2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Doktoruna güven, ona sor hatta gerekirse açıklama istiyorum diye diret.
En sevmediğim tiptir neyi neden yaptığını ya da istediğini belirtmeyen doktor.

Gönlünü ferah tut, hayırlısıyla her sey güzel olacak.

Benim cumartesi randevum var. Biraz korkuyorum. 8. Haftadayız kalp atışı için bekliyoruz. Şu ana kadar kanamam olmadı. Diktir 10 gün sonra gel dedi ben garanti olsun diye 14 gün bekledim. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar

Arkadaşlar 2 günden beri bende fena halde gaz sıkışması oluyor karnıma bıçak gibi giren bı ağrı oluyor yürümekte bile zorlaniyorum.sizlerde oldu mu?geçmesi için ne gibi şeyler yapmak gerekir?papatya çayı falan içilir mi?

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Canımm benim çok üzüldüm ama naçizane fikrim başka bir doktora daha gitmen bazen yanılma olabiliyor yada geç döllenme olup henüz kalp atışı başlamamış olabiliyor

Yok canım mantar degil, hamilelige baglıyorum ilkinde hatırlanıyorum oluyor mutdu diye ctesi soracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…