Şimdi nöbet öğretmenin asli görevidir nöbet tutamazsa çalışmasın diye birşey var yani kabul etmeyebilir. Benimki ettiBirinci dönem sonuna kadar canım, nöbet tutamaz raporumu falan kabul etmedi müdür, okul altı katlı çok zor oluyor, her yer pislik içinde sürekli mikrop kapıyorum antibiyotik kullanıyorum bebeğe yazık oluyor. Zaten geçen yıl birini kaybettim bunu bari sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Herhalde bu sefer kabul ettiler aramadıklarına göre, hayırlısı olsun inşallah
İngilizce branşım, 40 günlük rapor gününü doldurdum sayılır, çünkü geçen sene düşük yaptığımda çoğunu kullanmıştım, heyet de aldım geçen ay, iki aydır raporla idare ediyorum, 6 katlı okulum ilk dersim son kattaysa ikinci dersim zemin katta ve sürekli inip çıkmak zorunda kalıyorum, evim ile okul arası 45 dk sürüyor yoğun trafik var güzergahta, her yönden zor Yani hem gitmesi hem çalışması..Bende öğretmenim ama çok bilgim yok idarecinle konuş derim
Ve problemin ne yani çok mu kotusun düşük tehliken mi var
Ücretli izin mi ücretsiz izin mi almak istiyorsun
Branşın ne
Ücret almak istersen yani maaşım yatsın dersen 10 günlük raporlar alabilirsin 40 günlük hakkın var 8 hafta demek bu da 8 haftada doğum oncen var 16 hafta olur ki seni kurtarirmi bilmiyorum
Bu sürece ücretli öğretmen de gelir yani idarene rapor alacağım dersen 8 hafta ilçeden ücretli öğretmen isterler devamında da o ücretiyle devam ederler
Ücretsiz izin de bildiğim kadarıyla veriyorlar ya doktor raporuyla riskli gebelik taniyisla veriyorlar
Nöbet mi seni rahatsız etti 24. Haftadan sonra düşüyorsun diye biliyorum şubat 2 hafta 8 hafta da doğum öncesi 10 hafta ediyor 8 hafta da rapor alsan 18 eder hiç az değil aslinda
Anladım canim çok geçmiş olsunİngilizce branşım, 40 günlük rapor gününü doldurdum sayılır, çünkü geçen sene düşük yaptığımda çoğunu kullanmıştım, heyet de aldım geçen ay, iki aydır raporla idare ediyorum, 6 katlı okulum ilk dersim son kattaysa ikinci dersim zemin katta ve sürekli inip çıkmak zorunda kalıyorum, evim ile okul arası 45 dk sürüyor yoğun trafik var güzergahta, her yönden zor Yani hem gitmesi hem çalışması..
Yerime öğretmen geldi, şimdi başlarsam ve yine kanamam olur bırakırsam çocuklara yeniden ücretli gelene kadar mağduriyet yasatmak istemiyorum o yüzden dönem sonuna kadar ücretsiz izin almak istiyorum ama sürekli dilekçem geri döndü. İdarecim problemin ta kendisidir hiç bir konuda yardımcı olmaz ve bilgi vermez. Doktor tanısıyla ücretsiz izin vermiyoruz o zaman heyet alın dediler, bu sebeplerden sordum konuyla ilgili başına gelen ya da duyan var mı diye..
En son hizmet yılıma bağlı olarak ücretsiz izin istiyorum diye yazdım, arayan soran olmadı henüz
Amin canım çok teşekkürler, hepimizin gönlüne göre olur inşallah, senin durumunda zor valla ama İzne ayrılmak zorundasın mart da napıcan yani, izni sonraya bıraksan ne gerek var yaz tatili nasılsa.. Mart’a kadar baya kolaylamış olursun, yorma kendini sen deAnladım canim çok geçmiş olsun
Okula araçla gittigini ve kendine ait sınıfın olduğunu düşündüm bizim okulda öyle mesela ve okul 3 katlı o yüzden zormus sartlarin
Aslında branşın gereği çok basit yani yerine birini almaları ve devam etmesi
Ben sınıf öğretmeniyim 1. Sınıf okutuyorum mart basında izine ayrılıyorum çocuklar için zor olacak veliler isyan edecek ama yapacak birşey yok geniş haberleri yok ama artık yavaş yavaş karnım çıkıyor yani zor isyanlı günler beni bekliyor
Idarecin insan değilmis aynı durumda onun eşi olsa böyle mi yapar bu hizmet yılına bağlı izin işi olur bence ilce hallediyor olmadı ilçeyi ara yarın net cevap alırsın umarım gönlüne göre olur
Allah kolaylık versin canim şuan bile yorgunluktan bayılacak gibiyim ama Allaha bin şükür yardım ediyo bana ayakta kalacak gücüm oluyo valla yoksa hiç halim yokAyy canım boşver takma kafana sen kayınvalide vs. Tadını çıkarmaya bak, oğlunla keyfine bak, bebek geldiğinde bu vakitleri arayacaksın, stresten kasılıyor bebeğin bence ağrı yapıyor o da sana.. ben iyiyim diyeyim iyi olayım çok şükür bu günümüze, benim de kayınvalideler sıkıntılıydı, evimiz çok yakındı onlara bi bahane bulup evi taşıdık, taşınmamızı istemediler ondan hiç yardım etmediler, yerleşmeye çalışıyoruz çok yorucu oldu
Bende 19 . Haftadayım canım ama hissediyorum 2 3 gündürKizlr ya ben baya baya hissedyrm sanirim seyirme guruldama hareketlenme arasi bisey
Aynen ben de hissediyorum bu hafta daha net önceden seyirmeydi. karnımda kocaman olduKizlr ya ben baya baya hissedyrm sanirim seyirme guruldama hareketlenme arasi bisey
Ben de hissediyorum böyle titreşim gibi sanki içimde bişey kanat çırpıyormuş gibi çok değişik :) son bir kaç gündür de arada tekme gibi darbe hissetmeye başladımKizlr ya ben baya baya hissedyrm sanirim seyirme guruldama hareketlenme arasi bisey
Tövbe estağfurullah yaa inan senin adına üzüldüm Rabbim doğru yola getirsin ins. Eşini hep yanında tutmaya bak canım tatlı dille anlat umarım kv de tez zamanda düzelirKendi doğurmuş aldırmış kaç defa dediğin gibi bi daha dicem zaten kendini baglatsaydin zamanında diye aklımda kalsın bu . Valla ya zaten sadece sabır sabır diyorum kesin koymicam güzel bi isim bulmam lazım ama önce esimin abisi bekar hala o evlenince ona koysun çok istiyorsa
Erkek ismi gibi miymisBenim kayınpederi Betül ismini beğenmedi erkek ismi gibi dedi
Bende verdiklerimi alamadım daha ama karnım çıktı belli oluyo yani bızdık.Bende 19 . Haftadayım canım ama hissediyorum 2 3 gündür
Sanırım yavaş yavaş normal
Karnıniz çıktı mikilo almadığım halde karnım bariz var artık saklayamiyorum gibi hissediyorum
Inşallah canim eşimde farkında ben annemle konuşurum öyle birşey yapmaya gerek yok falan diye dedi sen üzülme dedi takma diyo hep patavatsız diyo ama takma takma yıllardır takma zaten zor bi doğum geçirdim zor bi hamilelik yaşıyorum herşey stres anlayan yok.Tövbe estağfurullah yaa inan senin adına üzüldüm Rabbim doğru yola getirsin ins. Eşini hep yanında tutmaya bak canım tatlı dille anlat umarım kv de tez zamanda düzelir
Canm ben zaten kilo aldimBende 19 . Haftadayım canım ama hissediyorum 2 3 gündür
Sanırım yavaş yavaş normal
Karnıniz çıktı mikilo almadığım halde karnım bariz var artık saklayamiyorum gibi hissediyorum
Ay betül diye erkek mı olur üfff baba sen doğurursan betül koyma deBenim kayınpederi Betül ismini beğenmedi erkek ismi gibi dedi
Aslında karışmaz da Behlülu çağrıştırdığı heralde bilemedim yok artık baba dedim zatenAy betül diye erkek mı olur üfff baba sen doğurursan betül koyma de
Heralde senin bebiş içerde halay çekiyor bende dün gece yattim yatağa 5 dk sonra aynı yerden ikintekme yedim çok güzeldiKızlar hani afedersiniz ishal olunca karnınizda böyle patır patır hareketli birşeyler hissedersiniz ya böyle haldir haldir sallanır gibi olur içinizbilmem anlatabildim mı öyle hareket var acaba bebek mı bi kaç gündür hep böyle yani tuvalete de zor çıkıyorum ishal gibi bi durum yok
ta kendisi gece uyurken hop bir oradan bir oraya birşeyler yer değiştiriyor gibi yaramaz bunlar yaa. hele bir de tekmesi var ki görme 3-4 gündür baya tekme atıyor ama minicik ayağı anası az duyuyorKızlar hani afedersiniz ishal olunca karnınizda böyle patır patır hareketli birşeyler hissedersiniz ya böyle haldir haldir sallanır gibi olur içinizbilmem anlatabildim mı öyle hareket var acaba bebek mı bi kaç gündür hep böyle yani tuvalete de zor çıkıyorum ishal gibi bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?