Kizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Hadi gözün aydın canım.benimde belime bacağıma kramp giriyo bazen topallar gibi yürüyorum basamıyorum magnezyum kalsiyum verdi 3 gunde bir alıyorumKizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Gözün aydın kuzum, demek bir prenses de senden geliyor :) hem boşuna korkmuşsun bak, yavrucak iyiymiş maşallah, bizim de akşamüstü 5 ye randevumuz, inşallah bizde güzel haberlerle gelirizKizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Normal diyo biliyo oncesinde bi kayibim oldugunu. Ama cokta kaptirma boyle seylere kendini bebegini uzme dedi. Cok sagol canim.Hadi gözün aydınnn
Boşuna evham yapmışın yap kızın gayet iyiymiş maşallah...
Doktora sordun mu böyle kaygılar yaşadım diye
Aynen kuzum bana verdigindede kalsiyum ve magnezyum var baya.Hadi gözün aydın canım.benimde belime bacağıma kramp giriyo bazen topallar gibi yürüyorum basamıyorum magnezyum kalsiyum verdi 3 gunde bir alıyorum
Cok sagol kuzucum. Anne yuregi iste arada boyle evhamlaniyo :)))) bu sene kiz senesi bi tik fazla gibi geldi bana erkege gore. :) hadi sende guzel haberlerle gel insallah ♡Gözün aydın kuzum, demek bir prenses de senden geliyor :) hem boşuna korkmuşsun bak, yavrucak iyiymiş maşallah, bizim de akşamüstü 5 ye randevumuz, inşallah bizde güzel haberlerle geliriz
Gözün aydın kuzum, demek bir prenses de senden geliyor :) hem boşuna korkmuşsun bak, yavrucak iyiymiş maşallah, bizim de akşamüstü 5 ye randevumuz, inşallah bizde güzel haberlerle geliriz
Oyyy o poncigi yerim masallahhhKizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Aa ne bileyim aldim eczaneden. Bitince almam kuzum o zamanOyyy o poncigi yerim masallahhh
Canım decaviti sağlık ocağı veriyo ücretsiz. Bana verdi ama kullanmadım. Istersen ordan alabilirsin
Masallah canim ismiyle yasasin. Kizlar cogaldi evet ya :) bizimde isim hazir duru liva olacak insDodine gözün aydın sende kız annesi oluyorsun kızlarımız çoğaldı biz isme bile.karar verdik(Betül) sağlıkla.gununde gelsin inşallah bebetolarimiz
Hayırlı olsun cnm prensesinKizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Maşallah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin 17+4 de ben dün gittim 199 gr dedi. Pronatal ne ilacı acabaKizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Hepimizi güldürsün canim benim valla diyemem ya gül hep bekarken diyordun adım gonca ondan gül koyucam diye ama bende ki şans ya kaynanam gülistan görüncem güllü kaldım arada gül koysam üzerlerine alınırlar kesin ve istemiyorum bazı sebeplerden dolayiAyy sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kız nasıl gulistan diyim diyobence de gül cok ve çok nazik bi isim gülşah da çok nazik
Ayyy şansa bakHepimizi güldürsün canim benim valla diyemem ya gül hep bekarken diyordun adım gonca ondan gül koyucam diye ama bende ki şans ya kaynanam gülistan görüncem güllü kaldım arada gül koysam üzerlerine alınırlar kesin ve istemiyorum bazı sebeplerden dolayi
Detaylı ultrasona 20.haftada giriliyor canımBebişe bizden de slm söyle
Güzel güzel büyüsün
Güzel haberlerle dön canım
Bi de detaylı ultrasona kaçıncı haftada girmek gerekiyor sorar mısın?
Gözün aydın canım maşallah :)Kizlar biz geldik eve. Cok sukur herseyi normal. Kalp atisi konumu suyu rahim agzi kapali plasentasi duzgun konumlanmis bas olcumu karin olcumu herseyi cok iyi dedi. Cinsiyeti basta nazlandi gostermedi sonra biraz ugrasinca acti bacaklarini. KIZIMIZ OLUYOO ♡ cikinti yok kadin genital organi var kesin kiz dedi ❣ 16 cm olmus 221 gr 17+4 teyiz. Allahim hepimizi saglikla kavustursun bebislerine insallah. B3nin arada basinca belime agri vuruyo soyledim ekstra bi ilac yazdi onun disinda reflum icin rennie surup ve mide koruyucu yazdi birde multivitamin decavit pronatal tablet yazdi. ♡
Naz da kızının adı ya zaten hep istediğin isimler koyulmusAyyy şansa bakgül koyma o zaman canım, başka bisey düşün kendilerine pay çıkarmasınlar boşver. Ay aslinda "aslı" da çok hoş bak aklıma yeni geldi ya da "nazli"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?