Sağolasın demekki doktorum benimkinide öyle yaparbende senin gibi çatlatma iğnesi ile gebe kaldım.
3 farklı doktorum da sat'a göre hesapladı. sende sat a göre hesapla
inşallah canımİlk gebeliğim kimyasal oldu ocakta inşallah buna bişey olmaz Rabbimin izniyle
Transfer gunun den sayinca 23. Gun gidicem insaallah cnm
Ben de çarşamba gideceğim çok heyecanlanıyorum inşallah "gözgöze geleceğiz " diyorumBen de bugün keseyi görmek için gideceğim 5+4 üm,hayırlısı bakalım.üstten görünür bence.
Zaten bu sitedi yorumları okuduktan sonra içime şüphe düştü. Bnm değerlerimden düşük olup kesesi daha büyük olan bi sürü yorum okudum ister istemez bi şüphe uyandı. Daha öncede düşüğüm oldugundan tabi düşük yaşamayan bilemez her an kötü bi haber alıcam diye diken üstünde oluyo insan.
Bu
Allah bağışlasın canimBenim ki erkek 4.5 yasinda
7. Hafya olmuş oluyor cnmYani 5+ kaç oluyor böyle hesaplayamadım :))
7. Hafya olmuş oluyor cnm
Bugün ben de 5+5 te kese görmeye gideceğim nasipse kalp atışını az da olsa duyarız belki..haber veririm size de..Kızlar çok heyecanlıyım yarın sabah ilk kontrolüm var ve ben yarın 5+5 oluyorum. 5+5 te kalp atışını duyan var mı ltf cvp verin
Ay hadi İnşallah duyulur cnmBugün ben de 5+5 te kese görmeye gideceğim nasipse kalp atışını az da olsa duyarız belki..haber veririm size de..
Çok geçmis olsun cnm üzülme ne olur Allah yardımcın olsun.Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Canımm benim çok üzüldümKızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Canım dr gitmedinmi bakmadımı neden olmuş şimdi durumun nasıl
Canım adaçayını bilmem ama benim beslenme planımda ıhlamur ve zencefil çayı içilebilir yazıyor hatta zencefili drlar bulantı için öneriyor bile.Doktorumda doçent.sana kim dedi zencefil zararlı diye.
Canım hayırlı olsun maşallah görürsün tabi ben 4+5te görmüştüm keseyi..
Bende aynıyım canım durduğum yerde gözlerim gidiveriyor sonra gözümü bi açıyorum of diyom ne kadar uyudum ki bakıyorum 10 15 dk olmuş ama çok uyumuşum gibi geliyor :))
Canım mantarmı oldun acaba kaşıntı akıntı falan varmı ..
Canım bizim kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorduk.şimdi Gebelik olunca evdeyim zaten 2 aydır gidemiyoedum ev aldık taşındık falan gelen giden derken.Bazen vakit güzel geçiyor sakin dingin ama çoğu zamanda bunalıyorum.Ki ben ev aşığıyımdır hiç sevmem dışarıyı ama hamile kaldım kalalı evde durmak istemiyorum afakanlar basıho nefesim daralıyo dışarı çıksam diye ölüyorum.İşin müsaitmiş bence biraz daha idare edebilirsen kal.Ama hem yaş hem tüp bebek falan uğraşlı olmuş eşin çok tedirgin oluyorsada çık içiniz rahat etsin.Bizden çok eşinle al bence bu kararı..
Canım kalp atişını duymusmuydun hiccc...başka doktoroda git lütfen..Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Bende de oluyor bazen.idrar yanması da oluyor ben de hamileliğe bağlıyorumYok canım mantar degil, hamilelige baglıyorum ilkinde hatırlanıyorum oluyor mutdu diye ctesi soracagım
Bol bol dua et canım ,Allah yardımcın olsun.Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
kesinlikle katılıyorum benim arkadaşımın 10. haftada kalp atışı duyuldu.Canımm benim çok üzüldümama naçizane fikrim başka bir doktora daha gitmen bazen yanılma olabiliyor yada geç döllenme olup henüz kalp atışı başlamamış olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?