2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hem de ne anlamak canım....Benim riskim senden daha yüksek çıktı
Bir umut burdan
Hele bir umut daha var ki aslında umuttan öte usg de bebeğin gayet sağlıklı çıkmış.Doktorunda söylemiş bana da söylemişti.
Yavrun iyi merak etme.Ayaklarını sallayıp durmuş sana iyim anne demiş işte...
Allah'a el açıp en güzel duanı et,güzel düşün bak için ne kadar rahatlayacak

Şu testler hamileliğin bir bölümünü zehir ediyor çoğu hamişlere.yaptırsan bir dert yaptırmasan da dert.

Allah yanında iyi bebişin hayatı zehir etme kendine. ❤️
:) Saol canım inan çok içim rahatladı söylediklerinden. Daha erken hissedemem diye düşünüyorum ama öğleden sonra başlayıp ara ara yoklayan seyirmeler oluyor karnımda çok mutlu oluyorum hareket ediyor. Benim ilk çocuğum olacak Allah'ın izniyle ama anne olmak en demek öğreniyorum yavaş yavaş, ona gelmesin ufacık bir zarar.

Canm hosgeldn tekrr soyle bi okudum ama kacirdim sanirim bi sorun mu var ?
:) Saol canım inan çok içim rahatladı söylediklerinden. Daha erken hissedemem diye düşünüyorum ama öğleden sonra başlayıp ara ara yoklayan seyirmeler oluyor karnımda çok mutlu oluyorum hareket ediyor. Benim ilk çocuğum olacak Allah'ın izniyle ama anne olmak en demek öğreniyorum yavaş yavaş, ona gelmesin ufacık bir zarar.

Gnaydin kizlar neler neler denedim baş ağrısına çözüm bulamadım :110: sabaha kadar 20 defa başımın zonklamasina uyandım hala da devam :KK12:
Canlar ben bir ay once cok şiddetli baş agrıları yaşadım. Hayatımda görmediğim. kan ilacını sabah aksam aldım. Ve yaklasık iki haftada gecti rabbime şükür. Kan degerleri çok hızlı düşüyo bi kanınıza baktırın. Bana eczacı bi tanıdıgım dedi oyle basladım doktor hiç bişi demedi. A bide tansiyonunuzu kontrol altına alın.

Canlar ben bir ay once cok şiddetli baş agrıları yaşadım. Hayatımda görmediğim. kan ilacını sabah aksam aldım. Ve yaklasık iki haftada gecti rabbime şükür. Kan degerleri çok hızlı düşüyo bi kanınıza baktırın. Bana eczacı bi tanıdıgım dedi oyle basladım doktor hiç bişi demedi. A bide tansiyonunuzu kontrol altına alın.
Tansiyonum normal canım ama çok kansizim kan ilacini 2 aydır içiyordum hap şeklindeydi. Yeni doktorum onu biraktirip şurup verdi bakalım inşallah iyi gelir. Ben kendimi bildim bileli aşırı kansizim sapsarıdır yüzüm.bu ilaçları da uzun süre kullanmıştım ama iğneden başkası fayda etmiyor. Inşallah bu defa ise yarar bakalım :olamaz:

Kızlar alakasız olacak ama birşey sorucam biraz önce her zamanki gibi esimin babası geldi oğlum yine yemedi tabi ondan şımarıp onu geçtim biraz burnu aliy o hapsiriyo dünden beri dünde annemlere gitmiştik iki aydır girmiyorduk oğlum en son oraya gittiğimizde yine hastaydı ve olaylar olmuştu şimdi biraz önce bana diyor ki yine oraya gittiniz yine hasta oldu bende dedim ne alakası var sıkıldım aynı konudan artik falan sus pus olup gitti darıldı kesin kimse o ona öyle konuşamaz ama onlar her istediğini derler ya öyle bi yapıdalar ailecek yani bana tersler biraz normalde birşey demem kaç yıldır sus sus iyice üzerin e oynuyorlar söyledim bende hep bi ailemi şey yapmalar falan bunaldim artik şimdi kosa kosa karısına anlatacak ne yapicam şaşırdım artik konu açmadım size soruyorum ben mi haksizim

Kızlar alakasız olacak ama birşey sorucam biraz önce her zamanki gibi esimin babası geldi oğlum yine yemedi tabi ondan şımarıp onu geçtim biraz burnu aliy o hapsiriyo dünden beri dünde annemlere gitmiştik iki aydır girmiyorduk oğlum en son oraya gittiğimizde yine hastaydı ve olaylar olmuştu şimdi biraz önce bana diyor ki yine oraya gittiniz yine hasta oldu bende dedim ne alakası var sıkıldım aynı konudan artik falan sus pus olup gitti darıldı kesin kimse o ona öyle konuşamaz ama onlar her istediğini derler ya öyle bi yapıdalar ailecek yani bana tersler biraz normalde birşey demem kaç yıldır sus sus iyice üzerin e oynuyorlar söyledim bende hep bi ailemi şey yapmalar falan bunaldim artik şimdi kosa kosa karısına anlatacak ne yapicam şaşırdım artik konu açmadım size soruyorum ben mi haksizim
Iyi demişsin sıkma canını canım az bile demişsin. Kime anlatıyorsa anlatsın. Ayıp değil mi yaptığı, ne yani annemlere gitmeyecek mısınız? Allah allah ya işgüzar herif. Yaşından utansın da mikser olmasın azcık arayı düzelten olsun :63:

Iyi demişsin sıkma canını canım az bile demişsin. Kime anlatıyorsa anlatsın. Ayıp değil mi yaptığı, ne yani annemlere gitmeyecek mısınız? Allah allah ya işgüzar herif. Yaşından utansın da mikser olmasın azcık arayı düzelten olsun :63:
Ya valla çok canımı sıkmaya başladılar takmim takmim diyorum ama kafayı yicem artik herşeye birşey herşeye birşey buluyolar annem uzuluyo ağlıyo hiç gelmiyorsunuz diye eşim biraz yabani kaç yıl oldu evleneli hala yabanıdır yani gittik 5 dk zaten buraya orayada arabayla gittik yani ama yinede gitmeyin diyorlar her fırsatta sen git oğlum kalsın ben bakarım falan diyo adam bende hiç ses çıkarmazdım ama bide sürekli biz artik senin aileniz ben senin babanım falan aynı laflardan sıkıldım tamam ben saygısızlık yapmam zaten ne var öyle konuşmaya anlamıyorum yine de evet evet diyorum birşey demem ama bugün öyle diyince bende söyledim iste şimdide üzdüm diye üzüldüm off:( ama hakediyolar bazen boğuyorlar artik beni herşey karışmaya başladılar torun olduktan sonra

Canim oglun dedesine cok duskunse dedesi yedirsin yemegini olmazmi?
Cocuk bu nezaman ve nerde hastalanacagi belli olmaz. Sende deseydin evet baba yine orda hastalandi. Onlar sana inat boyle davranabilirler ve sana laf attikca zevk aliyorlardir. Sende etkilendigini gosterirsen onlarda devam ederler ama hic takmayip gulup gecersen onlarda bi sure sonra pes edeceklerini dusunuyorum. Tabi farkli yollar denemis olabilirsin ama Allah herzaman bi sekilde niyeti iyi olanin yaninda olacaktir.

Canim oglun dedesine cok duskunse dedesi yedirsin yemegini olmazmi?
Cocuk bu nezaman ve nerde hastalanacagi belli olmaz. Sende deseydin evet baba yine orda hastalandi. Onlar sana inat boyle davranabilirler ve sana laf attikca zevk aliyorlardir. Sende etkilendigini gosterirsen onlarda devam ederler ama hic takmayip gulup gecersen onlarda bi sure sonra pes edeceklerini dusunuyorum. Tabi farkli yollar denemis olabilirsin ama Allah herzaman bi sekilde niyeti iyi olanin yaninda olacaktir.
Aynen öyle yapıyorlar zaten alıngan olduğumu biliyorlar çok değişikler inan ki aileyle evlenmek dedikleri bu demekmiş anlıyorum ondanda yemiyo canim zaten:(

Oğlum yemek yemiyo uyumuyo geceleri hala kalkiyo bi ara iyiydi 15 gün kadar falan kaç aydır ama yine kötü tam dedim düzeldi artik oldu ama olmuyo artik napicam bilmiyorum o da yetmezmis gibi eşimde birşeyler soyluyo ben zorlayınca sinirlerim bozulmuş artik iyice hamilelik uykusuzluk açlık sen karışma falan dedim simariyo hep böyle özellikle babası simartiyo sonra çocuk düzeni alt-üst oluyo oda iste bana gerizekalı gibi kızıyorsun çocuğa dedi çok zoruma gitti cokk bi kere de ilk evlendigimizde demişti kaç ay konuşmamıştım ben bunları hak edecek napiyorum ki:KK43:
Haklısın canım ama kendini üzmemen stres yapmaman gerek.esine trip at anlamaya çalış istersen al karşına konuş ki en mantıklı olanı bu kendini yaşadıklarını hissettiklerini anlat ve seni n kadar kırdığını tavırlarına dikkat etmesi gerektigini anlat.konusmadikca zaman gectikce kendini daha cok yipratacaksin ve kafanda kurcaksin.

Gündüz uyuduğunda ne yapsam şaşırıyorum yemek mi temizlik mi 2 saat uyutuyorum artik gece yatar diye aman seni de sıktım gece gece kusura bakma geçecek bu günlerde güzel olacak herşey inşallah.
N temzilik n yemek yap bebegin uyurken yat dinlen seninde ihtiyacin var buna canım.esin gelince yemegi yaparsın oda anlar heralde.once sen iyi olcaksin ki bi faydan olsun ailene

Aynen öyle yapıyorlar zaten alıngan olduğumu biliyorlar çok değişikler inan ki aileyle evlenmek dedikleri bu demekmiş anlıyorum ondanda yemiyo canim zaten:KK43:

Boyle durumlarda eslerimizin destegi cok onemli ama malesef her erkek adaletli davranamiyor ve dengesizlik ortaya cikiyor. Sabret canim herseyin bi sonu var seninde imtihanin bu olabilir o yuzden en guzel sekilde gecmeye calis ustesinden.

Haklısın canım ama kendini üzmemen stres yapmaman gerek.esine trip at anlamaya çalış istersen al karşına konuş ki en mantıklı olanı bu kendini yaşadıklarını hissettiklerini anlat ve seni n kadar kırdığını tavırlarına dikkat etmesi gerektigini anlat.konusmadikca zaman gectikce kendini daha cok yipratacaksin ve kafanda kurcaksin.
Aynen öyle oluyo içime attıkça herseye alınan biri oluyorum sinirlerim iyice bozulmuş:(

N temzilik n yemek yap bebegin uyurken yat dinlen seninde ihtiyacin var buna canım.esin gelince yemegi yaparsın oda anlar heralde.once sen iyi olcaksin ki bi faydan olsun ailene
Öyle tabiki ama oğlumda yemek yiyo kalkınca birşeyler yemesi lazım o yüzden mecbur yapiorum uyurken

Boyle durumlarda eslerimizin destegi cok onemli ama malesef her erkek adaletli davranamiyor ve dengesizlik ortaya cikiyor. Sabret canim herseyin bi sonu var seninde imtihanin bu olabilir o yuzden en guzel sekilde gecmeye calis ustesinden.
Inşallah öyle olacak yorulmak uykusuzluk falan artik alıştım da şu laf sokma isteği insanların beni bunaltiyo ben kendi evladımi bilerek hasta etmem herlade zamanından beri kendilerini üstün görüyorlar insanların yüzüne gülüyorlar yapıları öyle ama istemezler kimseyi bu bana ters yani ben yapmacık olamiyorum:(

Aynen öyle oluyo içime attıkça herseye alınan biri oluyorum sinirlerim iyice bozulmuş:KK43:
Bende aşırı alınganım ve inan bana 5bucuk yıllık evliligimde şunu öğrendim kizsamda bagirsam da trip atsamda hatta sürekli sikayette etsem kendime yapiyorum eninde sonunda eşin biyerden sonra anliyosunki alip karşına konusmak en guzeli en sakini

Öyle tabiki ama oğlumda yemek yiyo kalkınca birşeyler yemesi lazım o yüzden mecbur yapiorum uyurken
O da doğru ama kendi canının kıymetini bil yapman gerekti kadar yap fazlası için kendini yorma.oglun gece mama icin mi kalkiyo

Bende aşırı alınganım ve inan bana 5bucuk yıllık evliligimde şunu öğrendim kizsamda bagirsam da trip atsamda hatta sürekli sikayette etsem kendime yapiyorum eninde sonunda eşin biyerden sonra anliyosunki alip karşına konusmak en guzeli en sakini
Aynen öyle sanırım gerçi bunu yapıorum eşimle Allaha şükür bi sıkıntımız olmuyo ailesinin yaptıklarını da diyorum bazen açık açık takma boşver falan diyo ama nereye kadar

O da doğru ama kendi canının kıymetini bil yapman gerekti kadar yap fazlası için kendini yorma.oglun gece mama icin mi kalkiyo
Yorgunluk uykusuzluk çok koymuyp artik ama esimin ailesi geldiğinde şakayla karışık laf sokması üzüyo iste oraya gitme orda hastalaniyo diyince çıldırıyorum iste yok gece yemiyo artik ama bilmiyorum kalkiyo ayağımda sallıyorum bi daha yatiyo memeyi bırakınca gece vermedim hiç içmedi süt biberonla

Her ailene gittiğinde laf mi ediyolar
Sanırım biraz sinirli söylediğin icin mi üzüldün.
Bi kere de onlar anlayışla karşılaşın seni

Back