2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kese 1500 civari olduğunda görünür diye biliyorum dr keseyi gördüğümüz gün tekrar tahlil vermedi 5+4 günlüktü

Kese 1500 civari olduğunda görünür diye biliyorum dr keseyi gördüğümüz gün tekrar tahlil vermedi 5+4 günlüktü
Benim 5+2 di birçok kan tahlili istemişi hcg de varmış dün yanlş kodlamadan dolayı bakılmamış bende bugün baktırdım 5+3 de hcg 4087 çıktı.17 temmuzda kalp atışına gel dediler.

İnşallah canım dediğin gibi olur herşey yolunda gider.bende paniklediğimle kalırım.
Panik yapmayin baska hastanedede gidip beta hcg baktirmayin.labaratuvarlar arasi fark ediyo ve gereksiz yere moraliniz bozulabilir.cok kafaya takiyosabiz merkezinizi arayip boyle boyle bi kuskum var diyebilirsiniz belki.ama bence hersey normal gorunuyor

İnşallah canım dediğin gibi olur herşey yolunda gider.bende paniklediğimle kalırım.
Panik yapmayin baska hastanedede gidip beta hcg baktirmayin.labaratuvarlar arasi fark ediyo ve gereksiz yere moraliniz bozulabilir.cok kafaya takiyosabiz merkezinizi arayip boyle boyle bi kuskum var diyebilirsiniz belki.ama bence hersey normal gorunuyor

Merkezim akşam üzeri diğer kan tahlilleri için aradı.o zaman hemşire tekrar söylüyorum hoca sıkıntı yok ayın 17 de gelsin bir daha kanada gerek yok diyor dedi.17 temmuza kadar bekliyecem öyleyse.

Merhabalar.
4+1im. Sag kasigimda ara ara batmalar yaşıyorum. Sanki iğne batırıp çekiyorlar. Normal midir? Başka hiç ağrım yok. Adet sancısı gibi olan sancilarim geçti 2 gündür. Bu sefer bu batmalar başladı.

merhaba. bende adetten 2 gün önce 90 beta değeriyle öğrendim.Tahmini doğumu 17 mart. Geçtiğimiz şubatta kürtaj olmuştum bebeğin kalbi durduğu için. şu anda da kendimi hiç hamileliğe kaptıramıyorum psikolojik olarak. her an elim yüreğimde diyebilirim.

Bende bu c.tesi gidicem kızlar gecen c.tesi 156 idi değer bu c.tepsiye kadar kese gözükür mu ne dersiniz

Bende gece yorgun gelen eşimden bile erken uyumaya başladım ya :)) bi de bugün çok şişkinlik hissediyorum ya
Benzese karin şişliği ve batmalar oluyor bunlar çok normal ben sik idrara gitmeye bile başladım ilk hamileligimde bu olmamıştı ama simdi idrara çok gidiyorum ya usuttum yada kese oluşuyor diye bilemiyorum annem usutmusundir daha Minnacık diyo :)

görünür haftaya inş.

ben folio kullanıyorum.

kızlar hamile olunca nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme olarak, ben ceviz yemeye çalışıyorum.
bugün hafiften mide bulantları başladı inş. çok artmaz.
çenemde de uçuk çıktı dünden beri sarımsak sürüyorum kaşıntısı geçti yara oldu. İnşallah bi zararı olmaz

Her gün yumurta kaşar peynr süt ceviz muz( ilk hamilelğimden biliyorum çocuğa en kilo yapıcı şeyler) birde öğünlerimi güzel yapmaya çalışıorum , kahve çay bıraktım katkılı şeyleri en aza indrdm , sarımsak gibi doğal şeylern bi zararı olmaz sanırım ,krem sürersek eczaneye danışıp sürmek lazm bitek

Hamileligin baslarinda cok dikkatli olmamiz lazimmis. Herkesin bunyesi degisik tabii, ben agir isler yapmadigim halde dun biraz kanamam geldi nasil uzuldum nasil korktum bisey olacak diye. Cunku dusuk olma sansi cok buyukmus hamileligin baslarinda. Sen yinede dikkat et her ihtimale karsi

Ayni belirtiler bende de var. Ilactan mi bebekten mi bilmiyorum. Karnim davul gibi sisti, batmalar, sik idrara cikma ve ates basmasi geceleri.

Krem suremiyor muyuz? oje, makyaj bunlar yasak mi hamileyken?
Hamilelikle ilgili kitap almam lazim, tam acemi ciktim.

Bende dünden beri sık gidiyorum, sürekli idrar varmış hissi oluyo :) ama şişkinlik fena derecede :)

vay be 2018 Mart anneleri :) bir zamanlar minnacık bebeğimle bende bakınıyordum ama şimdi kocamann oldu doğumu bekliyoruz. darısı başınıza :)
Allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla :)

Ayni belirtiler bende de var. Ilactan mi bebekten mi bilmiyorum. Karnim davul gibi sisti, batmalar, sik idrara cikma ve ates basmasi geceleri.
Doğru ya bi de ateş basması vardı, gün içinde de nadiren oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…