2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Şimdi nöbet öğretmenin asli görevidir nöbet tutamazsa çalışmasın diye birşey var yani kabul etmeyebilir. Benimki etti
Sen yerine birini bulamaz misin tek maaşlı bir öğretmen bulsan anlatsan tutar bence

4 haftan kalmış nöbetten düşmeye
4 nöbet sayılır ki baktın olmuyor o günlere rapor al bilerek
Ya da yavaş git bazı teneffüsler inme yani yapacak birşey yok
20 haftamınmışsın 6 hafta var okulun kapanmasına
28 eder tatille birlikte 4 hafta da rapor al tatil dönüşü gitmezsin

İngilizce branşım, 40 günlük rapor gününü doldurdum sayılır, çünkü geçen sene düşük yaptığımda çoğunu kullanmıştım, heyet de aldım geçen ay, iki aydır raporla idare ediyorum, 6 katlı okulum ilk dersim son kattaysa ikinci dersim zemin katta ve sürekli inip çıkmak zorunda kalıyorum, evim ile okul arası 45 dk sürüyor yoğun trafik var güzergahta, her yönden zor Yani hem gitmesi hem çalışması..
Yerime öğretmen geldi, şimdi başlarsam ve yine kanamam olur bırakırsam çocuklara yeniden ücretli gelene kadar mağduriyet yasatmak istemiyorum o yüzden dönem sonuna kadar ücretsiz izin almak istiyorum ama sürekli dilekçem geri döndü. İdarecim problemin ta kendisidir hiç bir konuda yardımcı olmaz ve bilgi vermez. Doktor tanısıyla ücretsiz izin vermiyoruz o zaman heyet alın dediler, bu sebeplerden sordum konuyla ilgili başına gelen ya da duyan var mı diye..
En son hizmet yılıma bağlı olarak ücretsiz izin istiyorum diye yazdım, arayan soran olmadı henüz

Anladım canim çok geçmiş olsun
Okula araçla gittigini ve kendine ait sınıfın olduğunu düşündüm bizim okulda öyle mesela ve okul 3 katlı o yüzden zormus sartlarin

Aslında branşın gereği çok basit yani yerine birini almaları ve devam etmesi
Ben sınıf öğretmeniyim 1. Sınıf okutuyorum mart basında izine ayrılıyorum çocuklar için zor olacak veliler isyan edecek ama yapacak birşey yok geniş haberleri yok ama artık yavaş yavaş karnım çıkıyor yani zor isyanlı günler beni bekliyor

Idarecin insan değilmis aynı durumda onun eşi olsa böyle mi yapar bu hizmet yılına bağlı izin işi olur bence ilce hallediyor olmadı ilçeyi ara yarın net cevap alırsın umarım gönlüne göre olur

Amin canım çok teşekkürler, hepimizin gönlüne göre olur inşallah, senin durumunda zor valla ama İzne ayrılmak zorundasın mart da napıcan yani, izni sonraya bıraksan ne gerek var yaz tatili nasılsa.. Mart’a kadar baya kolaylamış olursun, yorma kendini sen de

Allah kolaylık versin canim şuan bile yorgunluktan bayılacak gibiyim ama Allaha bin şükür yardım ediyo bana ayakta kalacak gücüm oluyo valla yoksa hiç halim yok

Kizlr ya ben baya baya hissedyrm sanirim seyirme guruldama hareketlenme arasi bisey
Bende 19 . Haftadayım canım ama hissediyorum 2 3 gündür
Sanırım yavaş yavaş normal
Karnıniz çıktı mi kilo almadığım halde karnım bariz var artık saklayamiyorum gibi hissediyorum

Geçen hafta her gün hissediyodum sanki karınca geziyomuş gbi oluyodu bazendr pıt pıtlar halinde ama son üç dört gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum

Tövbe estağfurullah yaa inan senin adına üzüldüm Rabbim doğru yola getirsin ins. Eşini hep yanında tutmaya bak canım tatlı dille anlat umarım kv de tez zamanda düzelir

Karnıniz çıktı mi kilo almadığım halde karnım bariz var artık saklayamiyorum gibi hissediyorum
Bende verdiklerimi alamadım daha ama karnım çıktı belli oluyo yani bızdık.

Tövbe estağfurullah yaa inan senin adına üzüldüm Rabbim doğru yola getirsin ins. Eşini hep yanında tutmaya bak canım tatlı dille anlat umarım kv de tez zamanda düzelir
Inşallah canim eşimde farkında ben annemle konuşurum öyle birşey yapmaya gerek yok falan diye dedi sen üzülme dedi takma diyo hep patavatsız diyo ama takma takma yıllardır takma zaten zor bi doğum geçirdim zor bi hamilelik yaşıyorum herşey stres anlayan yok.

Canm ben zaten kilo aldim gobegmde cikti ozellikle yemeklerden sonra bi yere sigdiramyrm :)

Eklentiler

• IMG_8651.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hani afedersiniz ishal olunca karnınizda böyle patır patır hareketli birşeyler hissedersiniz ya böyle haldir haldir sallanır gibi olur içiniz bilmem anlatabildim mı öyle hareket var acaba bebek mı bi kaç gündür hep böyle yani tuvalete de zor çıkıyorum ishal gibi bi durum yok

Heralde senin bebiş içerde halay çekiyor bende dün gece yattim yatağa 5 dk sonra aynı yerden ikintekme yedim çok güzeldi

ta kendisi gece uyurken hop bir oradan bir oraya birşeyler yer değiştiriyor gibi yaramaz bunlar yaa. hele bir de tekmesi var ki görme 3-4 gündür baya tekme atıyor ama minicik ayağı anası az duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…