2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kontrolden çıktık gayet sağlıklı ama bacakları kapalıydı ve bişey görünmüyor...4lü tarama için kan verdim ultrason için de randevu alınacak aralık sonuna
bana 3lu test için randevu verdi devlet size neden 4lu verdiler acaba heryern işleyişi bir degisik

Kontrolden çıktık gayet sağlıklı ama bacakları kapalıydı ve bişey görünmüyor...4lü tarama için kan verdim ultrason için de randevu alınacak aralık sonuna
Göstermiyorsa kiz olabilir canim niye 4 lü yapıyorsun bana 2li testten başka istemedi bide ayrıntılı yapıcaz

Kız mı dedi cnm orasını kaçırdım ben, bizim bebiş hep gösterdi pipiyi düşmezse kız olmaz artık
Evet canım bana kız dedi doktor pipi göremedi hiçbir pozisyonda inşallah değişmez :) aralik4 te 3 lu teste gidicem ordada söylerler bakalım :*

bana 3lu test için randevu verdi devlet size neden 4lu verdiler acaba heryern işleyişi bir degisik
3'lü test 4'lüden ve 2'liden daha az güvenilir devletin işine öyle gelmiş cnm. 2'lide sıkıntı yoksa yaptırma birşey sinir bozucu hepsi bu testlerin hep olasılık ama anneler kahroluyor. Eninde sonunda detaylı ultrason isteniyorsa ne anlamı var bunların direk detaylı ultrasona girelim öyleyse.

Eki Görüntüle 2072843
oğluşumun ilk cicisi alt kısmı popo tarafı, poposu yazılı olanları alcam popodan ısırcam inş :)
Canım güle güle.kullansin bebişin
Sen ilk şimdi almışsın ben o kadar çok almışım ki bi 10 15 takım 3 ayakkabı var
Cinsiyet belli olmadan sarı yeşil aldım valla
12 haftadan beri erkek dedi doktorunuz sonra kesinleşti tabi

Şu isim yazılan emzik askisini bile yaptırdım düşünün ne kadar sabirsizim utanmasam damatligini alır bırakırım

Ben 2li yaptırmadim doktor illaki yaptır demedi devlette 3lu randevusu verdi aslında hicbisey yaptirmicsksinda işte dsyanamiyoruz

Ay çok yaşa emi

ay ne güzel biz de Yusuf Yekta'ya koyacağız inş. Eşim Yusuf istiyor ben Yekta soy adımızda Yılmaz oooo bol y'li havalı isim oldu çocuğumun. ben beğenemiyorum bebiş kıyafeti valla bak kendiminki gibi olsun istiyorum düz ama bu arı vız vız pek tatlı geldi aldım. kararsız anası babası zor alırız biz çocuğa birşeyler.

Canım öğrenemedin mi ya tüh gene beklemek düştü saglıklıymıs cok şükür biraz daha beklicen artık

Benim doktor da vurdu durdu karnıma 14. haftada aç bakalım diye eşim tepesinde bekledi gösterene kadar gitmeyiz diye de yavrum zorla açtı kapadı hemen :) azıcık vuraydınız kız.

Göstermiyorsa kiz olabilir canim niye 4 lü yapıyorsun bana 2li testten başka istemedi bide ayrıntılı yapıcaz
Aslında ben de yaptırmayı düsünmuyordum doktor bakarken biraz nöral tüp defektini falan sordum 3lüyü değil de 4lü yapalım daha kapsamlı dedi ben sordum diye mi acaba anlamadım

Adıyla yaşasın canım sağlıkla gelsinler inşallah
Ben gri lacivert kırmızı filan seviyorum evet düzler daha hoş ve erkeksi
Babası beşiktaş formasi bile almış 1.5 2 yaş yani demek ki ben degil esimde bir tuhaf

ay ne güzel bebislere kıyafet alınmıs,isimli emzikler falan ben daha cinsiyetini bile bilmiyorum..insallah cumartesi söyler. Ben de 1.5-2 kilo falan aldım..dogru durust kusmadım ki hic cinsiyeti belli olan arkadaslara sorum su miden az bulaniyorsa erkek diyorlar doğru mu??

Bende 3 kilo almisim zaten 63 le kaldım çol fazla almasam iyi olur boyda yok
aynı kiloda hamile kalmışız, şu an bende 66 kiloyum canım, 3 kilo aldım, benim boy 1,60
Canım akşam yemek yersem mid

Canım demir hapını sabah aç karnına almayı denesen
Bende de yapıyordu sabah aç karnına alınca geçti sikintim
teşekkür ederim canım denicem mutlaka, eczacı kıza özellikle sordum doktor iki ilaç verdi biri aç biri tok dedi diye, demir hapını tok karnı yazmış
diğeride vitamin ilacı,

tgb34 hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı
sen üzülme sakın testlerin Allah ın izniyle güzel olucak,
kız ben 40 yaşımdayım, ikili test yaptı doktor ( ben istemediğim halde)
sonucunu beklerken bile hiç sıkmadım canımı,
düşünkü risk grubu daha fazla yaştayım
çok şükür iyi çıktı

Benim.migde bulantim.sifir doktor kız dedi

Hayatimmm70 senin boy iyiymiş benimkisi 153 hahahaha topaç.olacam :)
bende de dezavantaj elma tipi kilo alıyorum, üst iri en son popodan kilo alıyorum
böyle olunca 5 kilo daha fazla görünüyor,
zaten göbeğim vardı hamilelikten evvel, şimdi görsen var 5 aylık gibi,
hastayım şu göbeği yeni yeni çıkanlara

bende kocamla bebek ismi ile kavga ediyorum, hiç bir şey söylemiyor, ne söylesem hepsine de olur diye cvp veriyor,
yaaa hiç mi içinden isim geçmez nasipse ilk bebeğimiz olucak, eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hiç farketmez diyor
kendim koyucam , kız olursa ismi hazır erkek olursa karar veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…