2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimkide memeye yapışık ve artık sinirlerim yıprandı , hiçbirşey yapamıyorum evde birdaha çocuk var ve ben bitkin hissediyorum. Doymadığını anlayınca mama verdim o zaman iyiydi ama uykumuz halâ aynı ve düzensiz :KK43:
Uykusuzluk, açlık insanı zaten vuruyor :KK43: benim de mama alıyor ekstra. Bazen emzirirken horluyorum içim geçiyor ya, işe giderken sabahları 5 dk daha uyuyayım dersin ve o uyku çok tatlı gelir ya, aralarda 15 dk-20 dk uyku nasıl tatlı geliyor.

Uykusuzluk, açlık insanı zaten vuruyor :KK43: benim de mama alıyor ekstra. Bazen emzirirken horluyorum içim geçiyor ya, işe giderken sabahları 5 dk daha uyuyayım dersin ve o uyku çok tatlı gelir ya, aralarda 15 dk-20 dk uyku nasıl tatlı geliyor.
Anason denediniz mı bize iyi geldi ben günde iki bardak iciyorum gece uykusundan öncede kizima 2 3 çay kaşığı veriyorum sanki ise yarıyor tabi önce doğduğundan emin olmak lazim

Evet gece uykusu anne için çok önemli benim oğlan uyanmiyo gece beslenmek için şükür ama bu tuvalet eğitimi çok zor geçiyor altına yapmaktan rahatsız olmuyor yaptıktan sonra söylüyo aslında bezi isteyerek attı klozetini cok sevdi kakadan korkmadi bunların hepsi arti ama niye cisini soylemiyo anlamadım geri mi donsem beze diye dusundum bugün ama yarım da kalsın istemiyorum cisini gelince şöyle tamam mı diyorum dalga geçer gibi mamaaam diyo ama yok soylemiyo:kızgın:
Merhaba benim kızım 3 yaşında geçen yaz tuvalet eğitimini tamamladım. Sakın pes edip beze dönmeyin. Ben bir uzmanlar konuştum sürekli çişini altına yapıyordu. Bana önerisi çocuğu takip edin çişi gelince hareketlerinden anlarsınız hemen çişe götürün oldu. Birde altına yaptığında kızmayın ama kıyafetlerini kendi çıkarıp çöp sepetine atsın demişti. Benim kızda işe yaradı . Umarım sizde de yarar

Merhaba benim kızım 3 yaşında geçen yaz tuvalet eğitimini tamamladım. Sakın pes edip beze dönmeyin. Ben bir uzmanlar konuştum sürekli çişini altına yapıyordu. Bana önerisi çocuğu takip edin çişi gelince hareketlerinden anlarsınız hemen çişe götürün oldu. Birde altına yaptığında kızmayın ama kıyafetlerini kendi çıkarıp çöp sepetine atsın demişti. Benim kızda işe yaradı . Umarım sizde de yarar
Geldiğini anlıyorum hadi gidelim diyorum yok diyor çok ısrar edemiyorum sonra kaçırıyor .. çöp sepeti kısmını anlamadım bildiğimiz çöp sepetine mı denemek isterim ama biraz daha bilgi verir misiniz çünkü çok zorluyor bizi iki gün de uç makine kıyafet yikadim

Geldiğini anlıyorum hadi gidelim diyorum yok diyor çok ısrar edemiyorum sonra kaçırıyor .. çöp sepeti kısmını anlamadım bildiğimiz çöp sepetine mı denemek isterim ama biraz daha bilgi verir misiniz çünkü çok zorluyor bizi iki gün de uç makine kıyafet yikadim
Pardon kirli sepeti diyecektim yanlış olmuş

Tuvaleti için lazımlık aldık. Klozete oturmaktan korkuyordu. Çocuk klozetlerinden aldık. Ve ben altına her kaçırdığında olabilir annem bir daha kine haber ver şimdi ıslak kıyafetlerini çıkarıp sepete atarmısın lütfen dedim. Pes etmeyin yöntem değiştirmeyin. O pes edecektir.

Tuvaleti için lazımlık aldık. Klozete oturmaktan korkuyordu. Çocuk klozetlerinden aldık. Ve ben altına her kaçırdığında olabilir annem bir daha kine haber ver şimdi ıslak kıyafetlerini çıkarıp sepete atarmısın lütfen dedim. Pes etmeyin yöntem değiştirmeyin. O pes edecektir.
İnanın bende iki gündür bu uslubla yaklaşıyorum ama hic rahatsız olmuyor altına kaçırmaktan kıyafetlerini cikarttirmayi deneyeyim bende inşallah altlatiriz tesekkur ederim

İnanın bende iki gündür bu uslubla yaklaşıyorum ama hic rahatsız olmuyor altına kaçırmaktan kıyafetlerini cikarttirmayi deneyeyim bende inşallah altlatiriz tesekkur ederim
Rica ederim bir de çişini geldiğini anladığınızda yarış yapın ilk ben gideceğim ilk ben yapacağım diye . O zaman da gelmeyeceğim demiyor oyun sanıp koşuyor. Allah kolaylık versin zor bir dönem

Gayet guzel emen cocuk niye birden memeyi kacrmaya baslar cuk dye ses cikario kacirio hava yutuyo agliyo kafayi yicem artk :KK43:(((

Anason denediniz mı bize iyi geldi ben günde iki bardak iciyorum gece uykusundan öncede kizima 2 3 çay kaşığı veriyorum sanki ise yarıyor tabi önce doğduğundan emin olmak lazim
Yok anason vermek istemem ya. Eskiler hep öyle yaparmış. Doktor demişti 20. Günden sonra bu bebek çok ağlıyor diye yanıma gelirsiniz demişti :) geçmez ise gaz damlasına başlayacağım.

Benim kızımda aynı şekil gündüzleri inanırmısın lavaboya zor gidip geliyorum 23 günlük bi bebek , gündüz kesintisiz bir saat uyumazmı yaa yokk.uyumuyor.
Geceleri de 2,5 saatte bir uyanıyor.
Gaz için damla falan kullanıyomusunuz? Doktora danışıp değiştirin isterseniz , masaj falan belki rahatlatabilir. Benim kızı fön makinası sesi sakinleştiriyor. Biz gaz için zinco damla kullanıyoruz eskiye bakarak daha iyi... Bazı anneler doktorla görüşüp iki damlayı birden kullanıyorlar.
Sütünüz yrterli mi o da önemli. Mesela benim kızım doymadığı için çok az uyuyor. Bundan eminim.çünkü mama verdiğimiz zaman güzel uyuyor....
Kilo almaması bence sadece az uyuduğu için değil , güzel beslenemiyor olabilir. Uykudayken emzirmeye çalışın belki faydası olur :KK43:
Şimdi doktordan geldik yeni bi gaz damlası yazdı onu deniycez bakalım, bir sürü değerlerine baktılar herşey normal tek sorunumuz gazmış. Bide ben saat başı emziriyodum çok aranıyor diye aransa bile 2 saatte bi emzir dedi o yüzden de çok gaz yutarmış.

Gayet guzel emen cocuk niye birden memeyi kacrmaya baslar cuk dye ses cikario kacirio hava yutuyo agliyo kafayi yicem artk :KK43:(((
Sütün fazla veya tazyikli geliyo olabilir mi. ? Ön sütü sağ istersen birde öyle dene... Yetişemiyo olabilir akış hızına. Veya lanet gazdır...

Merhaba güzel anneler.nasilsiniz bakalim.biz bugün birinci ay asimizi olduk.bakalim bu gece nasıl geçecek.simdilik sıkıntısı yok gibi.bir ayda 1.600 gr almis kızım.3 kg doğmuştu minicikti ama çok şükür toparladı.sukurler olsun rabbim günleri su gibi akıp geçiriyor.saglikla büyütelim.ne gazi ne ağlamaları dermanı olan şeyleri kendimize dert etmeden büyüsün minikler.geceleri ağlamakta uyumamakta ben kızımı çok seviyorum tıpkı sizlerin yavrularınızı sevdiği gibi.nacizane tavsiyem anne ne kadar rahat olursa bebekte o kadar rahat olur.buyume atakları benimkide geçiriyor.nerdeyse konuşacak.homurdanma şeş çıkarma üst düzeyde.tuvalet eğitiminden söz edilmiş.oglum 2.5 yaşında bıraktı.sizin yaşadıklarınızı bende yaşamadım taa ki bir gün koltuğa kalasını yapana kadar :) tekli beyaz koltukta oturuyordu.iki gündür de kalasını yapmamıştı inatla.tabi dayanamadı oturduğu yeri batırınca koltuğu maalesf artık temizlenmesi mümkün olmadı ama oğlum da tuvaletini söylemeye başladı.bana pahalıya patladı anlayacağınız :)

Şimdi doktordan geldik yeni bi gaz damlası yazdı onu deniycez bakalım, bir sürü değerlerine baktılar herşey normal tek sorunumuz gazmış. Bide ben saat başı emziriyodum çok aranıyor diye aransa bile 2 saatte bi emzir dedi o yüzden de çok gaz yutarmış.
banada aynisini dediler kesinlikle 2 saatte bir dediler ama benimki gündüz yarim saatte bir emmek istiyor biraz oyaliyorum ama cok aglayinca mecbur veriyorum kilosuda cok cikti obez olur dediler ama napayim aglayip duruyor.

çikolatının kesinlikle bebeği huzursuz ettiğine karar verdim 2 gundur cikolata yedim ve gecede gundüzde cok huzursuzdu cok ağladi yaa kesinlikle birdaha cikolata yemem :KK43:

X