Iliski tarihinden onceki 2 haftayi da hamilelik olarak düşünerek hesaplama yap bence. Benim tüp bebek son adetle transfer arası 2 haftadan fazla ama kesin tarih transfer tarihi olduğu için ona göre hesaplanıyor. Onda da transfer oncesine 2 hafta ekleniyor. Seninki de oyle olur mantıkenMerhaba bayanlar kafama takılan bi soru var yardımcı olurmusunuz
Benim bst 22 şubattı ama biz çatlatma iğnesiyle 7 martta tek ilişkiyle hamile kaldım normalde haftalık hesabı son batından itibaren oluyo peki benimki nasıl hesaplanır
Son batıma göre 4 hafta 4 günlüğüm
İlişki tarihine göre 3 haftalığım
Kafam karıştı
Bende 5+4 yetim cnm çok şükür yok bulantı falanHerkese hayırlı doğumlar dilerim. Ben de gün itibariyle 5+2 hamileyim galiba. Hala şokta olduğum için galiba diyorum. İdrar testinde bariz kırmızı çift çizgi çıktı. Henüz doktora vs gitmedim. Hafif belirtiler var. Ama 4 yaşında bir kızım var. Onda iken çok kötüydüm bu zamanlar. Bu defa çok rahatım şimdilik. Midemin çok fazla bulanmaması falan normal mi; benimle aynı durumda olan var mı merak ettim. Sağlıcakla kalın...
İyi bari dikkat et kendine en önemli şey su bol bol su iç Allah şifa versin inşallah@ZIRILTI sagol canim cok sukur tekrarlamadi. Dr um dinlenme onerdi. Ben de agirdan aliyorum
Canım ben 4+5 te gittim göbekten baktı gördü.5+5 te kalp atımını gördük ekranda ritim çıkardı hatta dr ama sesi duyamadık.Arkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?
İnş canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız,buradaki tüm güzel yürekli insanları rabbim korusun.Aşırı heyecanlıyım..keseyi bir görsem hamile olduğuma ancak o zaman inanacağım..kalp atışına eminim daha rahat giderim..ancak bu ilk aşamayı sorunsuz bir atlatsam..inanıyorum, kalbimden hep pozitif düşünmüyorum..bh sefer oldu diye..hadi inşallah sen de ben de güzel haberlerle geliriz..
Canım ben bugün 5+4teyim geçen hafta çarşamba karından gordukArkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?
Kızlar çok heyecanlıyım yarın sabah ilk kontrolüm var ve ben yarın 5+5 oluyorum. 5+5 te kalp atışını duyan var mı ltf cvp verin
Evet cnm karından gorunurBen de bugün keseyi görmek için gideceğim 5+4 üm,hayırlısı bakalım.üstten görünür bence.
Ben ilk kalp atisini 7 haftalikken duymustum, eger 5. haftanin icinde duymazsaniz endise etmeyin.
Cnm bende merak ediyorum bende haftaya gitmeyi dusunuyorumÇok teşekkür ederim o zaman haftaya cuma fln giderim
Cnm bende merak ediyorum bende haftaya gitmeyi dusunuyorum
Canım benim de hesaplamama göre 5+1 günlük hamileyim bende çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah hepimiz sağılıklı bir şekilde gebelik geçirirzÇok teşekkür ederim o zaman haftaya cuma fln giderim
Sağolasın öyle yapayım bariSata göre hesapla canım. Benimde çatlama günümle adet tarihim arasında bir hafta oynuyor. Ama doktorum sata göre hesap yapıcaz dedi.
Canım benim de hesaplamama göre 5+1 günlük hamileyim bende çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah hepimiz sağılıklı bir şekilde gebelik geçirirz
Bende çarşamba gidicem inşallah görürüz keselerimiziCanım benim de hesaplamama göre 5+1 günlük hamileyim bende çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah hepimiz sağılıklı bir şekilde gebelik geçirirz
Transfer gunun den sayinca 23. Gun gidicem insaallah cnmSen kaçıncı gününde gideceksin
İlk gebeliğim kimyasal oldu ocakta inşallah buna bişey olmaz Rabbimin izniyleBende çarşamba gidicem inşallah görürüz keselerimizibenim çarşamba günü4+6 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?