2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biraz önce aradım hemşiremiz çıkmadan. Sonuçlar gelmedi laboratuvardan dedi, yarın arayacağım :KK43: reglim 9 gün geçti zaten ama hayırlısı bakalım..

Bende ekim 2013 annesiyim :)
Şimdide kan sonucum pozitif gelirse mart 2018 olacak Allahın izniyle :)
Ben bi boşluk hissediyorum ya, inanamadım gibi tuhaf bi his oldu :) sizler ne durumdasınız?

Benim de geç yumurtlama heralde bi 5 gunluk fark var hesabı sat a göre değil de ultrasona göre yapacak doktor.
Ben bildiğin 1ay sonra yumurtlamisim benziyor SAT çünkü 13mayis öyle yumurtlamamisim ve benim korunmasız ilişki ahaziranin 8inde oldu

Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor

Nasılsınız anneler bulantılar falan başladı mı iştahınız nasıl ben de hiç bi şey yok daha umarım da olmaz iştahım da gayet yerinde sizler de durum nasıl
Benim ara ara başladı bulantılarım, iştah durumu şımarıklıktan tamamen :)

Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor

Bhcg 1500 ve üstünde vajinal ultrasonla kese görünüyor, benim de cuma randevum var kese için.. hayırlı sağlıklı şekilde görelim keselerimizi inşallah :)

Benimdeoğlumla başim dertte hiç durmuyor kucagima karnima gelip zıplıyor bazen fark etmiyorum bi anda kucağima zipladigini goruyorum.

Ben de her hapsirigimda sanki kasiklarimdan hapsiriyorum.

Benimdeoğlumla başim dertte hiç durmuyor kucagima karnima gelip zıplıyor bazen fark etmiyorum bi anda kucağima zipladigini goruyorum.
Benim kizimda ben biraz uzanayim teleme oturuyor ağladığı zaman kucağına aldığında tekme atiyo hep walla bu bebelerle nasıl basa cikicaz bilmem

Merhaba kızlar.5+2 günlük hamileyim bugün kese yolc sac da göründü.17 temmuz kalp atışı için çağırdılar.sizler kalp atışına ne zaman gideceksiniz.

X