Ya sırf randevuları calısma saatime uyduramam diye özeli tercih ettim ben de.Çogu kez haftasonu gidebiliyorum cünkü. Şimdilik Pendik Bölge'ye gidiyorum memnunum ama son kararim degil henuz cinsiyeti ögrendin mi canim aramizda 1 hafta varmıs..benim netlesmedi dahaCanım yakacık kadın doğum da gidiyorum orası da kapatacakmış bilmiyorum nereye gideceğim özele gitmiyorum su anda
Sen nereye gidiyorsun canim
Ben dört kilo aldım canım, hatta bebek haftasından ileri diyince kendi doktoruma napiim az mı yesem falan dedim güldüm o da evet az ye ama kendin için bebeği etkilemez yapısal oluyor genelde falan dedi hiç paniklemedi Yani ama aile hekimi çok sinirimi bozdu. Cumartesi gidicem ben perinatologa ona da sorarım kendi doktoruma da sorarım sonra sana da söylerim kuzu, belki bişi yoktur gerçekten aile hekiminin patavatsızlıgıdır korkmaAnladm canm sen kac kilo aldn peki toplam ? Ya banada kimse korkulck bisey oldugundan bahsetmedgnden ben iti bebek olayini guzel bisey sanip duruyum halabizim ailede de baya seker hastasi var bilemedm smdi insallah bi sorun yoktur ya sen gidince bizi yine haberdar benm ayrintili 22.haftaya verdiler devlette daha bekleycgm ozelde de gitsem mi gitmesem mi bilemyrm ankardyaim ve tip fakultesjne gidiyrm
Benim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyorIri bebek olayını pek anlamasam da benim oğlumda haftasına göre kafası önde gidiyordu doktor hepkafasi büyük diyordu doğumda normal oldu ama sonra her ay buyumeye başladı normale göre büyüktü hep şuan mesela 51 cm normalde 48 49 olması lazım onun ayindakine göre doğduğundan beri her ay gidiyoruz doktora takipte d vitamini yüksek mr bile çektik Allaha bin şükür olsun hiçbirşey cikmadi hidrosefali yani kafa büyüklüğünden korkmuştum ama cikmadi beyninde su falan yok şimdi martta bi mr daha cekicez ama inşallah birşey çıkmayacak
Canım yaptim o karışımdan iki gün boyunca ictim. Terleme olmadı ama iyileşmeye başladım daha iyiyim. Çok sağol. Yarın bir hafta olucak toparlanmak çok zor oldu.Sen hangi ildesin canım bana da 250 tl dedi delta hospital radyolog çekiyor senin sordugun yerler de kim çekiyor. Okan üni. Hast ise 500 e perinatolog çekiyor ama kadın doğum ve perinatolog muayenesi için 300 + 500 ödemem gerekiyormus.
Canım ben buradan bi arkadaşa sanirimHayatimmm70 idi 1 limon 1 yk bal 1yk sirke 1 çay k toz zencefil 1 bardak normal suda karıştırıp içebilirsin diye tavsiye etmistim bilmiyorum ise yaradı mi bunu yapınca ilk önce bir ter atıyorsun sonra kendine gelmeye başlıyorsun. Denemeni tavsiye ederim işinize yararsa çok sevinirim
Aile hekimini fazla ciddiye alma bence...benim de aile hekiminde yaptırdığım kan tahlilinde kolesterol ve trigliserit yüksek çıktı adam bana et yeme yağlı yeme dediBen dört kilo aldım canım, hatta bebek haftasından ileri diyince kendi doktoruma napiim az mı yesem falan dedim güldüm o da evet az ye ama kendin için bebeği etkilemez yapısal oluyor genelde falan dedi hiç paniklemedi Yani ama aile hekimi çok sinirimi bozdu. Cumartesi gidicem ben perinatologa ona da sorarım kendi doktoruma da sorarım sonra sana da söylerim kuzu, belki bişi yoktur gerçekten aile hekiminin patavatsızlıgıdır korkma
Ya sırf randevuları calısma saatime uyduramam diye özeli tercih ettim ben de.Çogu kez haftasonu gidebiliyorum cünkü. Şimdilik Pendik Bölge'ye gidiyorum memnunum ama son kararim degil henuz cinsiyeti ögrendin mi canim aramizda 1 hafta varmıs..benim netlesmedi daha
Ben de koca kafalıyım oğlum da koca kafalıydı, hatta sezaryen için kestikleri yerden çocuğun kafasını zor çıkardılar bastıra bastıra kaburgalarımı mahfettiler...bunları fazla inceleyip kafanızı karıştırmayın rahat olunBenim eşimin kafası da çok büyüktür belki de babasına çekmiştir, çünkü abisinin oğulları da büyük kafalı sana çekmişler falan diyorlar, demek kafa büyüklüğünden bişi olmuyor
Evet canım çalışırken zor oluyor cinsiyet bilinmiyor :) yaş yüksekliğinden riskim çıktığı için onun tartışmasını yaşıyoruz doktorlarla cinsiyete sıra gelmiyor
inşallah yarın zeynep kamil söyleyecek
Senin ilk gebeliğin mi normal dogum mu istiyorsun sezeryan mi ona gore arastir canim bazi hastaneler son anda hep sezeryana aliyorlar. Ben ilk hamileligimde hem ozel e gitmistim hemde devlete normal dogum istedigim icin devlette yaptim[/QUOT
Ne güzel benim belimdeki ameliyatlar yüzünden mecburen genel anestezili sezeryan olucak
Su sıralar düzelene kadar bende icicem. Birde Zeynep kamil de ayrıntılı ultrason durumu nasıl öğrenebilirmisin. Bende cektirmek istiyorum Hastane arastiricam bir yandanHayatimmm70 biraz da olsa toparlamana sevindim canım hamilelikte hastalık zor oluyor umarım işine yaramıştır kendine biraz olsun getirmiştir. Ben oğluma koruyucu olsun diye 2 günde 1 ıciriyorum ondan en azında virüslere karşı biraz daha dirençli oluyor sogukalginli grip falan daha kapımızı çalmadı bu sene
Ne güzel ben bu 3. Hafta oldu . Hastanede gebe okulu var oraya gidiyorum. Ebe hemşire eğitim veriyor. Çok güzel sohbetli. İnan normal doğumdan korkan herkesin gidip eğitimi almasını isterim. Herşeyi çok güzel açıklayarak anlatıyor. Normal doğumu artırmak için. Ben sezeryanla doğum yapacağım halde yinede alıyorumHayatimmm70 canım sağlıkla kucagimiza alalım sezeryan olsun belki daha hayırlıdır. Hem okuyorum bazı doktorların dikişlerinden mi ellerinden mi bilmem 2 güne kalmadan ayağa kalkıyor anneler normal doğumdan çıkmış gibi.
Hem ben normal yapcam diye direttim kendimi bayağı yırttım :) sonra 3 gün daha hastanede yattık hematom oluşmuştu hemşireler anlamadı sabah dr gelince acil ameliyata alındım 3 gün hastanede yattim kan falan takıldı.
Yanı kaderde o masaya yatmak varsa ya seve seve yada .....
Ama kolay rahat bir doğum geçirdim söylemeden edemicemmm
Benimde 40 yaş canim. 77 doğumluyum. Çok sağol canımTabii kiHayatimmm70 yarınki zeynep kamil maceramı anlatırım. Ama 35 yas ustu olduğum için biraz zorluk çıkacak gibi ama bende senin gibi hastane araştırıyorum ögrendigin fiyatları ve perinatolog mu yoksa radyolog mu cekiyor yine bildiririm
Bu arada Zeynep kamil de Ocak ayına kadar randevular dolu . Kayıt almıyorlar diye bir duyum almıştım. Bir yakınım. Üsküdar Anadolu hastanesi varmış orada ayrıntılı ultrason çektirmiş geçen ay. ,150 t ye. Birde Erdem hastanesinde profesör 350 TL ye çekiyor diye bir arkadaşım söyledi. Bakicam artık. Anadolu yakasında varsa başka tavsiye edebileceğiniz beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?