• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten bu sitedi yorumları okuduktan sonra içime şüphe düştü. Bnm değerlerimden düşük olup kesesi daha büyük olan bi sürü yorum okudum ister istemez bi şüphe uyandı. Daha öncede düşüğüm oldugundan tabi düşük yaşamayan bilemez her an kötü bi haber alıcam diye diken üstünde oluyo insan.

Bu

Doktoruna güven, ona sor hatta gerekirse açıklama istiyorum diye diret.
En sevmediğim tiptir neyi neden yaptığını ya da istediğini belirtmeyen doktor.

Gönlünü ferah tut, hayırlısıyla her sey güzel olacak.

Benim cumartesi randevum var. Biraz korkuyorum. 8. Haftadayız kalp atışı için bekliyoruz. Şu ana kadar kanamam olmadı. Diktir 10 gün sonra gel dedi ben garanti olsun diye 14 gün bekledim. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar

Arkadaşlar 2 günden beri bende fena halde gaz sıkışması oluyor karnıma bıçak gibi giren bı ağrı oluyor yürümekte bile zorlaniyorum.sizlerde oldu mu?geçmesi için ne gibi şeyler yapmak gerekir?papatya çayı falan içilir mi?

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Canımm benim çok üzüldüm :( ama naçizane fikrim başka bir doktora daha gitmen bazen yanılma olabiliyor yada geç döllenme olup henüz kalp atışı başlamamış olabiliyor

Canım dr gitmedinmi bakmadımı neden olmuş şimdi durumun nasıl

Canım adaçayını bilmem ama benim beslenme planımda ıhlamur ve zencefil çayı içilebilir yazıyor hatta zencefili drlar bulantı için öneriyor bile.Doktorumda doçent.sana kim dedi zencefil zararlı diye.

Canım hayırlı olsun maşallah görürsün tabi ben 4+5te görmüştüm keseyi..

Bende aynıyım canım durduğum yerde gözlerim gidiveriyor sonra gözümü bi açıyorum of diyom ne kadar uyudum ki bakıyorum 10 15 dk olmuş ama çok uyumuşum gibi geliyor :))

Canım mantarmı oldun acaba kaşıntı akıntı falan varmı ..

Canım bizim kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorduk.şimdi Gebelik olunca evdeyim zaten 2 aydır gidemiyoedum ev aldık taşındık falan gelen giden derken.Bazen vakit güzel geçiyor sakin dingin ama çoğu zamanda bunalıyorum.Ki ben ev aşığıyımdır hiç sevmem dışarıyı ama hamile kaldım kalalı evde durmak istemiyorum afakanlar basıho nefesim daralıyo dışarı çıksam diye ölüyorum.İşin müsaitmiş bence biraz daha idare edebilirsen kal.Ama hem yaş hem tüp bebek falan uğraşlı olmuş eşin çok tedirgin oluyorsada çık içiniz rahat etsin.Bizden çok eşinle al bence bu kararı..

Yok canım mantar degil, hamilelige baglıyorum ilkinde hatırlanıyorum oluyor mutdu diye ctesi soracagım

Back