- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
Ben bi yerde daha indirimli buldum 135₺ sanırım Bayram indirimi var
Oda pahaliymis. Indirimli hali bile kazik geliyo bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi yerde daha indirimli buldum 135₺ sanırım Bayram indirimi var
Eki Görüntüle 2179588 bak bu bizim taki yastigimiz canim canim kendimiz yaptik ama maliyeti ne kadar oldu bilmiyorum:)
canim ben burdan boylr seyelr satan bi yerdenden aldim internete aynali harf yazarsan cikar sanirim benimkilrr kendinden yapiskanli arkasinda kgidi var ckarip yapistiriyorsunevet canım cok guzel olmus harflerı nerden aldın sılıkon tabancasıyla yapıstırdın dımı
Canım o isimlerden yazmayı düşünüyorsan harfin tanesi 2 lira içlerindeki şeffaf yerleri kesip harf kısımlarını üstüne bez koyup direk utuluyosun yapışıyor kopması imkansız kendin yaparsan çok uygun bir maliyeti oluyor yaniBana da begen alalim deniyor ama kendi parama kiyamazken baskasina aldirmam yaa. Bakalim sade takim bulursam denemeyi dusunuyorum
yaaa benim buharsiz utum yok yani kazanli utu onun buharini cikartmadan yapisirmi bunalr canimCanım o isimlerden yazmayı düşünüyorsan harfin tanesi 2 lira içlerindeki şeffaf yerleri kesip harf kısımlarını üstüne bez koyup direk utuluyosun yapışıyor kopması imkansız kendin yaparsan çok uygun bir maliyeti oluyor yani
Benim utumde öyleydi yapıştı canım bı sıkıntı olmadı üstüne beyaz bir bez koy güzelce yerleştir sonra utule altında ki şeffaf yeri çıkarıp içlerindeki yapiskanlarida kesip sadece harfleri bırakacaksın sonra yapistircaksin direk bu arada melek kanatları taçlar falanda 5-10 lira arasında değişiyor harflerde 1.5 -2 lira arası yapıştırmak istedigin eşyaya göre alırsın harfin boyutlarida değişiyor senin isteğine bagliyaaa benim buharsiz utum yok yani kazanli utu onun buharini cikartmadan yapisirmi bunalr canim
analdim canim deniyim simdi bendr :) harflerim ve tac hazir zaten benimde :) yapismayi bekliyor yaoamam diye bekliyorum ben bana yagli kagit koy ustune dedilerBenim utumde öyleydi yapıştı canım bı sıkıntı olmadı üstüne beyaz bir bez koy güzelce yerleştir sonra utule altında ki şeffaf yeri çıkarıp içlerindeki yapiskanlarida kesip sadece harfleri bırakacaksın sonra yapistircaksin direk bu arada melek kanatları taçlar falanda 5-10 lira arasında değişiyor harflerde 1.5 -2 lira arası yapıştırmak istedigin eşyaya göre alırsın harfin boyutlarida değişiyor senin isteğine bagli
Canım o isimlerden yazmayı düşünüyorsan harfin tanesi 2 lira içlerindeki şeffaf yerleri kesip harf kısımlarını üstüne bez koyup direk utuluyosun yapışıyor kopması imkansız kendin yaparsan çok uygun bir maliyeti oluyor yani
Evet yağlı kagitlada oluyormuş ben bez koymuştum farketmez ikiside oluranaldim canim deniyim simdi bendr :) harflerim ve tac hazir zaten benimde :) yapismayi bekliyor yaoamam diye bekliyorum ben bana yagli kagit koy ustune dediler
ayy bilemedim bi heves kalktim yapmaya sonra esim gelsin dedim :) aksama yapicam insaallahEvet yağlı kagitlada oluyormuş ben bez koymuştum farketmez ikiside olur
Buyrun size en minnos bebek arabasi 4kgEki Görüntüle 2179818
Bugün kargoyla bebek arabamız geldi, mamas papas sola 2 aşık oldum resmen
Sağol canım. Daha güzelleri sizin olsunGule gule kullanin
Bilmiyorumki demin gordum bendeAnaa cok kucukmus fiyatida guzel rahat midir ki
Buyrun size en minnos bebek arabasi 4kgEki Görüntüle 2179818
Bugün kargoyla bebek arabamız geldi, mamas papas sola 2 aşık oldum resmen