2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Neyi kabullenmiyo yaa n demek nasıl bi cümle o terbiyesizlik ama bencede sonuna kadar haklısın.senin ikinci cocugun olacak bide dimi neyi kabullenmiyo
Evet canım ikinci 16 aylik oğlum şuan erken diye kabullenemiyo napim erkende erken ilk başta bende çok korkuyordum nasıl yapicam bakıcam falan diye ama öyle yaptıkça dedim bakarım bakarım ben hiçbirşey olmaz oğlum çok hareketli hamile degilkende zayıftım zaten şuanda öyleyim hiç kilo alamadım o da diyo yaşında küçük iki çocuk falan dedim birşey olmaz üstesinden gelicem inşallah.

Olmuyo iste görüşmemek eşim ms hastası o daha da üzülür diye korkuyorum en ufak stres onu tetikliyo zaten yüzün e çok iyi güler konuşur ama içini bi ben bide Allah biliyo gerçi eşine anlatıyorum istemediğini falan bosver diyo bende artik takmıyorum zaten kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda esimin oğlumun hatri ailemden aldığım terbiye olmasa konuşmamak gereken biri aslında o tarafla ama yapamıyorsun boşverdim umursamıyorum desemde hep için e atıyorum aslinda

Allah yardımcın olsun canım, içine atmak da ne kadar doğru bilmiyorum keşke kıymetini anlasalar, abim 16 aylıkken ben olmuşum ne güzel büyütmüş annem işte, sen de büyütürsün sağlıkla afiyetle inşallah

Öyle laf edeceğine destek olsa ya...oğlu da hastaymış...gelsin bi ucundan tutsun bi omuz versin...el ele ne iyilikler ne insanlıklar ediyor da, anneler kardeşler böyle yapabiliyor malesef

Inşallah canim abinle benim aramada 20 ay var iki kiz kardeşimin arasındadır 17 ay annem çokta güzel baktı tek başına oluyo yani normal benimde psikolojimi bozdular böyle diye diye

Öyle laf edeceğine destek olsa ya...oğlu da hastaymış...gelsin bi ucundan tutsun bi omuz versin...el ele ne iyilikler ne insanlıklar ediyor da, anneler kardeşler böyle yapabiliyor malesef
Aynen öyle ama istemeyince böyle oluyo şimdi istiyorum seviyorum diyo ama hep lafta artik herkesi gözlerinden anlıyorum onu bilmiyo kimse

Gelirsin Allahın izniyle ins. Destek olması gerekirken korkutuyo n yani millet ardarda 3 tane bakiyo bizim neyimiz eksik

Ins bebeğinde sende güzel haberlerle donceksiniz izmirden Rabbim korusun saglikli hayirli evlat eylesin ins. Icini ferah tut dualarimiz seninle

Hayırdır güzel annis noldu
Oğlum yemek yemiyo uyumuyo geceleri hala kalkiyo bi ara iyiydi 15 gün kadar falan kaç aydır ama yine kötü tam dedim düzeldi artik oldu ama olmuyo artik napicam bilmiyorum o da yetmezmis gibi eşimde birşeyler soyluyo ben zorlayınca sinirlerim bozulmuş artik iyice hamilelik uykusuzluk açlık sen karışma falan dedim simariyo hep böyle özellikle babası simartiyo sonra çocuk düzeni alt-üst oluyo oda iste bana gerizekalı gibi kızıyorsun çocuğa dedi çok zoruma gitti cokk bi kere de ilk evlendigimizde demişti kaç ay konuşmamıştım ben bunları hak edecek napiyorum ki

Esimin babası yani çok etkiliyo yiyordu iyiydi bu ara sürekli bizde çocukta etkilemeyi bana hicbirseyini elletmiyo dedesi sen yapma kiz anneye ben yapım diyo oda gerçekten etkileniyo ama anlatamiyorum kimseye derdimi

Canım şimdi hamilesin hassassin eşinin daha anlayışlı olması gereken dönem aslında çocuğuna gelince ben oğlumu nerdeyse 3 yaşına kadar bütün gece ayağımda sallayarak büyüttüm yemek derdi bizDede vardı malesef ve buyuzden 5 sene ara verdim 2.bebek için cocuklar sabır işi biri evet uri hayır derse hepten altüst oluyorlar gece uyuması için gündüz uykularini azaltabilirsin Allah yardımcın olsun

Amin hepimizin inşallah ama gerçekten dedesi yazdım ya öyle yapio çocuğa kurduğum düzen sifirlaniyo çok bunaldim kimse yardıma gelmiyo gelmesin zaten istemem de kimseden bakıyorum çok şükür ama böyle üst-üste geliyo herşey üzülüyorum olan hep bana oluyo

Biraz sabret canım dede gittikten sonra düzeninin devam eder birde dedeye güzel bir dille söylerseniz baba öyle deme çocuk çok etkileniyo sonra önüne geçeceğiz diyebelki dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…