- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 34
Gözün aydın canım çok sevindim çok şükür Allah'ıma kimseyi korktuğu yere ugratmasin rabbim...Ayyyy kızlar sağolun şükür şükür Rabbime
Allahım hiç birinize bu tarz korkuları yaşatmasın inş
İçin hep rahat ol diyordu
Doktorum da bi şey çıkmayacak diyordu ama insanın içine minicik bir şüphe acaba düştü mü kendine söz geçiremiyorsun
Yavrumda rahatlasın ben de artık
Hepinizden Allah razı olsun
Gözün aydın canım çok sevindim çok şükür Allah'ıma kimseyi korktuğu yere ugratmasin rabbim...
Cokk sevindm Rabbm saglikla versin butun yavrularimizi :)
apekmimek gözün aydın canım, Allah kucağında görmek nasip etsin, ve de cümlemizin meleklerini inşaaalllllaaaahhhh
Şimdilik bi süre kısıtlı dikkat edecegim ki zaten bulantılar fenaa kalkmama müsade etmiyo ki geçmedi de hala yaHmm...Geçmiş olsun...anlaşılmaması falan mümkün değil yani...bebeğin eşine daha ileri haftalarda bakıyorlar normalde de sorun olduğu için bakıp da anlaşılmış seninki...peki napılacak hep dikkatli kısıtlı hareketler mi yatacak mısın?
Sakin ol canim insallah bebisin iyidir keyifsizsen hasta gibiysen o zaman da pek kimildamiyorlar.. Arayip randevunu bugune cekmelerini rica etsen olur mu acaba en azindan icin rahat ederdi bu endiselerini cok iyi anliyorum.. Ozele gidiyorum bende hic devlete gitmedim pek fikrim yok ama gitsen bakmazlar mi kiSelam kizlar. Bugun kendimi cok kotu hissediyorum. 17+3 gunluk hamileyim ama onceden arada sirada hissettigim minik baloncuk patlamasi gibi hisleri dunden beri hissetmiyorum. Icimde bebegimi kaybetmia olabilecegime dair bir korku var dun gece neredeyse hic uyuyamadim. Her sabah bualantiyla uyanip ilac icen ben bu sabah bulantida yasamadim. Hala bulantim yok ilac icmedim. Sureklj aklimda bebegimi kaybetmis olma ihtimali. Ilk gebeligimde 8 haftalikken kaybetmistim bebegimi kalp atisi durmustu. Bu hamileligimde Her kontrole gittigimizde bebegimin cok iyi oldugunu cok hareketli oldugunu soyluyordu doktorlar. Bilmiyorum icime bi kurt dustu sanki. Kontrolum cumartesi gunu ama ben dayanamiyorum. Bu sabah saglik ocagina gittim bi babane uydurup el dopleriyle kalp atisi dinlemeye calistik. Doktor bi yerden kalp atisi gibi bi ses aldi ama120 160 arasi olmasi gereken atisin 106 107 lerde oldugunu bunun nabzim olabilcegini soyledi. Yada cihaz daha buyuk gebeliklere uygun oldugu icin az aliyor olabiliriz dedi. Icim rahatlamadi yine.ssk acile gidip kalp atisi dinleyemeyecegim icin bana bi yol gosterin ne yapabilirim icimi bi turlu sogutamiyorum.
Selam kizlar. Bugun kendimi cok kotu hissediyorum. 17+3 gunluk hamileyim ama onceden arada sirada hissettigim minik baloncuk patlamasi gibi hisleri dunden beri hissetmiyorum. Icimde bebegimi kaybetmia olabilecegime dair bir korku var dun gece neredeyse hic uyuyamadim. Her sabah bualantiyla uyanip ilac icen ben bu sabah bulantida yasamadim. Hala bulantim yok ilac icmedim. Sureklj aklimda bebegimi kaybetmis olma ihtimali. Ilk gebeligimde 8 haftalikken kaybetmistim bebegimi kalp atisi durmustu. Bu hamileligimde Her kontrole gittigimizde bebegimin cok iyi oldugunu cok hareketli oldugunu soyluyordu doktorlar. Bilmiyorum icime bi kurt dustu sanki. Kontrolum cumartesi gunu ama ben dayanamiyorum. Bu sabah saglik ocagina gittim bi babane uydurup el dopleriyle kalp atisi dinlemeye calistik. Doktor bi yerden kalp atisi gibi bi ses aldi ama120 160 arasi olmasi gereken atisin 106 107 lerde oldugunu bunun nabzim olabilcegini soyledi. Yada cihaz daha buyuk gebeliklere uygun oldugu icin az aliyor olabiliriz dedi. Icim rahatlamadi yine.ssk acile gidip kalp atisi dinleyemeyecegim icin bana bi yol gosterin ne yapabilirim icimi bi turlu sogutamiyorum.
Randevum ozelde zaten ama esim gec geliyo eve o saattede doktorum hastabede olmuyo. Hani ssk acile gitsem bi bahane uydurup bakmaZlarmi acaba usg ileSakin ol canim insallah bebisin iyidir keyifsizsen hasta gibiysen o zaman da pek kimildamiyorlar.. Arayip randevunu bugune cekmelerini rica etsen olur mu acaba en azindan icin rahat ederdi bu endiselerini cok iyi anliyorum.. Ozele gidiyorum bende hic devlete gitmedim pek fikrim yok ama gitsen bakmazlar mi ki
Nutella kavanozunu aldim onume kasik kasik yedim ama i ih hissedemedim bisey nelkide korktugum icin adapte olamiyorum bilmiyorum ama bu korku cok kotuCanım sakin ol bir şeyi yok bebeğinin
Her zaman hissedemeyebiliriz hareketleri
Daha kasları kuvvetli değil zaten her hareketini hissedemeyebiliriz daha erken
Mide bulantısı bıraktı azalsın bitsin artık di mi
Ben de dün sabah safra çıkardım bugün daha iyiyim mesela
Kaldı ki kalp atışını duymuşun
Sağlık ocağındaki aleti ne kadar iyi olur zaten
Sevdiğin şeylerden tatlılardan ye sırt üstü uzan dinle bakalım belki hissedersin uyumuyorsa
Merak etme bi şey yok
Varsa fırsatın zamanın git bi hastaneye en son çare
Nutella kavanozunu aldim onume kasik kasik yedim ama i ih hissedemedim bisey nelkide korktugum icin adapte olamiyorum bilmiyorum ama bu korku cok kotu
Canım önce sakin ol uzat ayaklarını ağzına bı çikolata al bekle bakalim hareketleniyomu ayrıca doktora her girişimde soruyorum su bebek hareketini bu öyle mi fln diye fakat 20. Haftada ancak ayırt edersin diyo her seferinde bebeğin eminim ki gayet iyidir ama annelik işte evham.yapiyo insan hiç rahatlamicaksa için bı özel hastaneye git gör minnosunuSelam kizlar. Bugun kendimi cok kotu hissediyorum. 17+3 gunluk hamileyim ama onceden arada sirada hissettigim minik baloncuk patlamasi gibi hisleri dunden beri hissetmiyorum. Icimde bebegimi kaybetmia olabilecegime dair bir korku var dun gece neredeyse hic uyuyamadim. Her sabah bualantiyla uyanip ilac icen ben bu sabah bulantida yasamadim. Hala bulantim yok ilac icmedim. Sureklj aklimda bebegimi kaybetmis olma ihtimali. Ilk gebeligimde 8 haftalikken kaybetmistim bebegimi kalp atisi durmustu. Bu hamileligimde Her kontrole gittigimizde bebegimin cok iyi oldugunu cok hareketli oldugunu soyluyordu doktorlar. Bilmiyorum icime bi kurt dustu sanki. Kontrolum cumartesi gunu ama ben dayanamiyorum. Bu sabah saglik ocagina gittim bi babane uydurup el dopleriyle kalp atisi dinlemeye calistik. Doktor bi yerden kalp atisi gibi bi ses aldi ama120 160 arasi olmasi gereken atisin 106 107 lerde oldugunu bunun nabzim olabilcegini soyledi. Yada cihaz daha buyuk gebeliklere uygun oldugu icin az aliyor olabiliriz dedi. Icim rahatlamadi yine.ssk acile gidip kalp atisi dinleyemeyecegim icin bana bi yol gosterin ne yapabilirim icimi bi turlu sogutamiyorum.
Ya valla su bulanti kusmadan dolayi hep yakiniyodum bugun resmen dogurana kadar kusayim kafam yastiktan kalkmasin yeterki bebegim iyi olsun allahim diye dua ettim.Canım önce sakin ol uzat ayaklarını ağzına bı çikolata al bekle bakalim hareketleniyomu ayrıca doktora her girişimde soruyorum su bebek hareketini bu öyle mi fln diye fakat 20. Haftada ancak ayırt edersin diyo her seferinde bebeğin eminim ki gayet iyidir ama annelik işte evham.yapiyo insan hiç rahatlamicaksa için bı özel hastaneye git gör minnosunu
Aksam esim gelsinde bi gotuttureyim kendimi bakalim alttan muayene etmeye kalkmaz ins ssk acil genelde alttan nuayeneyi tercih ediyo nedenseDodine bence SSK bakar canım ağrım var falan de
Canım ben hala.hossrtmiyorum.dusun arada evet oynadı diyorum yok yani o değil merak etme daha çok küçükler bir aya biraz dur bile diceksin :)Ya valla su bulanti kusmadan dolayi hep yakiniyodum bugun resmen dogurana kadar kusayim kafam yastiktan kalkmasin yeterki bebegim iyi olsun allahim diye dua ettim.
Yok cnm alttan bakmz karından rahat gorunuyo sonuçta bebekAksam esim gelsinde bi gotuttureyim kendimi bakalim alttan muayene etmeye kalkmaz ins ssk acil genelde alttan nuayeneyi tercih ediyo nedense
Bakabilirler canim agrim var dersin.. Ben 3-4 gun hic hissetmedim gripten dolayi oluyor oyle cok kucukler cunku daha.. İcini ferah tut soluna dogru uzanmayi dene dinlen birazRandevum ozelde zaten ama esim gec geliyo eve o saattede doktorum hastabede olmuyo. Hani ssk acile gitsem bi bahane uydurup bakmaZlarmi acaba usg ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?