-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
keseyi pazartesi gördük dr. 4 hafta 6 günlük demişti.keseyi görenler ne zaman gördünüz kaç günlüktü
1 yılı geçti benim size az gelebilir ama Çok uzun geçti bana.geçen yılın mart anneleri ile başlamıştım takibe yine martı görünce hüzünlenip yaZmak istedim. Üzülmüyorum diyodum hep, adet olunca normal karşılıyorum geçen ay bi patlama yaşadım 2 gün durmadan agladım. Meğer güçlüyüm hayırlısı derken çok biriktirmişim içimde. Neyseki bu ay daha iyiyim.Merhaba Allah gonlune göre versin ne kadar zamandır beklediğini bilemiyorum ama ben 9 yıldır anne olmaya çalışıyorum yasadigim tamamlanamayan gebelik de cabasi... yani sanırım herşeyin bir zamanı var Allah büyük senin bebişinde zamanını bekliyordur üzme kendini olacak de ve pes etme
Bekleyen için 1 dakika bile çok geliyor, 1 sene nasıl az gelsin ki arkadaşım.. Ama üzmemeye çalış kendini, herşeyde bir hayır vardır ve mutlaka zamanı geldiğinde olacaktır Allahın izniyle. Stres herşeyin düşmanı malesef biliyosun, sadece elinden geldiğince akışına bırak..1 yılı geçti benim size az gelebilir ama Çok uzun geçti bana.geçen yılın mart anneleri ile başlamıştım takibe yine martı görünce hüzünlenip yaZmak istedim. Üzülmüyorum diyodum hep, adet olunca normal karşılıyorum geçen ay bi patlama yaşadım 2 gün durmadan agladım. Meğer güçlüyüm hayırlısı derken çok biriktirmişim içimde. Neyseki bu ay daha iyiyim.Daha fazla olumsuz şeylerden bahsetmeyim ben.hayırlı, beklediginize değecek bi evlat olsun inşallah. Mart annelerine güzel gebelikler ,dogumlar diliyorum
ay inşallah bende görürüm canım benim ilk gittiğimde 4 hafta 2 günlüktü daha erken görmek için demişti doktor kanda baktı değerimde 350 küsür çıktı bakalım haftaya gideyim diyorum belki görürüm keseyi inşallahkeseyi pazartesi gördük dr. 4 hafta 6 günlük demişti.
Ben de psikolojik olarak hiç hazır değilim. Hadi hayırlısı.Merhaba kizlar. Ben de dun test yapmistim. Pozitif . Ama kan vermedim henuz. Yarin vermeyi dusunuyorum. Zaten bat a 3 gun var. Hamiley miyim degil miyim diye. Hemile miyim degil miyim diye dusunuyordum hep. Simdi de galiba saglikli bi gebelik en cok ta saglikli bi bebek dunyaya getirebilecek miyim kaygisi basliodunya nin en tatli telasi galiba
Amin inşallah Rabbim en kısa zamanda sizi de sevindirir insallah1 yılı geçti benim size az gelebilir ama Çok uzun geçti bana.geçen yılın mart anneleri ile başlamıştım takibe yine martı görünce hüzünlenip yaZmak istedim. Üzülmüyorum diyodum hep, adet olunca normal karşılıyorum geçen ay bi patlama yaşadım 2 gün durmadan agladım. Meğer güçlüyüm hayırlısı derken çok biriktirmişim içimde. Neyseki bu ay daha iyiyim.Daha fazla olumsuz şeylerden bahsetmeyim ben.hayırlı, beklediginize değecek bi evlat olsun inşallah. Mart annelerine güzel gebelikler ,dogumlar diliyorum
5+4 de gördük canım üstten muayne ile vajinal ultrason ile daha erken görünür sanirimkeseyi görenler ne zaman gördünüz kaç günlüktü
haftaya gittiğimde görünür o zaman inşallah tabi :)5+4 de gördük canım üstten muayne ile vajinal ultrason ile daha erken görünür sanirim
çok sevindim senin adına bende senin dediğini alayım bari gerçi doktorlar hangi firmayla anlaşırsa onu veriyor zaten bende valla ya bu kadar uyku nedir böyle az önce kafamı koydum masaya resmen uyuyacağım kendimi zor tuttum sen kan testi mi yaptırdın idrarla mı öğrendin canımBana da onu vermisti bir yıl önce ikinciyi düşününce ama ben yine bildigimi kullandım Forbiol en eski en guvenilir dolik asit bence eczacıda aynini soyledi.
Ay bu sabah hamile oldugumu ogrendim şuan işyerimde uyumak üzereyim
Benim gibi olmuşsun sende ben aldırmıştımoğluma bakamaz duruma gelmiştim bulantıdan yataklık oldum sütüm kesildi oğlum aç kaldı mama içmedi Allah affetsin artk şu an doğmuştu ama çok zor olurdu şu an bakıyorumda daha bu bebek ama yardımcı olcak biri varsa korkma artk olan olmuş güzel taraflarnı düşün başta zor olucak ama snra çok kolay olucak, şimdi 15 aylık tekrar hamileyim
Folbiol verdi drhanımlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz sanırım doktorlar hangi ilaç firmasıyla anlaşırsa onu veriyorlar bana foliday iod diye bugün alacağım bakalım belki başka da alırım diyorum ama siz ne kullanıyorsunuz
Tatlım değerinin kaç olması gerektiğini bilmiyorum fakat herşey yolunda demişler bunun tadını çıkarsana endişelenme sen rahat ol ki bebişinde rahat sun annesi :)Kızlar benim merkezim ilk üç ölçümü iki gün arayla yaptıktan sonra bir hafta sonra gelin ölçelim dediler.yani geçen çarşamba değerim 600 çıkmıştı.bir hafta sonra gelin keseye bakalım dediler dün gittim 5+3 günlüktü ve kese yolc sac göründü.tekrar bhcg alalım dediler ama dün verdiğim kanda sekreter hatası yüzünden hcg hariç bir sürü test bakılmış.bugün bir daha verdim değerim 4087 çıkmış.merkezden aradılar herşey yolunda diye.ama ben çok tedirginim geçen haftadan bu güne hesaplayınca% 60 lık artış var ama 5+3 günlük gebelik için 4087 normal mi sizce.iki gün sonra başka yerde bi daha tekrarlamalımıyım acaba.bu arada progesteronum >60 diye çıkmış.
Hiç rahat değilim canım.dün kese göründü ama bugün değerim düşmeye mi başladı acaba diye çok tedirginim.ama merkezim çok rahat gelin iki gün sonra bi daha bakalım demiyorlar.17 temmuza kalp atışına gelin dediler.Tatlım değerinin kaç olması gerektiğini bilmiyorum fakat herşey yolunda demişler bunun tadını çıkarsana endişelenme sen rahat ol ki bebişinde rahat sun annesi :)
Bence degerinde bi tuhaflik var cnm. Daha yuksek olmasi lazim yolk sac gorundugune gore. Ben pazartesi 5+3 idim degerim 20 binlrdeydi yolk sac gorundu. 4 bin olamaz bence yanlislik yapilmis gibi ama.bilmedim.Kızlar benim merkezim ilk üç ölçümü iki gün arayla yaptıktan sonra bir hafta sonra gelin ölçelim dediler.yani geçen çarşamba değerim 600 çıkmıştı.bir hafta sonra gelin keseye bakalım dediler dün gittim 5+3 günlüktü ve kese yolc sac göründü.tekrar bhcg alalım dediler ama dün verdiğim kanda sekreter hatası yüzünden hcg hariç bir sürü test bakılmış.bugün bir daha verdim değerim 4087 çıkmış.merkezden aradılar herşey yolunda diye.ama ben çok tedirginim geçen haftadan bu güne hesaplayınca% 60 lık artış var ama 5+3 günlük gebelik için 4087 normal mi sizce.iki gün sonra başka yerde bi daha tekrarlamalımıyım acaba.bu arada progesteronum >60 diye çıkmış.