2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çözemedik gitti.
Bi pencere olsa açıp açıp bakıcam bende keyfi yerinde mi diye. Beklerken olmuyo sanırım , kafadan çıkarmamız lazım gibi geliyor , tabi nasıl yapacaksak :KK66:
Yok bacim şans ya :KK43: her hamile bian once doğurmak istiyodur bizim gibi o zaman herkes 41 de dogursun dimi öyle olmuyo . Bizim bebeklerin rahatsız olduğu bi durum yok demekki yerleri rahat :KK43:

merhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :))))

Kuzum bnde durumlar böyle bugün.Gece falanda midem bulandı kalktm falan az kalsn kusuyodm hayrolsn inşallah. A Albeni7
Bende de aynen o yazdıkların mevcut canım midem bi fena oluyor sanki kusacakmış gibi :/ karnım bi sert bi bakıyorsun bi hareket gerginlikten canım acıyor artık. Bide kasığıma bi ağrı saplanıyor. Her yerim eror veriyor sanki de bebe hala içerde durcam ben yea banane modunda

merhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :))))
Kızlar ne oluyoya :KK70: bu kk bizden umudu kesti heralde dogurmuyoruz diye :KK70::KK70: yeni hamisler yolluyo tobe bismillah :KK70: D

Bende de aynen o yazdıkların mevcut canım midem bi fena oluyor sanki kusacakmış gibi :/ karnım bi sert bi bakıyorsun bi hareket gerginlikten canım acıyor artık. Bide kasığıma bi ağrı saplanıyor. Her yerim eror veriyor sanki de bebe hala içerde durcam ben yea banane modunda

Anaaa aynısını yaşıyosn sende demek canm.Valla bilmiyom ki gelmiyoz mu diolar hazrlan mı diyolar sence çok hareketlenmesi dışında sanki gelme belirtiler gibi mi diyorm ama.Yalancı belrtiler çok geldi onun için bilmiyorm ya

Anaaa aynısını yaşıyosn sende demek canm.Valla bilmiyom ki gelmiyoz mu diolar hazrlan mı diyolar sence çok hareketlenmesi dışında sanki gelme belirtiler gibi mi diyorm ama.Yalancı belrtiler çok geldi onun için bilmiyorm ya
Her gün zaten bi ağrı seansımız var canım o karnım bebeyi iticem diye nasıl kasılıyor. Bi bakıyorum belimden kuşak gibi bi sancı sarıyor kan ter içinde kalıyorum bi kaç tekrardan sonra sanırsın hiç bişi olmadı

Her gün zaten bi ağrı seansımız var canım o karnım bebeyi iticem diye nasıl kasılıyor. Bi bakıyorum belimden kuşak gibi bi sancı sarıyor kan ter içinde kalıyorum bi kaç tekrardan sonra sanırsın hiç bişi olmadı
Heh aynen belime ağrı vuruyo bnmde.üff hayrlısı ya napalm ben zaten yarn gidiyorm artk.

Ya dun gece gidecem sandim.uyumaya gidince bu koz cadii yiyorr bir can acitio masalkah ama vajunam popom tam arasini äle batmaa varkii sanki ikinsam cikacam dua ettim dursun diye dusun
Doktor dun dedi mart sonu yani haftaya dogum edersin diye neye göre bilmiommmm

Heh aynen belime ağrı vuruyo bnmde.üff hayrlısı ya napalm ben zaten yarn gidiyorm artk.
Hadi bakalım hayırlısı olsun haber et bizede. Benim cuma günü yine son zamanlar gerçekten hiç geçmiyormuş.
Hem en güzel hem en zor hem en sabırsız hem en heyecanlı hem en endişeli bekleyişi herhalde hayatımın.. bütün enler bir arada

X