bebeğin sıvısı üst seviyede bu da ben de şeker olma ihtimalini artırıyor, şeker yüklemesi için erken o yüzden açlık kan şekerine baktır en kısa zamanda 95 üstü çıkarsa tekrar konuşalım dedi. Ogluşum kıpır kıpır şov yaptı yine bize ellerimin uyuşması ve acıması için ellerin kalp seviyesinden yukarıda uyu dedi ve çatı agrısı için allah kolaylık versin dedi
İnşallah canım teşekkür ederim, sizlerin de hayırlı haberlerini sağlık içinde alalım inşallahGözün aydın sen ayrintiliyi atlattım sıra bizlerde bakalım inşallah bizde güzelse yer duyarız şeker içinde diyet yaparsın sorun olmaz inşallah
Gözümüz aydın canım darısı başımıza nasıl özledim minişimi Ben deGünaydın kızlar, mutlu haftasonlarıayrıntılı ultrasondan çıktık, genel itibariyle oğlumuz sağlıklı. Ama iki hafta iri, Prof bunun sorun olmadığını bebeğin kendi içinde uyumlu olduğunu söyledi, iri bebek olsun ne olacak en fazla sezaryen olursun derdi. Ama bebeğin sıvısı üst seviyede bu da ben de şeker olma ihtimalini artırıyor, şeker yüklemesi için erken o yüzden açlık kan şekerine baktır en kısa zamanda 95 üstü çıkarsa tekrar konuşalım dedi. Ogluşum kıpır kıpır şov yaptı yine bize ellerimin uyuşması ve acıması için ellerin kalp seviyesinden yukarıda uyu dedi ve çatı agrısı için allah kolaylık versin dedi
Sağol kuzum darısı başınıza dediğin gibi :) Ayy canım büyüdükçe insanın hasreti artıyor sankiGözümüz aydın canım darısı başımıza nasıl özledim minişimi Ben de
Ya zaten hamileligimi çatı ağrısı dışında hissetmiyorum, sanki bebisi doktorun odasında ultrason makinesinde birakip geliyormuşuz gibi hissediyorumSağol kuzum darısı başınıza dediğin gibi :) Ayy canım büyüdükçe insanın hasreti artıyor sankiTelefona çekemedik bu sefer cd verdiler, eve gidip tekrar seyretmek için sabırsızlanıyorum
Bende aynen senin gibi hissediyorum artık tekmelese diyorum ama ı ıYa zaten hamileligimi çatı ağrısı dışında hissetmiyorum, sanki bebisi doktorun odasında ultrason makinesinde birakip geliyormuşuz gibi hissediyorumöyle çok gitmek istiyorum ki doktora bu yüzden
Ay sen de duymuyosun canım dimi tekmeyi, oh valla ben çok garibim gibi hissediyordum bir de senin 2.hamilelik, hissetmemek normal o zaman ya kac gündür zaten karnım da buyumuyo galiba bebek içimde eridi diye eşimin kafasının etini yedimBende aynen senin gibi hissediyorum artık tekmelese diyorum ama ı ı
Alemsin yaaAy sen de duymuyosun canım dimi tekmeyi, oh valla ben çok garibim gibi hissediyordum bir de senin 2.hamilelik, hissetmemek normal o zaman ya kac gündür zaten karnım da buyumuyo galiba bebek içimde eridi diye eşimin kafasının etini yedim
Olur mu annesi sadece çatı agrısı mıYa zaten hamileligimi çatı ağrısı dışında hissetmiyorum, sanki bebisi doktorun odasında ultrason makinesinde birakip geliyormuşuz gibi hissediyorumöyle çok gitmek istiyorum ki doktora bu yüzden
Yoktu canım insülin direncim, açlık şekeri ölçtürmüş müydüm hatırlamıyorum. Haftaya cumartesi hem açlık hem tokluk şekeri bakalım dedi kendi doktorumdan çıktım da şimdi. Şeker yüklemesini erken yapmayalım sonuçlar değişir erken olduğu için dedi, ailede şeker hastası da yok aslındaEvBoregi normalde açlık şekerin kaç çıkıyor? Var mıydı insülin direnci falan? Ya adına gebelik şekeri diyorlar da ya öncesinden bişeyler oluyormuş ya da sonradan belki yıllar sonra tamamen şeker hastası oluyor...yani mutlaka bişeyler vardır eğer öyleyse
Bende yok ki kız onlarOlur mu annesi sadece çatı agrısı mımide yanması, sık idrar, nefes nefese kalmak gibi güzel şikayetleri unuttun mu
Maşallah de kendine madem, iyi ki yokBende yok ki kız onlartembellik var ama o hamilelikten önce de vardı o yüzden ayırt edemiyorum
Ben de çatı ağrılarımla gurur duyuyorum valla bi duş aldım yarım saat ayakta durdum diye topallamaya başladım, eşim bu ağrıyı çekse 1 hafta yatarMaşallah de kendine madem, iyi ki yokayrıntılı ultrason yapan doktor kadınların ne kadar üstün varlıklar olduğunu anlattı ballandıra ballandıra, erkeklerde Doğum yeteneği olsaydı kesin hepsi tüplerini bağlatırdı hiç bu kadar çileyi çekmezlerdi, ne yüce varlıklarsınız falan diye övdü bizi çok, ilk defa agrılarımla gurur duydum
Bende yok ki kız onlartembellik var ama o hamilelikten önce de vardı o yüzden ayırt edemiyorum
Ben de artık yürüyüş yapayım diyorum valla evde tikildim kaldım, kanamam olmustu yatiyordum hep ama artık tehlike yok çok şükür. Yuruyeyim diyorum bakalım üşenmezsemMaşallah sana canım bitaraflarini kaşı nazar değmesin gıpta edilesi bir hamileliktesin canım
Ben çok neden nefese kalıyorum dün yok yaptım hastaneye gittim sonra 2 saat falan yürüdüm bugün yine dışarı çıktım evde otursam hem ağrılarımı dinleyip canımi sikcam hemde oturan boğa olup çıkıcam
Yahu ben oturdukça kalkamıyorum yerimden
Ben de artık yürüyüş yapayım diyorum valla evde tikildim kaldım, kanamam olmustu yatiyordum hep ama artık tehlike yok çok şükür. Yuruyeyim diyorum bakalım üşenmezsem
Ben Betül koyucam kısmetsekızlar kız ismi önerilerinize açığım :)
Özümkızlar kız ismi önerilerinize açığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?