• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba bayanlar kafama takılan bi soru var yardımcı olurmusunuz
Benim bst 22 şubattı ama biz çatlatma iğnesiyle 7 martta tek ilişkiyle hamile kaldım normalde haftalık hesabı son batından itibaren oluyo peki benimki nasıl hesaplanır
Son batıma göre 4 hafta 4 günlüğüm
İlişki tarihine göre 3 haftalığım
Kafam karıştı:KK64:
Iliski tarihinden onceki 2 haftayi da hamilelik olarak düşünerek hesaplama yap bence. Benim tüp bebek son adetle transfer arası 2 haftadan fazla ama kesin tarih transfer tarihi olduğu için ona göre hesaplanıyor. Onda da transfer oncesine 2 hafta ekleniyor. Seninki de oyle olur mantıken

Herkese hayırlı doğumlar dilerim. Ben de gün itibariyle 5+2 hamileyim galiba :-). Hala şokta olduğum için galiba diyorum. İdrar testinde bariz kırmızı çift çizgi çıktı. Henüz doktora vs gitmedim. Hafif belirtiler var. Ama 4 yaşında bir kızım var. Onda iken çok kötüydüm bu zamanlar. Bu defa çok rahatım şimdilik. Midemin çok fazla bulanmaması falan normal mi; benimle aynı durumda olan var mı merak ettim. Sağlıcakla kalın...
Bende 5+4 yetim cnm çok şükür yok bulantı falan

@ZIRILTI sagol canim cok sukur tekrarlamadi. Dr um dinlenme onerdi. Ben de agirdan aliyorum
İyi bari dikkat et kendine en önemli şey su bol bol su iç Allah şifa versin inşallah
Arkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?
Canım ben 4+5 te gittim göbekten baktı gördü.5+5 te kalp atımını gördük ekranda ritim çıkardı hatta dr ama sesi duyamadık.

Aşırı heyecanlıyım..keseyi bir görsem hamile olduğuma ancak o zaman inanacağım..kalp atışına eminim daha rahat giderim..ancak bu ilk aşamayı sorunsuz bir atlatsam..inanıyorum, kalbimden hep pozitif düşünmüyorum..bh sefer oldu diye..hadi inşallah sen de ben de güzel haberlerle geliriz..
İnş canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız,buradaki tüm güzel yürekli insanları rabbim korusun.

Arkadaşlar Günaydın..bugün öğleden sonra kese görmeye gideceğim..heyecandan uykularım kaçıyor..çok meraktayım..en son salı günü 3.kan testimi vermiştim..o günden bugüne herşey yolunda gitti mi bebişim büyüyo mu aksini düşünmek bile istemiyorum..sat tarihine göre 5+5 im bugün..sizce keseyi üstten mi görür? Yoksa vajinal mı bakar?
Canım ben bugün 5+4teyim geçen hafta çarşamba karından gorduk

Kizlar mide bulantisi konusunda aceleci olmayin bence. Benim 5 haftalikken zerre birseyim yoktu etrafta hava atarcasina midem bulanmiyor diye konusuyordum. 6. haftaya girdigim gibi mide bulantisindan hastanelik oldum, dusunun ki gunde 5- 7 defa cikariyordum.
Soyledigim o laflara pisman oldum :))
Cok sukur simdi cok iyiyim, hastanede verilen serumlar ve akupunktur beni kendime getirdi.
Heleki akupunkturu herkese tavsiye ederim, bana baya yardimci oldu bu zamanda. Ayrica dogum sancilarina da cok iyi geldigini dogumu kolaylastirdigini soyluyor ebeler de onu henuz tecrube etmedigim icin su an birsey diyemeyecegim.

Herkese sevgiler :)

Back