Var ama gelince oraya yatiyo hep bende anlamadım bendeYardıma geldi ama ....
Senin yatak odana mi evde başka oda mı yok ki yatacak koltuk falan da yatak odası ya
Sinir oluyorum zaten böylelerine başıma geldi ya Allah kolaylık versin sanada valla hasta insanı daha da yormak nedir anlamiyorumYatak odana mı yattıayyy seninkiler iyice arsız canım, bence sen biraz dişini göstermelisin. Benim kayınvalidem de çok yoğun kanamam olduğunda evde bayılırsam diye gelmişti, kendine baktırmıştı dişim agrıyor diye, yok ilaç içicem ne yesem yok basım agrıdı nerde uzansam diye akşama kadar beni beş kat yordu, akşama eşime anneni ikna et evine götür yoksa ben gidicem demiştim aglayarak, çünkü yanında uzanamıyorum bile.. o günden beri asla hasta olduğumda eve istemem, eşim de biliyor bi tas çorbası nasip değil hiç bir hastalığımda, yine de saygıda kusur etmem ama sınırlarını bilir
Canım aynısı bende oluyo hatta diğer topikte hemsire arkadasa sordum normal dedi 3 gündür kulakların zonk zonk eğilip kalkınca filan damarlardaki değişimdenmişDoğumda öyledir büyük ihtimalle..
ayy konuyla alakası yok ama kulaklarımda nabız sesi gibi rahatsız edici bir zonklama oluyor değişen saatlerde, başka yaşayan var mı bu şekilde
Canım bende hiç yaptırmak istemiyorum ya 2012 de yaptırdım bende koruyucu olur heraldeBen de aile hekimine anlattım iri bebek olacak dedi, dayısı amcaları uzun, baba ve ben orta boyluyuz ama kemikliyiz biz de, cumartesi ben de gidicem ayrıntılı ultrasona inşallah sorun çıkmaz. Şeker yüklemesini 24. Haftada yapıcak benim doktorum, aşı tetanoz sanırım bahsettigin, benim aile hekimim 20. Haftada çağırmıştı ama abim de doktor yaptırma dedi, şimdi ateş falan yapar bağışıklığın zayıf zaten boşver gerek yok, onlar doğudaki hayatında hiç aşı görmemiş insanlar için yapılıyor doğumda tetanoz olmasınlar diye dedi, ben 2013 de okula gelen aşıcılardan olmuştum zaten 10 yıl idare edermiş o yüzden aşı olmayı düşünmüyorum. Aslında şeker yüklemesi de yaptırmayacaktım ama bebek önden gidiyor şeker olabilir diyorlar o yüzden onu yaptırıcam
Burda rahat edemezsin yatak acim sana de anlar heraldeVar ama gelince oraya yatiyo hep bende anlamadım bende
Şimdi iki hastaneden fiyat aldım 2. Duzey USG için biri diyo 415 birisi 170 bu arada sigorta yok
Ay kizlar yardim edin bana. Gece ateslenmisim sabah kalktim dudaklarim catlamis. Asiri derecede hapsiriyorum. Oksurukte basladi.. burnumda akiyo. Hafiften bogaz sizisida var. Napiyim ben nasil engelleyebilirim hasta olmayi
Sultangazi'deyim canım ben Bahat hospital 415 dedi medigold 170 dedi benim.sigortam yok bu aradaSen hangi ildesin canım bana da 250 tl dedi delta hospital radyolog çekiyor senin sordugun yerler de kim çekiyor. Okan üni. Hast ise 500 e perinatolog çekiyor ama kadın doğum ve perinatolog muayenesi için 300 + 500 ödemem gerekiyormus.
Canım ben buradan bi arkadaşa sanirimHayatimmm70 idi 1 limon 1 yk bal 1yk sirke 1 çay k toz zencefil 1 bardak normal suda karıştırıp içebilirsin diye tavsiye etmistim bilmiyorum ise yaradı mi bunu yapınca ilk önce bir ter atıyorsun sonra kendine gelmeye başlıyorsun. Denemeni tavsiye ederim işinize yararsa çok sevinirim
ben de Kartal'daym hangi hastaneye gidiyorsun merak ettimArkadaşlar ayrintili ultrason icin aldigimiz fiyatlari hastane ismiyle beraber yazarsak daha iyi olur değil mi
Ben özellikle perinatoga çektirmek istiyorum uygun perinatolog arıyorum o yüzden istanbul anadolu yakası kartal tarafındayım bu yakada bildiğiniz varsa paulaşırsanız sevinirim.
Yarın zeynep kamile gideceğim bakalım ayrintili icin randevu alabilecekmiyim aslen umudum yok o yüzden dışarıdan perinatolog olsun istiyorum
ANNONA teşekkürler canım arkadasim benimde sigortam yok o yüzden hem uğun olsun hem perinatolog olsun yani hem karnım doysun hem pastam dursun
Anlamaz çünkü ayıp olur diye düşünce yok onlar öyle bizimkiler asla ve asla böyle birşey yapmaz odaya girmez bile ayıp olur diye aman hiçbirşeyi takmıyorum artik kızımı da sağ salim kucağına alsam başka birşey istemiyordum .Burda rahat edemezsin yatak acim sana de anlar heralde
Anlayışlı insan başka oluyor demek ki . Gerçekten veriyo Allaha şükür yoksa baş etmesi çok zor çünkü soylemedigim o kadar çok şey var ki görünürde melekler hepsi eşim falan varken ama insan gülerken bile laf sokabiliyo yani öyle bi yeteneğe sahipler artik takmıyorum umursamıyorum en iyisi böyle cumkuB Babaocagi canım Allah sana sabrını veriyor herhalde. 2 gundur okuyorum ya sabir cekiyorum senin adina Önce isim muhabbeti şimdi senin özeline girmesi gerci ortamda tuplerini bağlayalım lafini okuyunca o kadının pek ozel dinlediği yok patavatsız dedim içinden ama bugün senin yatak odanda yatması çok ayıp orası kocamla senin özelin yani ne olursa olsun sen teklif etsen bile zorla kabul etmeli. Mesela benim evimde yatacak yer pek yok salonda misafir olduğu için teyzeme benim odama uzan demistimde kabul etmedi camasir odasinda hali uzerine uzanmisti
ben de Kartal'daym hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim
Ayy çok sinir bozucu, bir an önce değişse damarlar bari :) neyse ki yalnız değilmişim ben de kalp damar bozukluğu falan mı diye düşündüm, sağol kuzum bilgini paylaştığın içinCanım aynısı bende oluyo hatta diğer topikte hemsire arkadasa sordum normal dedi 3 gündür kulakların zonk zonk eğilip kalkınca filan damarlardaki değişimdenmiş
Olur olur on sene etkili oluyormuş, abimin eşi de doktor o da yaptırmamış hamileyken, sadece ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmış, yeğenim şu an 3 yasında ve maşallah cin gibiCanım bende hiç yaptırmak istemiyorum ya 2012 de yaptırdım bende koruyucu olur heralde
İri bebekler annedeki insüline bağlı fazla büyüme hormonu mu alıyorlarmış öyle bişiler var canım, internete bak istersen iri bebek yazınca bi sürü şey çıkıyor, önceleri biz de maşallah tosun gibi falan diye espri yapıyorduk, kadın doğumcum da toraman falan diyordu Yani hiç ciddiye almadı gelişiminin ilerde olmasını... ama aile hekimi felaket tellalı gibi yok bu kesin iri bebek, sen de kesin şeker var, böbrekleri sağlam olsa bari ( rahmetli bebeğimizin böbrekleri gelişmemişti, aldılar), bebek böyle iri giderse bel fıtığı garanti vs diye ağlattı beni. Cumartesi perinatologa gitçez işte inşallah içimizi ferahlatacak bi şeyler söyler, sonra ordan aldığımız sonucu kendi doktoruma götürücem bi daha sorcam bebeğin ilerde olması bu kadar sorun mu diye.. 24. Haftada şeker yüklemesi yapılacaktı olmazsa öne alsınlar tarihi@geminiwomanEvBoregi kizlar bu iri bebek olayi nedir ya bende en son ozeldeki doktoruma gittgmde sat a gore 10-12 gun buyuk gorunuyordu hemen hemen o zaman aa ne guzel buyumus diye sevinip bi sorun olur mu diye sormadm bile erkek dedik bide esimle iri gider fln diye yorum yaptik cok biliriz ya :) kilo aliyrm ya seker fln smdi bende bi korktm
Evet sorma sol kulağım bide sırf sağda değil o zaman daha iyi anladım kan basınc damarlarla ilgili filan oldugunuAyy çok sinir bozucu, bir an önce değişse damarlar bari :) neyse ki yalnız değilmişim ben de kalp damar bozukluğu falan mı diye düşündüm, sağol kuzum bilgini paylaştığın için
Cok sevindim seker yüklemesidr yaptırmak istemiyorum cnm doktorumda dedi aclık yada tokluk sekerine bakarız hatırlamıyorum hangisiydi sıkıntı cıkarsa yaparız diyeOlur olur on sene etkili oluyormuş, abimin eşi de doktor o da yaptırmamış hamileyken, sadece ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmış, yeğenim şu an 3 yasında ve maşallah cin gibi
İri bebekler annedeki insüline bağlı fazla büyüme hormonu mu alıyorlarmış öyle bişiler var canım, internete bak istersen iri bebek yazınca bi sürü şey çıkıyor, önceleri biz de maşallah tosun gibi falan diye espri yapıyorduk, kadın doğumcum da toraman falan diyordu Yani hiç ciddiye almadı gelişiminin ilerde olmasını... ama aile hekimi felaket tellalı gibi yok bu kesin iri bebek, sen de kesin şeker var, böbrekleri sağlam olsa bari ( rahmetli bebeğimizin böbrekleri gelişmemişti, aldılar), bebek böyle iri giderse bel fıtığı garanti vs diye ağlattı beni. Cumartesi perinatologa gitçez işte inşallah içimizi ferahlatacak bi şeyler söyler, sonra ordan aldığımız sonucu kendi doktoruma götürücem bi daha sorcam bebeğin ilerde olması bu kadar sorun mu diye.. 24. Haftada şeker yüklemesi yapılacaktı olmazsa öne alsınlar tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?