Yok canım ben kullanmıyorum. Sadece kizimin puseti var .ben her yere arabayla gidiyorum o yüzden pusete ihtiyaç duymuyorum. Mesela bugün alışverişe 3 çocukla gittim. Kizimi kanguru kucağına koydum. Benim 2 öküzlerimide alışveriş arabasına.
gidip gelene kadar ben pert. Mecbur kalmadıkça eşim olmadan çıkmıyorum hiç bir yere çünkü idare edemiyorum. Banada dediler ikiz puseti al diye . Dedim gerek yok. Arabası olan birinin bebek pusetine ihtiyacı kalmıyor. İnan benim 3 çocuğum var ilk oğlumun pusetini Türkiye'ye gönderdim çünkü nerdeyse hiç kullanmadım. İkinci oğlanın kini kızım kullanıyor şuan hiç bişey de olmamış görümcem hamile ona götürecem Türkiye'ye. Ben sadece arabaya konulan sepeti sürekli kullanıyorum. Oda .zaten 1 yaşına girince yaşına göre koltuk alıyoruz araba için. 8 9 aylık oluncada normal ufak pusetleri alıyorum. Böyle işte canım. Ben böyle yapıyorum. Ne kadar çok küçük puset o kadar arabada yer var
elinden geldiğince hem ufaklarini hemde hafiflerini al. Bu zamana kadar 2 büyük puset 1 de küçük puset aldım. Annemlerde var ufak bir tane puset babamlar almış onunda kıza kullanırım biraz daha büyüsün inşallah.