- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
Aynı benimkilerden bahsediyorsun 8.yılımız ben kendimi yedim bitirdim eşime söylerdim o da abartma öyle dememiştir...melek gibi görürdü onları...hep sustum ama yanlış yaptığımı anladım bir eltim var dünyanın en aşağılık yaratığı herkese her lafı söylüyor ama önlerine 2 tabak yemek koyuyor yalandan güleryüz gösteriyor kimsenin gıkı çıkmıyor bu kadar bayağı bir kadın olamaz ama ona bayılıyorlar...o da evleneli 4 yıl oluyor iyice gemi azıya aldı şirret kadın herkes ağzının içinr bakıyor...benim eşim sessiz ben de bilemedim karşılık vermeyi...gerçekten hem lafı söyleyip hem gülersen sorun kalmıyormuş bu bacaksız eltim sayesinde neler öğrendim...yazın öbür kaynım da evlendi onunki de ayrı hava...ikisi de birbirinden beter ben boşu boşuna eziyet çekmişim ikisinin yaptıklarının milyonda birini yapmadım ama kocam da ben de evliliğimiz de oyuncak olduk ellerinde...kırmadan dökmeden söyle...sonra da bi bahaneyle ara mesela bir şey olmamış gibi konuş...ben kırılır uzaklaşırdım kendi kendime bunu da aleyhime kullanırlardıAynen öyle sanırım gerçi bunu yapıorum eşimle Allaha şükür bi sıkıntımız olmuyo ailesinin yaptıklarını da diyorum bazen açık açık takma boşver falan diyo ama nereye kadar