• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sizler kadar mutlu değilim. Böyle olan birileri yok mu?
Olacaksa da tek çocuk fikrindeyim. Kardeş olmalı demeyiz. Ben de tek çocuk olarak büyüdüm, kardeşlik duygusuna hiç hasretlik çekmedim. Kafam karışık,içim karanlık.
Çocuk sahibi olamayan bir çok çiftle karşılaştım işimden dolayı, zamanında onlara da buruk bakmadım.
İlle çocuk olmalı, ille kardeş olmalı, ille insanlar evlenmeli bekar kalmamalı diye düşünmedim çocuğu olmayan bana eksik yarim insan gibi gelmedi.
Fakat çocuk sahibi olup olamama durumumuzu bilenlerin acıyarak baktılarını hep hissettim.
Böyle insanlardan ve böyle insanların gelenekçi düşüncelerinden sonunda tiksindim :KK43:
Kafam karışık aklıma geleni yazdım. Böyle

Yüreğime dokundun resmen ben de aynı şekilde hissediyorum çünkü. bu hissi duyunca da Allah korusun bebeğime bişi olacak diye korkuyorum

Ben de 7 yıllık evliyim. İlk gebeliğim bu. İstemedim uzun süre çocuk. Sonra denerken de hemen tutmadı açıkçası, ama olmuyor diye de çok üzülmedim regl olduğum zamanlarda. Aslında çocuklara da deli olurum, aşırı severim ben ama konu kendi çocuğum olunca çok isteksizim nedense. Kariyer hedeflerim vardı, çok motive çalışan bir insanımdır. Ama hamile kalınca hepsi yerle bir oldu, şu an içimden hiç çalışmak gelmiyor. Hafif depresyon geçiriyorum sanırım :( Etrafımda hamileliğimi kim duysa “Hamileliğinin tadını çıkar, muhteşem günlerden geçiyorsun.” diyor, ama ben tat çıkartılacak bir şey göremiyorum çünkü ne yemek yiyebiliyorum, ne halsizlikten yataktan çıkabiliyorum, ne eşimle evimle, ne de işimle ilgilenebiliyorum :( İnşallah sonradan her şey çok güzelleşir, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Zaten bu sitedi yorumları okuduktan sonra içime şüphe düştü. Bnm değerlerimden düşük olup kesesi daha büyük olan bi sürü yorum okudum ister istemez bi şüphe uyandı. Daha öncede düşüğüm oldugundan tabi düşük yaşamayan bilemez her an kötü bi haber alıcam diye diken üstünde oluyo insan.
Canim niye doktora sormuyorsun da burada soruyorsun? Hayır hepimiz gebeyiz, kendi degerlerimizi biliriz ama ya biri çıkar da "aaa benimki öyle değildi " derse, kendini boşuna üzersin.
Gebelik bir yerde kendini de korumayı gerektiriyor.
Doktorun ne derse o.
Bu

kızlar son adet tarihim 20 şubat cuma günü bhcg 249 çıktı 2 gün sonra yani dün 480 tam iki kat artmamış progesteronda 14.5 sizce düşükmü ? bi kez düşük yapmıştım tedirginim o yüzden

kızlar son adet tarihim 20 şubat cuma günü bhcg 249 çıktı 2 gün sonra yani dün 480 tam iki kat artmamış progesteronda 14.5 sizce düşükmü ? bi kez düşük yapmıştım tedirginim o yüzden
Canim degerin gayet güzel artmiş. Hatta %60 artiş yeterli diye biliyorum. Hic tedirgin olma.
Benimde 24 şubatti. Cuma gunu 61 cikti. Yarin yine bakilacak. Insallah artmistir.

Ay aynısıydı çok kötü kokuyordu ve dediğin gibi sürekli dışarı çıkıyordu hem üzerini değiştirip hem çocuğu günde 3 defa yıkıyordum . Aynısı yani tam anlattığın gibi demek ki tesadüf değil bu hamile olduğumuz için süt dokundu. Bakalım ishali geçince kabız olacak mı? Yağ içirmeden kakasını yapamıyor Şuan
Bizimki sadece bi gun boyunca 3 kere yaptı kuzum sonrada gectı suan normal hala emıo ama sanırım dıstendı dıs cıkardı

Yavaş yavaş gak guklar başlıyor... Dun gece midemden bogazima geldi yediklerim.yastığı yukselttim oyle yattım.
Pantolonlarim da kilo almadigim halde kapanmiyor fermuari dugmesi. Kemiklerim mi genisledi?!

Günaydın hanımlar hayırlı mutlu sağlık dolu bir hafta diliyorum.
Bu arada dr kontrollerine aylıkmı gideceksiniz bana kontrol tarihi olarak bişey demedi dr..

Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Ben de gün itibariyle 5+2 hamileyim galiba :-). Hala şokta olduğum için galiba diyorum. İdrar testinde bariz kırmızı çift çizgi çıktı. Henüz doktora vs gitmedim. Hafif belirtiler var. Ama 4 yaşında bir kızım var. Onda iken çok kötüydüm bu zamanlar. Bu defa çok rahatım şimdilik. Midemin çok fazla bulanmaması falan normal mi; benimle aynı durumda olan var mı merak ettim. Sağlıcakla kalın...

Merhaba bayanlar kafama takılan bi soru var yardımcı olurmusunuz
Benim bst 22 şubattı ama biz çatlatma iğnesiyle 7 martta tek ilişkiyle hamile kaldım normalde haftalık hesabı son batından itibaren oluyo peki benimki nasıl hesaplanır
Son batıma göre 4 hafta 4 günlüğüm
İlişki tarihine göre 3 haftalığım
Kafam karıştı:KK64:

Kizlar kanamam oldu biraz:KK43: koyu kirmizi sayilmaz. Gunluk ped vardi yarisi kadar.. dr um dinlenme onerdi..of hayirlisi insallah yolunda gider her sey..var mi boyle olan
Canım dr gitmedinmi bakmadımı neden olmuş şimdi durumun nasıl
Canim bende bogazimda farenjit var surekli balli zencefil yada adacayi kullaniyordum.adacayida zencefilde hamilelikte sakincaliymis malesef.
Canım adaçayını bilmem ama benim beslenme planımda ıhlamur ve zencefil çayı içilebilir yazıyor hatta zencefili drlar bulantı için öneriyor bile.Doktorumda doçent.sana kim dedi zencefil zararlı diye.
Merhaba kızlar bende nasip olursa inşallah kasım annesi olucam adetime 1 gün varken beta hcg 497 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 1017 çıktı :) perşembe günü doktora gidicem adetim geçeli 8 gün falan olucak keseyi görebilir miyiz sizce :anneadayı:
Canım hayırlı olsun maşallah görürsün tabi ben 4+5te görmüştüm keseyi..
Benim de çarşamba ultrason arada uyuya kaldım çok enteresan bu uyku kısacık uyuyorum ama sanki günlerdir uyumuşum gibi uyanıyorum nasıl bir huzur , çok şükür
Bende aynıyım canım durduğum yerde gözlerim gidiveriyor sonra gözümü bi açıyorum of diyom ne kadar uyudum ki bakıyorum 10 15 dk olmuş ama çok uyumuşum gibi geliyor :))
Kızlar vajinal koku problemi yasayan var mı? Ben hissetmeye basladım ve 31 inde doktora gidicem ancak o zaman sorabilicem
Canım mantarmı oldun acaba kaşıntı akıntı falan varmı ..
buradaki bütün arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben çalışıyorum geçtiğimiz günlerde migren atağım tuttu ve zorlu birkaç gün geçirdim bulantılar vs ler eşim işten ayrılmamı istiyor bu konuda çok hassasama diğer yandan birçok kişi 3 Aydan sonra ragatlanılacağı söyleniyor yani ben işten çıkarsam 3 ayı bitirmiş olacağım zaten acabaişten ayrılırsam benim için evde geri kalan günlerimi rahat rahat evde geçirirmiyim yoksaişte zaman çabuk geçiyor evde daha çok sıkılırmıyım sizlerden fikir istiyorum evdeolanlardan da çalışan arkadaşlardan dacevaplarınız benim için yön verici olacaktır(maddi sıkıntımız yok)
Canım bizim kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorduk.şimdi Gebelik olunca evdeyim zaten 2 aydır gidemiyoedum ev aldık taşındık falan gelen giden derken.Bazen vakit güzel geçiyor sakin dingin ama çoğu zamanda bunalıyorum.Ki ben ev aşığıyımdır hiç sevmem dışarıyı ama hamile kaldım kalalı evde durmak istemiyorum afakanlar basıho nefesim daralıyo dışarı çıksam diye ölüyorum.İşin müsaitmiş bence biraz daha idare edebilirsen kal.Ama hem yaş hem tüp bebek falan uğraşlı olmuş eşin çok tedirgin oluyorsada çık içiniz rahat etsin.Bizden çok eşinle al bence bu kararı..

Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Ben de gün itibariyle 5+2 hamileyim galiba :-). Hala şokta olduğum için galiba diyorum. İdrar testinde bariz kırmızı çift çizgi çıktı. Henüz doktora vs gitmedim. Hafif belirtiler var. Ama 4 yaşında bir kızım var. Onda iken çok kötüydüm bu zamanlar. Bu defa çok rahatım şimdilik. Midemin çok fazla bulanmaması falan normal mi; benimle aynı durumda olan var mı merak ettim. Sağlıcakla kalın...
Gözün aydın canım.Her gebelik aynı olmaz daha çok erken belirtin olmaması doğal bırak bulanmada zaten rahat olursun :))

@ZIRILTI sagol canim cok sukur tekrarlamadi. Dr um dinlenme onerdi. Ben de agirdan aliyorum
Arkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?

Benim bst 22 şubattı ama biz çatlatma iğnesiyle 7 martta tek ilişkiyle hamile kaldım normalde haftalık hesabı son batından itibaren oluyo peki benimki nasıl hesaplanır

bende senin gibi çatlatma iğnesi ile gebe kaldım.
3 farklı doktorum da sat'a göre hesapladı. sende sat a göre hesapla

Arkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?
Ben de bugün keseyi görmek için gideceğim 5+4 üm,hayırlısı bakalım.üstten görünür bence.

Ben de bugün keseyi görmek için gideceğim 5+4 üm,hayırlısı bakalım.üstten görünür bence.
Aşırı heyecanlıyım..keseyi bir görsem hamile olduğuma ancak o zaman inanacağım..kalp atışına eminim daha rahat giderim..ancak bu ilk aşamayı sorunsuz bir atlatsam..inanıyorum, kalbimden hep pozitif düşünmüyorum..bh sefer oldu diye..hadi inşallah sen de ben de güzel haberlerle geliriz..

Sata göre hesapla canım. Benimde çatlama günümle adet tarihim arasında bir hafta oynuyor. Ama doktorum sata göre hesap yapıcaz dedi.

Back