• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aynen öyle sanırım gerçi bunu yapıorum eşimle Allaha şükür bi sıkıntımız olmuyo ailesinin yaptıklarını da diyorum bazen açık açık takma boşver falan diyo ama nereye kadar
Aynı benimkilerden bahsediyorsun 8.yılımız ben kendimi yedim bitirdim eşime söylerdim o da abartma öyle dememiştir...melek gibi görürdü onları...hep sustum ama yanlış yaptığımı anladım bir eltim var dünyanın en aşağılık yaratığı herkese her lafı söylüyor ama önlerine 2 tabak yemek koyuyor yalandan güleryüz gösteriyor kimsenin gıkı çıkmıyor bu kadar bayağı bir kadın olamaz ama ona bayılıyorlar...o da evleneli 4 yıl oluyor iyice gemi azıya aldı şirret kadın herkes ağzının içinr bakıyor...benim eşim sessiz ben de bilemedim karşılık vermeyi...gerçekten hem lafı söyleyip hem gülersen sorun kalmıyormuş bu bacaksız eltim sayesinde neler öğrendim...yazın öbür kaynım da evlendi onunki de ayrı hava...ikisi de birbirinden beter ben boşu boşuna eziyet çekmişim ikisinin yaptıklarının milyonda birini yapmadım ama kocam da ben de evliliğimiz de oyuncak olduk ellerinde...kırmadan dökmeden söyle...sonra da bi bahaneyle ara mesela bir şey olmamış gibi konuş...ben kırılır uzaklaşırdım kendi kendime bunu da aleyhime kullanırlardı

Aynı benimkilerden bahsediyorsun 8.yılımız ben kendimi yedim bitirdim eşime söylerdim o da abartma öyle dememiştir...melek gibi görürdü onları...hep sustum ama yanlış yaptığımı anladım bir eltim var dünyanın en aşağılık yaratığı herkese her lafı söylüyor ama önlerine 2 tabak yemek koyuyor yalandan güleryüz gösteriyor kimsenin gıkı çıkmıyor bu kadar bayağı bir kadın olamaz ama ona bayılıyorlar...o da evleneli 4 yıl oluyor iyice gemi azıya aldı şirret kadın herkes ağzının içinr bakıyor...benim eşim sessiz ben de bilemedim karşılık vermeyi...gerçekten hem lafı söyleyip hem gülersen sorun kalmıyormuş bu bacaksız eltim sayesinde neler öğrendim...yazın öbür kaynım da evlendi onunki de ayrı hava...ikisi de birbirinden beter ben boşu boşuna eziyet çekmişim ikisinin yaptıklarının milyonda birini yapmadım ama kocam da ben de evliliğimiz de oyuncak olduk ellerinde...kırmadan dökmeden söyle...sonra da bi bahaneyle ara mesela bir şey olmamış gibi konuş...ben kırılır uzaklaşırdım kendi kendime bunu da aleyhime kullanırlardı
Çok iyi anlıyorum seni inşallah düzelir bizim düzelecek gibi değiller öyleler her insana saygı duymak lazım sevmek zorunda değiliz bilmiyorum laf sokmak falan bana göre değil ama hakediyolar bazen

:) Saol canım inan çok içim rahatladı söylediklerinden. Daha erken hissedemem diye düşünüyorum ama öğleden sonra başlayıp ara ara yoklayan seyirmeler oluyor karnımda çok mutlu oluyorum hareket ediyor. Benim ilk çocuğum olacak Allah'ın izniyle ama anne olmak en demek öğreniyorum yavaş yavaş, ona gelmesin ufacık bir zarar.

Bizi de mutlu ettin teyzesi siz rahatlayınca sağolun...iyisiniz iyiiiii

Benim ikinci hamileliğim ben artık ayırt edebiliyorum bebiş mi yoksa başka bir şey mi diye ama sen de anlarsın artık yolu yarılamaya çok az kaldı

Bi 20.inci haftalara gelelim kasları kuvvetlensin yeriz tekmeleri.şimdi de vuruyor ama daha çok güçlü değiliz anlamıyoruz .
Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. ❤️

Çok iyi anlıyorum seni inşallah düzelir bizim düzelecek gibi değiller öyleler her insana saygı duymak lazım sevmek zorunda değiliz bilmiyorum laf sokmak falan bana göre değil ama hakediyolar bazen
Ben onlara 2 saat mesafede oturuyordum aileme 7-8 saat...ilk zamanlar yazın gider eşimin annesinde kalırdık görümcelere yaranmaya çalışırdık falan hem gider hem kötü muamele görürdük...ben hadi 1 hafta 10 gün de bizimkilere gidelim dedim mi eşim gelmezdi e ben orda sıkılırım sen git...ben gitsem arkamdan türlü türlü laf ederlerdi kocasını bıraktı gitti diye...yani evlenene kadar olan her şeyimizi tüm hayatımızı ailemizi unutup bir kenara bırakıcaz onlara kul köle olucaz...oldu canım

Bizi de mutlu ettin teyzesi siz rahatlayınca sağolun...iyisiniz iyiiiii

Benim ikinci hamileliğim ben artık ayırt edebiliyorum bebiş mi yoksa başka bir şey mi diye ama sen de anlarsın artık yolu yarılamaya çok az kaldı

Bi 20.inci haftalara gelelim kasları kuvvetlensin yeriz tekmeleri.şimdi de vuruyor ama daha çok güçlü değiliz anlamıyoruz .
Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun. ❤️
İnş sağ salim alırız kucağımıza. Geçen hafta aile hekimliği tarafından düzenlenen eğitime katıldım normal doğum istiyorum ama korktum biraz da o sancı seansları falan düşününce sonra testin sonucuni aldım katlanırim her türlü acıya yeterli iyi olsun dedim. Gerçekten sağ salim doğsun yeterki ondan önemli bir şey yok.

Kizlar selam bi kac gundur yoktum iyisiniz insallah
bugun bizim kizi gercekten kiz mi diye netlemeye gittik ı-ıh yine gostermedi... gostermedigi gibi bi de hareket cekti doktor nanik yapiyo dalga geciyo bi de dedi
Ama sen yine de pembeleri hazirla dedi
Aha bu da hareketimiz :D

Eklentiler

• PhotoGrid_1511793357374.jpg
    PhotoGrid_1511793357374.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 68
Ay
Ben onlara 2 saat mesafede oturuyordum aileme 7-8 saat...ilk zamanlar yazın gider eşimin annesinde kalırdık görümcelere yaranmaya çalışırdık falan hem gider hem kötü muamele görürdük...ben hadi 1 hafta 10 gün de bizimkilere gidelim dedim mi eşim gelmezdi e ben orda sıkılırım sen git...ben gitsem arkamdan türlü türlü laf ederlerdi kocasını bıraktı gitti diye...yani evlenene kadar olan her şeyimizi tüm hayatımızı ailemizi unutup bir kenara bırakıcaz onlara kul köle olucaz...oldu canım
evet ya öyle olmamızı istiyorlar resmen gelin geldik bu aileye diye her istediklerini yapmak zorunda mıyız anlamıyorum hayır bide güzellikle söylüyorlar ki mesela birseyi itiraz hakkımız olamiyo bazen ama çok saçma kendi kızı da evli hep onlarda 2 3 sene orda kaldı yeni evine geçti o zaman o da evli ailesini görmesin dimi gitmesin

Kizlar selam bi kac gundur yoktum iyisiniz insallah
bugun bizim kizi gercekten kiz mi diye netlemeye gittik ı-ıh yine gostermedi... gostermedigi gibi bi de hareket cekti doktor nanik yapiyo dalga geciyo bi de dedi
Ama sen yine de pembeleri hazirla dedi
Aha bu da hareketimiz :KK70:
Ay maşallah suphanallah banada kiz dedi inşallah yanılmamıştır yeni kıyafetler alicam oglumunkilerde var birşey olmaz artik:)

Ay maşallah suphanallah banada kiz dedi inşallah yanılmamıştır yeni kıyafetler alicam oglumunkilerde var birşey olmaz artik:)
Sen tedariklisin canim :) ben doktora dedim ki ya pembeleri hazirlarken bi de erkek oldugunu ogrenirsem orasina karismam ben dedi :P

Balık yağı ve demir kacinci haftada birakiliyo kızlar ben içemiyorum ya komaya giriyorum resmen icince

Su ana kadar toplam kac kilo aldiniz kizlar istahim ve kendimden korkuorum :anneadayı:
3 kilo almışım, sanırım bu ara biraz fazla yiyorum, birde afedersiniz bu demir hapı mahfetti beni çok fena kabız yaptı, oda kilo aldırıyor, akşamları 1 y.k. zeytinyağı , 1. y.k limon yarım bardak suyun içine koyup içiyorum, biraz biraz fayda etmeye başladı, sizde durum nasıl, ben normalde de sürekli kabızlık çeken biriydim bu ilaçla daha da artırmış oldu:olamaz:

Kızlar 3 gündür gazdan ölcem bakü ceyhan boru hattı gibiyim. Ilk gün çıkaramıyordum bi de bi ağrı vardı hep korktum
Şimdi çok şükür çıkarıyorum :KK53:

Kansızlık çok, ilaç içe içe kuscam artık az kaldı. Zaten afedersiniz tuvalete hasretim. 4 kilo aldım 62di 66 oldum.

tgb34 tgb34 hoşgeldin kuzuum özledik seni nasılsın bebis iyidir inşallah dert etme kendine stres yapma :KK200:

Su ana kadar toplam kac kilo aldiniz kizlar istahim ve kendimden korkuorum :anneadayı:
18 haftada 3 kilo aldım maşallah bana ben yemeyince öğürüyorum açken dayanamıyorum bulantıya. 3 ayda başlayıp hala bitmeyen bulantım var. ama süt yoğurt ve meyve kuruyemiş ile ara öğün yapıyorum.

Kızlar 3 gündür gazdan ölcem bakü ceyhan boru hattı gibiyim. Ilk gün çıkaramıyordum bi de bi ağrı vardı hep korktum
Şimdi çok şükür çıkarıyorum :KK53:

Kansızlık çok, ilaç içe içe kuscam artık az kaldı. Zaten afedersiniz tuvalete hasretim. 4 kilo aldım 62di 66 oldum.

tgb34 tgb34 hoşgeldin kuzuum özledik seni nasılsın bebis iyidir inşallah dert etme kendine stres yapma :KK200:
Çok şükür iyi teyzesi oğluşum, şimdi aile hekimliğinden geliyorum kan idrar verdim kalp atışını dinledik çok tatlıydı.

Back