• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kar-emel kar-emel naptın? Yazmadın hala. Nasıl geçti kontrolün?
Çok şükür keseyi gördük..10.7 mm imiş..önce üstten görecekti ancak tuvalete sıkışık gitmem gerekiyormuş ki ben doktorun yanına girmeden önce lavoboya gitmiştim..üstten göremiyorum diyince bşr korktum..çok şükür vajinal bakınca anında gördü..dış gebelik değil dedi..içimi ferahlattı çok şükür..2 hafta sonra bugün kalp atışına çağırdı..Günlük 2 dozluk progestan iğneyi de bir doza düşürecekti bugün ancak şimdi de kalp atışını duyalım ondan sonra bakarız dedi..ben normalde tüp bebek hastasıydım..3 kere denedik olmadı..tam ümidi kesmişken öyle bir zamanda geldi ki her aşamada yüreğim ağzımda o yüzden..kese tamam bu bana nir hafta yeter..2. Hafta bu sefer kalp atışı için heyecanlanmaya başlarım..her adım böyle yüzümü güldürsün razıyım bu heyecanı çekmeye..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..ilk kez elimde ultroson kağıdı ile doktorun odasından çıktım..mutluluğum tarig edilemez..çok şükğr Rabbim e..

Çok şükür keseyi gördük..10.7 mm imiş..önce üstten görecekti ancak tuvalete sıkışık gitmem gerekiyormuş ki ben doktorun yanına girmeden önce lavoboya gitmiştim..üstten göremiyorum diyince bşr korktum..çok şükür vajinal bakınca anında gördü..dış gebelik değil dedi..içimi ferahlattı çok şükür..2 hafta sonra bugün kalp atışına çağırdı..Günlük 2 dozluk progestan iğneyi de bir doza düşürecekti bugün ancak şimdi de kalp atışını duyalım ondan sonra bakarız dedi..ben normalde tüp bebek hastasıydım..3 kere denedik olmadı..tam ümidi kesmişken öyle bir zamanda geldi ki her aşamada yüreğim ağzımda o yüzden..kese tamam bu bana nir hafta yeter..2. Hafta bu sefer kalp atışı için heyecanlanmaya başlarım..her adım böyle yüzümü güldürsün razıyım bu heyecanı çekmeye..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..ilk kez elimde ultroson kağıdı ile doktorun odasından çıktım..mutluluğum tarig edilemez..çok şükğr Rabbim e..
Çok sevindim :KK9: çarşambada benim kontrolüm var darısı başımıza

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın. Kalp atışını bende duymayabilirim demek ki. Kese görmekte müthiş birşey tabi. Rabbim devamını nasip etsin inşallah ikimizede

İnan keseyi görünce onun mutluluğuyla kalp atışını üstelemedim bile..2 hafta sonra diyorsa demeki ki kesin gümbür gümbür duyacağımız güne işaret ediyordur..doktoruma güveniyorum..inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin..belki seninki kalbi bile söyler..benim doktor yavaş ama emin adımlarla ilerliyor anladığım kadarıyla..

Gözün aydın canım,ben de keseyi gördüm bugün karından.kalp atışı için 10 gün sonraya gün verdi.

Benden 1 gün sonra olmuş :) maşallah cnm ilk kontrol çok heyecanlı imiş vakit geçmiyor :))

Maşallah cnm hayırlısıyla devam etsin inşallah

Kötü düşünme cnm Allah'ın izniyle bişey olmaz. Güzel düşün pozitif olmaya çalış
Aminnn insallah canimm❤ Hepimizin bebisleri saglikla büyüsün.

Gözün aydın canım.Her gebelik aynı olmaz daha çok erken belirtin olmaması doğal bırak bulanmada zaten rahat olursun :))
Yanıt için teşekkürler. Ben gerçek olduğuna hâlâ inanamiyorum. İlk cocugumda bu derece heyecan ve şaşkınlık yaşamamiştim. Biri diyorum bi tekme atsa da bana; ruyada olmadigima inansam haniii :))
hic halsiz ve bitkin değilim. bu normal mi gerçekten. sadece hafif bulanti hali var.

Canım ya İnşaAllah öyle birşey yoktur vallahi çok üzüldüm gözlerim doldu rabbim yardımcın olsun en son ne zaman gitmiştin ki ya off :KK43::KK43:
Hiç bir sıkıntım yoktu geçen hafta gelmiştim. Sadece doktor rapor verecek ti onun için geldim gelmişken bebeğime bakayım dedim ama kalbi atmıyor dedi durmuş dedi yeni durmuş dedi çünkü bebek çok iyi görünüyor dedi. Şok oldum o masadan kalkıp nasıl kürtaj oldum bilmiyorum. Çok kötüyüm çok ben Kasım annesi olmayacak artık

Hiç bir sıkıntım yoktu geçen hafta gelmiştim. Sadece doktor rapor verecek ti onun için geldim gelmişken bebeğime bakayım dedim ama kalbi atmıyor dedi durmuş dedi yeni durmuş dedi çünkü bebek çok iyi görünüyor dedi. Şok oldum o masadan kalkıp nasıl kürtaj oldum bilmiyorum. Çok kötüyüm çok ben Kasım annesi olmayacak artık
Allahım sabrını verir inşallah..çok büyük bir üzüntü olduğunu tahmin edebiliyorum..3 tüp bebek denemesinden hep negatif sonuçlarla döndük..hep bir heveslenip bu sefer olacak diye ümitlenip hevesimiz kursağımızda kalmıştı..şimdi artık olmayacağına kanaat ettiğimiz vakitte kendiğinden geldi mucizemiz..demek ki diyorum herşeyin bir vakti var, herşeyde bir hayır var..Allahım bir dahakine nasip eder inşallah..büyük geçmiş olsun..

Arkadaşlar gün gün ilerlerken birde kendimizden bahsedelimmi
Ben 37 yaşındayım 2 kızım var bu inşallah 3. Bebeğim Samsundayım
Topragimsin cnm bende samsunluyum yalniz istanbulda oturuyorum 33 yasinda 11 yillik evliyim ve ilk bebeklerim olcak insaallah Allah nasip ederse tüp bebekle 3. Denemem oluyor ilki düsuk 2. Tutmadi insaallah hepimizin bebekleri hayirlisiyla saglikla dunyaya gelir

Back